Anukus Wpaniała Robota! Dzięki
.

[VIDEO] Historia Skrzydlatej Husarii - jubileuszowa wycieczka w przeszłość
|
Anukus Wpaniała Robota! Dzięki
![]()
25.11.2016, 10:36 UTC
Po obejrzeniu calosci musze przyznac ze filmik ma bardzo duzy potencjal jako motywator do dzialania. Tyle roboty wykonano. Trzeba dotrzymac kroku. Dodatkowo realizacja genialna.
25.11.2016, 10:55 UTC
Anukus no weź się już odezwij, bo w pełni zasłużone repy czekają!
![]()
*** HETMAŃSKA EMERYTURA - NIE ZARZĄDZAM JUŻ GRUPĄ ***
![]() OPIS POSTACI :: DZIENNIK POKŁADOWY :: PRZEWODNIK PO FORUM :: RESHADE: POPRAWA GRAFIKI :: HCS VOICE PACK EXTENSION :: GALERIA ZDJĘĆ - TAPETY NA PULPIT
25.11.2016, 11:24 UTC
Dodam coś od siebie, bo jakoś łyso bez komentarza.
Ponad miesiąc temu siedząc wygodnie w fotelu pilota prowadząc FDL'a i popijając zimnego drina zachciało mi się stworzyć coś, co pokaże i uświadomi ludziom co wspólnymi siłami osiągnęliśmy i co wyróżnia naszą społeczność spośród innych frakcji w ED. Nic tak wymownie nie ukazuje tego, jak nasze czyny i wobec tego sięgnąłem do materiału, który był juz spisany przez Drakkainen'a w postaci Osi czasu. To było idealną podstawą do nakręcenia filmu, a szczegółowy materiał w postaci wątku "Dyskusja o ekspansjach TWH i o background simulation" świetnie opisywał krok po kroku co i gdzie dokładnie się działo. Teraz trzeba było to ubrać w coś sensownego i z tym miałem chyba największy problem, ponieważ starając się opisać 22 podbite przez nas systemy ciężko było się nie powtarzać, a tym bardziej, że sporo systemów to tylko kilka pustych planet i jeden outpost. Nie ukrywam, że miałem nawet dwukrotnie moment zwątpienia, czy to w ogóle dokończę, ale jak widać udało się. Problemów było oczywiście więcej, ale zabawy też nie brakowało. Podczas realizacji tego projektu przeniosłem się w przeszłość dosłownie. Fajnie było sobie przypomnieć wspólnie spędzone chwile latając po systemach, w których wykonywaliśmy zadania z Sali odpraw. Ponadto przygotowując się do poszczególnych scen badałem szczegółowiej nasze systemy i niejednokrotnie odkrywałem fajne miejscówy, które będziecie mogli zobaczyć już niedługo w filmach kręconych przez Suicide Squadron. To chyba tyle ode mnie... No może tylko dodam, że jeszcze czas na wersję angielską (raczej bez napisów), a wtedy otworzymy oczy niedowiarkom, Mysteronom i ekipie FD ![]()
25.11.2016, 11:25 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2016, 11:27 UTC przez Quarion.)
Anukus się czai zaglądając tu od czasu do czasu. Ale jego skromność nie pozwala mu na to aby się odezwać
![]() [EDIT] A nie, spoko, żyje i się odezwał ![]() Anukus repol za to taki jak stąd do Andromedy ![]()
25.11.2016, 12:39 UTC
Mega szacun, nawet sobie nie wyobrażam ile to mogło zająć
![]()
25.11.2016, 14:35 UTC
Anukus świetna robota. Nie wyobrażam sobie ile czasu i pracy musiałeś zainwestować w coś takiego
![]()
25.11.2016, 16:23 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2016, 16:24 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Oglądam już chyba 10 raz
![]() Jak Luxtorpeda whodzi na koniec, to mam normalnie ciary ![]() Panowie, ten film pokazuje JAK DUŻO zrobiliśmy razem przez ten rok. Masakra. Coś pieknego. Dla takich chwil właśnie lubię angażować się w takie projekty :heart:
*** HETMAŃSKA EMERYTURA - NIE ZARZĄDZAM JUŻ GRUPĄ ***
![]() OPIS POSTACI :: DZIENNIK POKŁADOWY :: PRZEWODNIK PO FORUM :: RESHADE: POPRAWA GRAFIKI :: HCS VOICE PACK EXTENSION :: GALERIA ZDJĘĆ - TAPETY NA PULPIT
25.11.2016, 19:12 UTC
Rewelacja, żonę zaprosiłem na wieczorny seans, by zobaczyła nad czym tak ten ostatni rok spędziliśmy, no i chciała oglądnąć jakiś dobry film - to ma
![]()
25.11.2016, 19:25 UTC
Świetny kawał filmu, powiem szczerze że jak zobaczyłem na początku jaką ma długość pomyślełmem ze na bank sie zanudzę i po 3 min wyłączę ale.... o dziwo ... obejrzałem do końca i powiem ci ze mi mało :
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|