![]() |
|
Holo-Me Vanity Show... - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Galeria (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Holo-Me Vanity Show... (/showthread.php?tid=4166) Strony:
1
2
|
Holo-Me Vanity Show... - Mathias Shallowgrave - 26.12.2018 ...czyli lustereczko powiedz przecie - wątek na selfie naszych pilotów, niezależnie od tego jak poważne czy pokręcone ![]() Mathias Shallowgrave ma kilka wcieleń: 1. "Stary, dobry Hetman" 2. "Cwaniak z 11 Parseków" 3. "Business is business" 4. "Łowca Thargoidów" 5. "Vacuum Surfer" RE: Holo-Me Vanity Show... - GROCHU - 26.12.2018 Nie gorąco Ci w tych kurtkach - wyglądają na ciepłe
RE: Holo-Me Vanity Show... - QCIAK - 27.12.2018 (26.12.2018, 23:37 UTC)GROCHU napisał(a): Nie gorąco Ci w tych kurtkach - wyglądają na ciepłe No przecież zima jest
RE: Holo-Me Vanity Show... - Fenyl de Lechia - 27.12.2018 5. zdecydowanie najbardziej twarzowa Myślę, że powinieneś tak chodzić w RL, tak z szacunku do innych xD
RE: Holo-Me Vanity Show... - DYoda - 27.12.2018 No i już nie zasnę. Tego nie da się odzobaczyć RE: Holo-Me Vanity Show... - ryczypior - 27.12.2018 (26.12.2018, 23:31 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): ...czyli lustereczko powiedz przecie - wątek na selfie naszych pilotów, niezależnie od tego jak poważne czy pokręcone Ryczypiór... Ja... i moje różne wcielenia: 1. Pan i władca galaktyki, słaby pilot małych i średnich statków, pałający nienawiścią do wszelkich dźwigów, wiaduktów, anacond, czy cutterów: 2. Gdy koledzy w redakcji Echa mówili, że będzie impreza przebierana, a to był zwykły dzień w pracy... 3. Redakcja Echa - jeszcze nie wyszedłem, a już przyszedłem... Nie objęte w kadrze butelki Świńskiego Ryja walają się po biurze wraz z @CaptainJoint i @epictroller, którzy również walają się po biurze. @Philip Blaine dopiero przyjdzie. 4. W trakcie zbierania danych do materiału, tu pod przykrywką w roli Świętego Mikołaja lub bezdomnego... whatever... sprawdzam dostępność karpi w HR 8444 5. Druga praca, nawet ważniejsza - jako technik. Sprawdzałem właśnie dlaczego ta wtyczka nie działa. Poprosiłem o uruchomienie silnika odrobinę za szybko... Niemniej ponoć teraz wtyczka działa, ale domyć się nie mogłem przez tydzień Tak, wiem, cały czas niemal w tych samych ciuchach, ale kasa nawet na dwa etaty nie jest za dobra... RE: Holo-Me Vanity Show... - Dako - 27.12.2018 @ (26.12.2018, 23:31 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): ...czyli lustereczko powiedz przecie - wątek na selfie naszych pilotów, niezależnie od tego jak poważne czy pokręcone Ta czwórka to nie jakiś tam Łowca a raczej Mr White z serialu "Breaking Bad"
RE: Holo-Me Vanity Show... - Revenant-4 - 27.12.2018 Zaczepili mnie to dołączę do zabawy ![]() 1. "Szukać newsów, pić i palić" - tak CaptainJoint wygląda na co dzień 2. "Kurła kiedyś to było..." - gdy wsiadłem po raz pierwszy do nowiutkiego Sidewindera pełen marzeń i nadziei... 3. "Miałeś lecieć na krótkie eksplo..." - ...takie słowa usłyszałem od @epictroller gdy wróciłem po miesiącu nieobecności. 4. "Ja nie znam żadnego CaptainaJointa" - gdy ktoś znowu chce zrobić mi kuku... RE: Holo-Me Vanity Show... - Scarlet Yuri - 27.12.2018 To i ja co nieco dołożę 1) Znacie mnie pod tą twarzą, z którą od ponad roku jak jestem w Husarii 2) Jednak moje ciało przestawało nadążać za wymaganiami stawianymi przez BanHammer i zdecydowałem się poddać operacji wszczepienia implantów cybernetycznych, które pomagają i ułatwiają komunikację z Młotem oraz zapewniły nieprzewidziany korzystny efekt uboczny ************utajnione przez dowództwo************ RE: Holo-Me Vanity Show... - ryczypior - 28.12.2018 @Scarlet Yuri, ale rentę dostajesz, nie? |