The Winged Hussars - Forum
myra - stacja 25k ly od Sol - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: myra - stacja 25k ly od Sol (/showthread.php?tid=3415)

Strony: 1 2

myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 27.07.2017

W EDDB pojawiła się ciekawa rzecz - nowa stacja o nazwie myra (pisane z małych liter) 25,599.01 ly od Sol - w systemie Eachairr AI-H d11-147 znajdującym się pod przeciwnej stronie SagA* patrząc z kolonii. Jak ktoś jest w pobliżu, może warto sprawdzić czy rzeczywiście coś jest  na rzeczy czy to tylko "dowcip" kogoś z EDDB Wink

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - Fenyl de Lechia - 27.07.2017

Mapa w grze pokazuje, że w systemie populacja jest 0 Smile

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 27.07.2017

Może populacja ludzka jest 0 Wink

(tylko dlaczego obcy mieliby sprzedawać Federal Corvertty)

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - Fenyl de Lechia - 27.07.2017

Mam wrażnie, że to trollololo Biggrin tak ja ludzie piszący nowym graczom, że w Hutton Orbital rozdają darmowe AnakondySmile

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - MAGNUM354 - 27.07.2017

dobre, tego nie słyszałem jeszcze Smile

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 27.07.2017

System z populacją 0?
Na skraju Bańki są takie, ale bez jakichkolwiek instalacji...
Ba, nawet boty tam latają - są frakcje, z sąsiednich systemów....

Zaraz obok Huncetae mamy taką anomalie: COL 285 SECTOR AQ-P D5-62.
Kto panuje? Szczury z Huncetae.... Smile

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 28.07.2017

Ehh, nie wiedziałem, że EDDB to taka wikipedia, że każdy może dodać info. W każdym razie stcja została dodana do bazy przez użytkownika jack flash 234, który jest też zarejestrowany na EDSM i posiada statek o takiej samej nazwie (myra). No i po zabawie ;p

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 28.07.2017

(28.07.2017, 06:22 UTC)K42X napisał(a): Ehh, nie wiedziałem, że EDDB to taka wikipedia, że każdy może dodać info. W każdym razie stcja została dodana do bazy przez użytkownika jack flash 234, który jest też zarejestrowany na EDSM i posiada statek o takiej samej nazwie (myra). No i po zabawie ;p

Dla Ciebie - po zabawie.
Dla mnie - ciekawostka, dlaczego tak się stało tak daleko.

Na obrzeżach Bańki, to można tłumaczyć takie anomalie na różny sposób.
Jedną z teorii jest to, że w pewnym momencie nastąpiła zmiana zasad BGS, odnośnie ilości frakcji w systemie do którego idzie ekspansja - i to może być skutkiem ubocznym....
No, ale w takiej odległości?

Ciekawi mnie, jakież to frakcje tam są.... to mogła by być podpowiedź.
Jakby ktoś tam był - dajcie znać....

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - K42X - 28.07.2017

Chciałbym, żeby ktoś to potwierdził a wtedy się pewnie podnieciłbym się jak dziecko w Disneylandzie. Nie zmienia to niestety faktu, że dane dotyczące tej stacji zostały wprowadzone ręcznie przez człowieka i już zostały usnięta z bazy, a na r/EliteExplorers ktoś sprawdził po drodze to miejsce i nie znalazł żadnych baz. Dodatkowe potwierdzenie nie zaszkodzi, jednak wszystko wskazuje na to, że pan Jack Flash sobie zakpił z naszego głodu galaktycznych sensacji.

RE: myra - stacja 25k ly od Sol - GutenbergPL - 28.07.2017

Baz pewnie nie ma, ale przy populacji 0, na mapie systemu - są frakcje.
I mi o te informacje chodzi... jakie frakcje(nazwy) i ile...