30.12.2025, 16:38 UTC
Witam
Jestem Mikolaj, rocznik '79
CMDR Donatello Jr. oraz CMDR Niko Robin.
Miło mi was poznać.
Jestem Mikolaj, rocznik '79
CMDR Donatello Jr. oraz CMDR Niko Robin.
Miło mi was poznać.
|
Przedstaw się
|
|
30.12.2025, 16:38 UTC
Witam
Jestem Mikolaj, rocznik '79 CMDR Donatello Jr. oraz CMDR Niko Robin. Miło mi was poznać.
11.01.2026, 20:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2026, 20:20 UTC przez Gajos Borsuk.)
Czołem Waćpaniom i Waszmościom
Jestem Michał rocznik 76. Myślałem, że będe tutaj najstarszy... co za zdziwienie...że są gracze z rocznika 50+ Zagrywałem się w Elite na C64. I cóż, w końcu mam możliwość pogrania w Open. Wcześniej głównie Solo, ponieważ przez całe lata miałem bardzo słabe i nie stabilne łącze internetowe co często kończyło się wyrzuceniem mnie z serwera. Do zobaczenia w grze. CMDR Gajos Borsuk
13.01.2026, 19:16 UTC
Witam
Z tej strony Marek, rocznik `74, CMR Orzeł - ksywkę nadali kiedyś kumple ze względu na profil nosa W pracy mam etat "latający", w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale znajduję też czas żeby polatać w kosmosie Pozdrawiam wszystkich Husarzy i liczę na miło spędzony czas z Wami w ED
01.02.2026, 16:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2026, 17:23 UTC przez palolek.)
Witam o7
Tomek, rocznik 87, Kraków Pierwsze kroki w Elite stawiałem na PS4 w okolicach premiery gry na tej platformie. Później była przerwa, SC i jakieś 3 lata temu powrót do Elite ale już na PC. Ciągle się tej gry uczę i czuje że dużo jeszcze przede mną. Wstępując tutaj liczę że moje dalsze poznawanie gry nabierze tempa a fun z gry będzie jeszcze większy. Latałem początkowo (konsola) na padzie i HOTAS 4, obecnie na PC Logitech x52 pro + IRTrack. Wciąż uczę się i szukam perfekcji w lataniu. Może kiedyś ogarnę 100% FF OFF. Ogólnie jestem fanem różnych symulatorów, survivali oraz strzelanek (głównie BF, Arma, Arena Breakout, Tarkov, Gray Zone itp.) Od kilku lat streamuje na YT i Twitch. Zainteresowanie: Motoryzacja, Technologie, Gaming, Kosmos, Muzyka, Film Dzięki za przyjęcie i widzimy się w przestrzeni o7
02.02.2026, 11:43 UTC
Witam,
tutaj Piotr, rocznik 77, Lubliniec Pierwszy kontakt z Elite miałem w szkole podstawowej około roku 1995-1997. Grałem na Commodore 64 na kasety magnetofonowe na 14" czarno-białym telewizorku. Jakiś czas temu "odkryłem" ją na nowo i powoli wkręcam się. Odkurzyłem Thrustmastera T 16000M FCS i ponownie próbuje swoich sił. Prywatnie, tata 4 dzieci, emeryt od 3 lat, całe życie związany z wojskiem.
Dzień dobry
Rocznik '76, nie ukrywam się za nikiem. Zakładając konto miałem nadzieję, że kiedyś jako ludzkość opanujemy napęd Alcubierre'a i będziemy mieli prawo do zajętych w Elite planet Jestem z Wrocławia, tutaj mieszkam i pracuję. Mimo piątki z przodu ominęły mnie wcześniejsze odsłony Elite; troszeczkę pogrywałem w Oolite. Od dziecka pasjonat astronomii i wszystkiego co związane z szeroko rozumianym kosmosem. Od kilku dekad również zbyt głęboko pochłonięty spiskowymi teoriami - to chyba nieunikniona konsekwencja zgłębiania natury wszechświata i rzeczywistości. Gram na Linuksie (obecnie Gentoo, wcześniej głównie Arch, ale również inne dystrybucje), co wiąże się z rozmaitymi większymi lub mniejszymi problemami. Chętnie wymienię się doświadczeniami w tym zakresie. W Elite pociąga mnie przede wszystkim eksploracja i ogrom przestrzeni do odkrycia. Do zobaczenia w przestrzeni ED! Pozdrawiam, Wojciech Grodzki
Wczoraj, 21:09 UTC
Dzień dobry,
Marcin, Łódź, rocznik 84. Na co dzień inżynier i naukowiec. Po godzinach najlepiej ciężka praca na działce i przy majsterkowaniu, nocą oglądanie nieba, amator - pasjonat astronomii. Wielbiciel gier retro, wracając do czasów dzieciństwa i początków zabaw z komputerami, ale też i nowych i świeżego spojrzenia na świat. W ED setki godzin spędzone samotnie, przede wszystkim na eksploracji. Zapraszam z okolic bliższych i dalszych, może do wspólnych zadań, ale też do wymiany doświadczeń z ED. o7 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 63,609 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,314 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 1,061 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,702 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 3,168 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |