![]() |
|
RUST - ankieta do SESJI 2 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138) +---- Dział: Pozostałe gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: RUST - ankieta do SESJI 2 (/showthread.php?tid=2588) |
RUST - ankieta do SESJI 2 - szarik - 28.01.2017 Dwie osoby wyraziły dez-aprobatę oficjalną (na forum) na uwagi innych graczy podczas pierwszej sesji... natomiast nie widzę, by inni gracze się na forum w tym względzie udzielili - dlatego powstała ta ankieta... ...ankieta ma formę wielokrotnego wyboru - celem jest oficjalne ustosunkowanie się graczy do formy zabawy w RUST - tak by jak największej ilości graczy odpowiadała... ...w wątku poniżej proszę też o określanie się kto nie chce lub nie wersję testową - niestety nie mogę już edytować ankiety w celu dodania tych dwóch pytań... CMDR SZARIK: - forma rozgrywki: dla mnie może być dowolna, propozycji miałbym więcej, łącznie z tworzeniem questów, ale to wymaga pluginów itd. dlatego nie będę na razie mieszał i rozpisywał się na ten temat... - wielkość mapy: 2000 uważam przy takiej ilości (max. kilkanaście osób) graczy za odpowiednią i pozwoli urozmaicić rozgrywkę poprzez łatwiejsze napotkanie innych graczy... - wersja testowa: jestem za tym by jej nie było, osobiście uczyłem sie wszystkiego na serwerach oficjalnych i typu community gdzie byłem małym szaraczkiem i nie znałem całkowicie mechaniki gry, nie sprawdzałem poradników, nie oglądałem pomocniczych filmów - cała frajda to było wolniutkie poznawanie mechaniki... każda śmierć to było kolejne nowe wyzwanie i nigdy nie poczułem się źle z powodu wielokrotnej śmierci, nawet jak traciłem cały dobytek - to po prostu była wielka nauka i świetna przygoda .... dlatego osobom które nadal nie czują sie pewni w tej grze polecam spróbowanie takiej formy i określeniem się za brakiem wersji testowej.... RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - Sztuka - 28.01.2017 Jedno pytanie - kiedy zaczyna się 2 sesja? RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - Qasz - 28.01.2017 prosze usunac tego posta RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - szarik - 28.01.2017 (28.01.2017, 15:12 UTC)TheKkubas napisał(a): Jedno pytanie - kiedy zaczyna się 2 sesja? Najlepiej pytać o to w głównym wątku... normalnie zaplanowałem testy do końca przyszłego tygodnia i start w piątek nowej SESJI... ale ostateczna decyzja co robimy z serwerem zapadnie po tej ankiecie... Jeżeli w postach poniżej nikt w ogóle nie określi się, że chce wersji testowej to jestem za tym, by SESJE NR 2 zacząć jak najszybciej... Przy okazji nowy gracz SELEVEN, który zaczął rozgrywkę wczoraj określił się, że nie chce wersji testowej i dodatkowych profitów z tym związanych... i chętnie zaczął by oficjalną rozgrywkę określoną jako SESJA 2. RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - Kriztozz - 28.01.2017 Bez wersji testowej. RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - Sztuka - 29.01.2017 (28.01.2017, 15:31 UTC)szarik napisał(a):(28.01.2017, 15:12 UTC)TheKkubas napisał(a): Jedno pytanie - kiedy zaczyna się 2 sesja? Dzięki, następnym razem będe pisać w głównym wątku. RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - szarik - 29.01.2017 (29.01.2017, 09:48 UTC)TheKkubas napisał(a):(28.01.2017, 15:31 UTC)szarik napisał(a):(28.01.2017, 15:12 UTC)TheKkubas napisał(a): Jedno pytanie - kiedy zaczyna się 2 sesja? W czwartek jest 'globalny WIPE' - dlatego najlepiej rozpocząć sesje w piątek i ciągnąc maksymalnie 4 tygodnie do następnego WIPE... do czwartku zbieramy głosy w powyższej ankiecie... RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - szarik - 02.02.2017 Wszystkich zainteresowanych zachęcam do głosowania - jutro serwer będzie postawiony według wytycznych z ankiety... jeżeli ktoś z Waszych znajomych będzie grał a nie należy do husarii to podeślijcie na co się decydują. RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - szarik - 03.02.2017 SELEVEN zagłosował na: - swobodna rozgrywka bez wyznaczonych ram - samotnicza wersja - Wielkość mapy - 4000 Szarik - zagłosował na wszystkie 3 tryby, wybiera 'swobodna rozgrywka bez wyznaczonych ram - samotnicza wersja' Obecna ekipa:
MAPA 2000 - 4 MAPA 4000 - 4 MAPA 6000 - 5 TRYB - SAMOTNICZY - 6 TRYB - WALKI - 6 Jest remis Varlus zdecydował się na oba tryby... z uwagi na wielkość wybranej mapy lepsza rozgrywka będzie w trybie 'samotnicza egzystencja' Ostateczny wynik pada na:
Zabieram się dziś za aktualizacje i uruchomienie serwera - czas startu ok. 15:00 dzisiejszego dnia. EDIT: Poprawiono wyniki i dodano uwagi (dzięki TheKkubas) RE: RUST - ankieta do SESJI 2 - Varlus - 03.02.2017 Jakieś dziwne mam uczucie, że oczy ludu zwrócił się ku mnie.... PS. nie trzeba było mnie aż tak wyróżniać
|