![]() |
|
myra - stacja 25k ly od Sol - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: myra - stacja 25k ly od Sol (/showthread.php?tid=3415) Strony:
1
2
|
myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 27.07.2017 W EDDB pojawiła się ciekawa rzecz - nowa stacja o nazwie myra (pisane z małych liter) 25,599.01 ly od Sol - w systemie Eachairr AI-H d11-147 znajdującym się pod przeciwnej stronie SagA* patrząc z kolonii. Jak ktoś jest w pobliżu, może warto sprawdzić czy rzeczywiście coś jest na rzeczy czy to tylko "dowcip" kogoś z EDDB
RE: myra - stacja 25k ly od Sol - Fenyl de Lechia - 27.07.2017 Mapa w grze pokazuje, że w systemie populacja jest 0
RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 27.07.2017 Może populacja ludzka jest 0 ![]() (tylko dlaczego obcy mieliby sprzedawać Federal Corvertty) RE: myra - stacja 25k ly od Sol - Fenyl de Lechia - 27.07.2017 Mam wrażnie, że to trollololo tak ja ludzie piszący nowym graczom, że w Hutton Orbital rozdają darmowe Anakondy
RE: myra - stacja 25k ly od Sol - MAGNUM354 - 27.07.2017 dobre, tego nie słyszałem jeszcze
RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 27.07.2017 System z populacją 0? Na skraju Bańki są takie, ale bez jakichkolwiek instalacji... Ba, nawet boty tam latają - są frakcje, z sąsiednich systemów.... Zaraz obok Huncetae mamy taką anomalie: COL 285 SECTOR AQ-P D5-62. Kto panuje? Szczury z Huncetae....
RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 28.07.2017 Ehh, nie wiedziałem, że EDDB to taka wikipedia, że każdy może dodać info. W każdym razie stcja została dodana do bazy przez użytkownika jack flash 234, który jest też zarejestrowany na EDSM i posiada statek o takiej samej nazwie (myra). No i po zabawie ;p RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 28.07.2017 (28.07.2017, 06:22 UTC)K42X napisał(a): Ehh, nie wiedziałem, że EDDB to taka wikipedia, że każdy może dodać info. W każdym razie stcja została dodana do bazy przez użytkownika jack flash 234, który jest też zarejestrowany na EDSM i posiada statek o takiej samej nazwie (myra). No i po zabawie ;p Dla Ciebie - po zabawie. Dla mnie - ciekawostka, dlaczego tak się stało tak daleko. Na obrzeżach Bańki, to można tłumaczyć takie anomalie na różny sposób. Jedną z teorii jest to, że w pewnym momencie nastąpiła zmiana zasad BGS, odnośnie ilości frakcji w systemie do którego idzie ekspansja - i to może być skutkiem ubocznym.... No, ale w takiej odległości? Ciekawi mnie, jakież to frakcje tam są.... to mogła by być podpowiedź. Jakby ktoś tam był - dajcie znać.... RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 28.07.2017 Chciałbym, żeby ktoś to potwierdził a wtedy się pewnie podnieciłbym się jak dziecko w Disneylandzie. Nie zmienia to niestety faktu, że dane dotyczące tej stacji zostały wprowadzone ręcznie przez człowieka i już zostały usnięta z bazy, a na r/EliteExplorers ktoś sprawdził po drodze to miejsce i nie znalazł żadnych baz. Dodatkowe potwierdzenie nie zaszkodzi, jednak wszystko wskazuje na to, że pan Jack Flash sobie zakpił z naszego głodu galaktycznych sensacji. RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 28.07.2017 Baz pewnie nie ma, ale przy populacji 0, na mapie systemu - są frakcje. I mi o te informacje chodzi... jakie frakcje(nazwy) i ile... |