![]() |
|
Misje na Masakry w Fehu. - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Biblioteka (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Misje na Masakry w Fehu. (/showthread.php?tid=3059) |
Misje na Masakry w Fehu. - Xaz Rammer - 08.05.2017 Cześć koledzy. Otworzyłem ten temat z chęci podzielenia się z wami swoim dzisiejszym doświadczeniem. Odwiedzilem układ Fehu (w którym jest obecnie wojna [dosyc czesta w tym ukladzie]). Coś niezwyklego w tym ukladzie? otórz spamuje tutaj misjami na masakry co doprowadzilo do tego ze na jednym "runie" wyciagam 95-120 mln. Ja osobiscie robie mijsce dla Fehu Organisation, a jak to robie? Pierw biorę maksymalnie 2 misje (10-15 mln). po czym reloguje sie kilka razy aby rzucilo mi okolo 8-13 misji na masakry (wiekszosc z nich jest w okolicach 9mln) w ten sposob mozna poczuć sie jak za dawnych czasów. Mogę tylko wam życzyć powodzenia i miłego zarobku
RE: Misje na Masakry w Fehu. - Yata_PL - 08.05.2017 masakra relogo , serio ? brzmi jak prowokacja
RE: Misje na Masakry w Fehu. - Crazied - 08.05.2017 Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana? RE: Misje na Masakry w Fehu. - Reinrk van Dall - 08.05.2017 (08.05.2017, 18:24 UTC)Crazied napisał(a): Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana? Eee.. a relogowanie jest zabronione? Coś mnie omineło? RE: Misje na Masakry w Fehu. - Baton - 08.05.2017 (08.05.2017, 18:54 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):(08.05.2017, 18:24 UTC)Crazied napisał(a): Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana? Relogowanie jest jak pierdzenie przy stole podczas obiadu u rodziców narzeczonej, móc możesz, ale PR kiepski
RE: Misje na Masakry w Fehu. - DYoda - 08.05.2017 To jaw tonie kolegi napiszę: Cześć koledzy. Odpiszę w tym temacie z chęci podzielenia się z wami swoim dzisiejszym doświadczeniem. Odwiedzilem układ HR 8444 (w którym obecnie nie ma wojny [dosyc rzadko w tym ukladzie]). Coś niezwyklego w tym ukladzie? otórz nic nadzwyczajnego, latam krótkie misje pasażersko-turystyczne i na jednym "runie" wyciagam 3-5 mln. Ja osobiscie robie mijsje dla TWH, a jak to robie? Pierw biorę misję na zwiedzanie kosmosu wsiadam za stery i lecę, później wracam do HR'ki i powtarzam i jak dobrze pójdzie w godzinę zarobię 10 mln. w ten sposob mozna poczuć sie jak za dawnych czasów. Mogę tylko wam życzyć powodzenia i miłego zarobku RE: Misje na Masakry w Fehu. - Yarlam - 08.05.2017 Bardzo prosilbym o sprawdzanie wplywow frakcji oraz sali odpraw nim zaczniecie zabierac sie za robienie misji w naszych systemach, wczoraj w HR bylo 79.1%. Dziekuje za uwage Nadgrabia CMDR Yarlam RE: Misje na Masakry w Fehu. - DYoda - 08.05.2017 Sprawdzałem i dzisiaj było: 65,4%. TWH (faktycznie przekroczyło 65% i posypuję głowę popiołem bo skusiła mnie misja do Blue Jewel) 23,3% Konserwatyści i dla obu frakcji zrobiłem po jednej wycieczce krajoznawczej także jakiś znaczących zmian po mojej działalności bym się nie spodzeiwał. |