The Winged Hussars - Forum
Polatamy razem? - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Polatamy razem? (/showthread.php?tid=2968)

Polatamy razem? - GutenbergPL - 22.04.2017

Czołem!

Ekipa z Husarii całkiem jest zgrana, ale co z rodakami nie należącymi do frakcji?

Jakby ktoś miał ochotę polatać razem, nie mówiąc w pogańskim języku - ustawmy się.
Może na początek jakiś CombatZone w skrzydle? Dla bardziej zasobnych - poznamy się. Dla mniej zasobnych - poznamy się i zarobicie, i rangę combat wbijecie. Wink

Inne propozycje też mile widziane.
Chłopaki tną w PvP, inni eksplorują, ja się bawię BGSem, mamy górników, handlarzy itd - do wyboru, do koloru.
W kupię raźniej! Biggrin

RE: Polatamy razem? - Pavulon - 22.04.2017

Cześć Smile

Ja bardzo chętnie Smile. Na tą chwilę włóczę się Pytolongiem, może nie jakimś full-pro-combat eksperjens, ale thrustery, dystrybutor jest już na najlepszym poziomie. Czeka mnie teraz reinstalka systemu, ale jak się ogarnę to będę Ciebie/Was szukać. Smile

~S~

RE: Polatamy razem? - Calvarian - 22.04.2017

Jak tylko podniosą te nagrody z bounty huntingu za latanie w multicrew (mają to zrobić na dniach) to zapraszam na mojego Niszczyciela Światów, którego przerobię na potworka z wieżyczkami i myśliwcami Wink A na ten moment proponuję wspólny handel, za latanie w wingu dostaję się troszeczkę kaski od każdej transakcji + jest do kogo dziób otworzyć Smile

PS. Mały offtop, ale nie chciałem pisać niepotrzebnego posta w tamtym wątku:
@Pavulon polataj z nami, a nawet nie zauważysz tego "<bardzo-brzydkie-określenie> grindu" i będziesz miał kasę na swoją, w pełni wypasioną condę w ciągu tygodnia* Wink

*rzeczywisty czas gromadzenia odpowiednich środków finansowych może się różnić od podanego

RE: Polatamy razem? - Calvarian - 11.05.2017

No chyba nie ma tu "socjalistów" Biggrin A tak na poważnie nikt nie chce polatać razem? Nie ma się czego wstydzić, nie wszyscy z twh gryzą Wink

RE: Polatamy razem? - Mathias Shallowgrave - 11.05.2017

Popieram Calvariana Smile

RE: Polatamy razem? - dasketh - 11.05.2017

Trochę śmialości Biggrin Większość z Nas siedzi na TS na kanałach dostępnych też dla Was, wpadajcie Smile

RE: Polatamy razem? - RADKO707 - 11.05.2017

(22.04.2017, 09:35 UTC)Calvarian napisał(a): Jak tylko podniosą te nagrody z bounty huntingu za latanie w multicrew (mają to zrobić na dniach) to zapraszam na mojego Niszczyciela Światów, którego przerobię na potworka z wieżyczkami i myśliwcami Wink A na ten moment proponuję wspólny handel, za latanie w wingu dostaję się troszeczkę kaski od każdej transakcji + jest do kogo dziób otworzyć Smile

PS. Mały offtop, ale nie chciałem pisać niepotrzebnego posta w tamtym wątku:
@Pavulon polataj z nami, a nawet nie zauważysz tego "<bardzo-brzydkie-określenie> grindu" i będziesz miał kasę na swoją, w pełni wypasioną condę w ciągu tygodnia* Wink

*rzeczywisty czas gromadzenia odpowiednich środków finansowych może się różnić od podanego

Calvarian, a drzwi do statku już naprawiłeś? Wink

RE: Polatamy razem? - LeWaR - 11.05.2017

Ludzie z kolejki wystawili drzwi???
Smile

RE: Polatamy razem? - GutenbergPL - 12.05.2017

Dziś wieczorem wyścigi w kanionach - zapraszamy wszystkich na TSa.
Może ktoś będzie streamował, a gdyby nie - wyścigi odbywają się niedaleko HR 8444, można po prostu przylecieć.
Kaniony idą w pętli, lecimy parę okrążeń, wyścigi odbywają się w dwóch klasach:
- clean: Viper bez modyfikacji.
- dirty: dowolny statek z dowolnymi modyfikacjami od inżynierków.

Wszelakie informacje, tudzież uzyskanie "dzikiej karty" - organizator, cmdr Drakkainen - lub ktokolwiek na TSie. Wink