The Winged Hussars - Forum
Misje na Masakry w Fehu. - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Biblioteka (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Misje na Masakry w Fehu. (/showthread.php?tid=3059)

Misje na Masakry w Fehu. - Xaz Rammer - 08.05.2017

Cześć koledzy.
Otworzyłem ten temat z chęci podzielenia się z wami swoim dzisiejszym doświadczeniem.
Odwiedzilem układ Fehu (w którym jest obecnie wojna [dosyc czesta w tym ukladzie]).
Coś niezwyklego w tym ukladzie? otórz spamuje tutaj misjami na masakry co doprowadzilo do tego ze na jednym "runie" wyciagam 95-120 mln.
Ja osobiscie robie mijsce dla Fehu Organisation, a jak to robie? 
Pierw biorę maksymalnie 2 misje (10-15 mln). po czym reloguje sie kilka razy aby rzucilo mi okolo 8-13 misji na masakry (wiekszosc z nich jest w okolicach 9mln)
w ten sposob mozna poczuć sie jak za dawnych czasów. 
Mogę tylko wam życzyć powodzenia Smile i miłego zarobku Smile Cool Cool

RE: Misje na Masakry w Fehu. - Yata_PL - 08.05.2017

masakra relogo , serio ? brzmi jak prowokacja Biggrin

RE: Misje na Masakry w Fehu. - Crazied - 08.05.2017

Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana?

RE: Misje na Masakry w Fehu. - Reinrk van Dall - 08.05.2017

(08.05.2017, 18:24 UTC)Crazied napisał(a): Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana?

Eee.. a relogowanie jest zabronione? Coś mnie omineło?

RE: Misje na Masakry w Fehu. - Baton - 08.05.2017

(08.05.2017, 18:54 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(08.05.2017, 18:24 UTC)Crazied napisał(a): Vermill wysłał tu kreta i testuje Hetmana?

Eee.. a relogowanie jest zabronione? Coś mnie omineło?

Relogowanie jest jak pierdzenie przy stole podczas obiadu u rodziców narzeczonej, móc możesz, ale PR kiepski Wink

RE: Misje na Masakry w Fehu. - DYoda - 08.05.2017

To jaw tonie kolegi napiszę:

Cześć koledzy.
Odpiszę w tym temacie z chęci podzielenia się z wami swoim dzisiejszym doświadczeniem.
Odwiedzilem układ HR 8444 (w którym obecnie nie ma wojny [dosyc rzadko w tym ukladzie]).
Coś niezwyklego w tym ukladzie? otórz nic nadzwyczajnego, latam krótkie misje pasażersko-turystyczne i na jednym "runie" wyciagam 3-5 mln.
Ja osobiscie robie mijsje dla TWH, a jak to robie? 
Pierw biorę misję na zwiedzanie kosmosu wsiadam za stery i lecę, później wracam do HR'ki i powtarzam i jak dobrze pójdzie w godzinę zarobię 10 mln.
w ten sposob mozna poczuć sie jak za dawnych czasów. 
Mogę tylko wam życzyć powodzenia i miłego zarobku

RE: Misje na Masakry w Fehu. - Yarlam - 08.05.2017

Bardzo prosilbym o sprawdzanie wplywow frakcji oraz sali odpraw nim zaczniecie zabierac sie za robienie misji w naszych systemach, wczoraj w HR bylo 79.1%.

Dziekuje za uwage
Nadgrabia CMDR Yarlam

RE: Misje na Masakry w Fehu. - DYoda - 08.05.2017

Sprawdzałem i dzisiaj było:
65,4%. TWH (faktycznie przekroczyło 65% i posypuję głowę popiołem bo skusiła mnie misja do Blue Jewel)
23,3% Konserwatyści
i dla obu frakcji zrobiłem po jednej wycieczce krajoznawczej także jakiś znaczących zmian po mojej działalności bym się nie spodzeiwał.