![]() |
|
Pierwsza Misja Badawcza - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Pierwsza Misja Badawcza (/showthread.php?tid=2352) |
Pierwsza Misja Badawcza - Lowca - 27.12.2016 Jak w temacie napisałem,wczoraj podjołem decyzje że rusze na swoja pierwsza misje badawcza do układu WREGOE GR-W D1-16 oddalonego o 991.57Ly od mojej pozycji.Mój statek posiada zasieg 17 Ly jest to Diamondback Scout zwany pieszczotliwie Koparką na którego ciezko pracowalem i w miare przesuwania sie do przodu i skanowania wszystkich ukladów po drodze myśle że uda mi sie zebrać pieniążki z danych kartograficznych i kupić lepszy napęd oraz skaner o nieograniczonym zasiegu dzieki czemu nawet po dotarciu do wyznaczonego punktu bede mógł pozniej przesuwać sie dalej w strone krawedzi Galaktyki ,zobacze co tam znajde może jakąś nową gwiazde a może natrafie na obcych kto wie .Misja pochłonie troche mojego czasu ale chce sie przy niej dobrze bawić i mieć pczucie że lece odkryć coś nowego
RE: Pierwsza Misja Badawcza - DYoda - 27.12.2016 Powodzenia i ciekawych znalezisk RE: Pierwsza Misja Badawcza - Rommie_PL - 27.12.2016 17 Ly to jest wyzwanie ! ![]() Powodzenia pilocie. RE: Pierwsza Misja Badawcza - Calvarian - 27.12.2016 A można spytać dlaczego akurat ten system? RE: Pierwsza Misja Badawcza - Baton - 27.12.2016 (27.12.2016, 06:50 UTC)Lowca napisał(a): Jak w temacie napisałem,wczoraj podjołem decyzje że rusze na swoja pierwsza misje badawcza do układu WREGOE GR-W D1-16 oddalonego o 991.57Ly od mojej pozycji.Mój statek posiada zasieg 17 Ly jest to Diamondback Scout zwany pieszczotliwie Koparką na którego ciezko pracowalem Gratulacje, tak trzymać - no i pamiętaj, skanuj wszystko co ćwierka i bulgota ![]() Powodzenia pilocie
RE: Pierwsza Misja Badawcza - Lowca - 27.12.2016 (27.12.2016, 07:44 UTC)Calvarian napisał(a): A można spytać dlaczego akurat ten system?Ponieważ to najdalej wysuniety system dla mnie bedacy w zasiegu mojego skoku
RE: Pierwsza Misja Badawcza - Gregoor3 - 27.12.2016 (27.12.2016, 06:50 UTC)Lowca napisał(a): myśle że uda mi sie zebrać pieniążki z danych kartograficznych i kupić lepszy napęd oraz skaner o nieograniczonym zasiegu Sugerowałbym 1 dzień przeznaczyć na bounty hunting chociażby w sidewinderze, latać za policją i w końcówce wykańczać piratów. W razie dętki niewielka strata a można tak szybko zebrać kase na rozruch ![]() Ostatnio był też fajny CG, 2 razy dowiozłem towar i wpadło chyba z 8mln. Roboty nic a taka kasa jak dla Ciebie na początek byłaby sporym boostem. Także oczy dookoła CMDR
RE: Pierwsza Misja Badawcza - Baton - 27.12.2016 (27.12.2016, 14:11 UTC)Gregoor3 napisał(a): Sugerowałbym 1 dzień przeznaczyć na bounty hunting chociażby w sidewinderze, latać za policją i w końcówce wykańczać piratów. Ja bym sugerował tego nie robić, początki w tej grze są najfajniejsze, idąc drogą na skróty masz jak to mówią Cuttera w dwa tygodnie i pozostaje Ci już tylko narzekanie jaka ta gra jest skopana. To co robi Lowca to jest właśnie dochodzenie w swoim tempie do tego co potrzebuje czerpiąc frajdę z zabawy, tak powinno się grać w Elite
RE: Pierwsza Misja Badawcza - Kir Nalto - 27.12.2016 Dokładnie, tak trzymaj i rób co lubisz najbardziej. Nie słuchaj "dobrych" rad, Elite to nie wyścigi wściekłych psów. Powodzenia pilocie
RE: Pierwsza Misja Badawcza - Gregoor3 - 27.12.2016 Oj tam oj tam ![]() Chciałem żeby już zabrał ze sobą lepszy skaner skoro wypuszcza się w pierwszą daleką podróż
|