The Winged Hussars - Forum
[SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Pchli targ (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Wątek: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X (/showthread.php?tid=2586)

Strony: 1 2

[SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Crazied - 27.01.2017

Ludzie ludzie zwariowałem! (prawie) Nowy HOTAS sprzedaję. (prawie) Nieśmigany, przebiegu ma 15 minut, resztę czasu spędził w kartonie Smile Po nocach łkam z tego powodu lecz żona naciska. Za więź emocjonalną jaką sobie wyrobiliśmy nie pobieram dodatkowych opłat Wink
Nie ma na nim żadnych śladów zużycia, bo nie był używany poza chwilowym podłączeniem i przetestowaniem jak działa.

Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu lub wysyłka przez Paczka 48
Cena za tę wspaniałość to 150 zł.
Waga: 2035g (na poczcie powiem że te 35g to powietrze i może przymkną oko Tongue )

[Obrazek: rcMnPwx.jpg][Obrazek: vNEsSoM.jpg]

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Yarlam - 27.01.2017

Jesli ktos z wroclawia bedzie chcial kupic to moge robic za poczte poznan wroclaw 15go lutego

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Quarion - 27.01.2017

Crazied współczuję Sad.
Rozważałeś zmianę żony?

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Crazied - 27.01.2017

Całkiem sympatyczna i pożyteczna jest więc tę drobną niegodziwość, dzięki swej wspaniałomyślności, jestem w stanie jej wybaczyć Wink

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Philip Blaine - 27.01.2017

Przykro słyszeć...
Cóż, jeżeli można to pozwolę sobie zgłosić się na ochotnika celem przygarnięcia go. Obiecuję, że będę o niego dbał.

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Calvarian - 28.01.2017

A mówiłeś jej, że koledzy z frakcji mają sprzęty za 1000pln+ i ich żony AŻ TAK bardzo nie narzekają? Biggrin

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Crazied - 28.01.2017

Ale wasze sprzęty nie leżą na JEJ biurku XD

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Christian - 28.01.2017

: OFFTOP ON :
Jak ja coś kupuje nowego do kompa za cenę £100+, mowie ze kosztowało £10. Kobita się nie zna i myśli, ze cały mój komputer z saitekiem, gear vr, fotelem xrockera i świecącymi klawiaturami, słuchawkami i myszkami logitecha, kosztował w sumie £100 razem. Nie będę jej uświadamiał, niech śpi spokojnie.
: OFFTOP OFF :

Szkoda, ze musisz sprzedac. To jest Thrustmaster T-Flight Hotas X?

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Crazied - 28.01.2017

Tak, zaprawdę jest Ci to on Wink
Jak się uda to na urodziny będzie dokupione TWCS do mojego T16000M

RE: [SPRZEDAM] Thrustmaster T.Flight HOTAS X - Yautja - 30.01.2017

(28.01.2017, 13:04 UTC)Christian napisał(a): : OFFTOP ON :
Jak ja coś kupuje nowego do kompa za cenę £100+, mowie ze kosztowało £10. Kobita się nie zna i myśli, ze cały mój komputer z saitekiem, gear vr, fotelem xrockera i świecącymi klawiaturami, słuchawkami i myszkami logitecha, kosztował w sumie £100 razem. Nie będę jej uświadamiał, niech śpi spokojnie.
: OFFTOP OFF :

Szkoda, ze musisz sprzedac. To jest Thrustmaster T-Flight Hotas X?

Spokojnie, w drugą stronę też to działa. Wg Ciebie to jej buty i ubrania to ile kosztowały?  Biggrin