![]() |
|
Crashsite - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Crashsite (/showthread.php?tid=1524) Strony:
1
2
|
Crashsite - GieNkoV - 12.08.2016 Drugi raz takowy wrak znajduję. W tym było sporo materiałów (Antimony, Tungsten, Ruthenium, Zirconium), a poprzedni miał na pokładzie Unknown Artifact ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy znaleźliście jakieś? RE: Crashsite - Assarin - 13.08.2016 Miałem jeden, z misją odzyskania danych z rdzenia. gdy je odzyskałem czytałem je jak scenariusz do kolejnej części obcego. A potem opodal wraku znalazłem Unknown Artifact. Pierwszy raz w życiu ( w grze ). Była 2 w nocy i byłem sam... całą grozę i mistycyzm sytuacji rozwiali chłopaki na TS - aaa to to... to weź to na orbitę i rozwal będziesz miał unknown materia. I klimat szlak trafił.
RE: Crashsite - Drakkainen - 13.08.2016 (13.08.2016, 09:19 UTC)Assarin napisał(a): Miałem jeden, z misją odzyskania danych z rdzenia. gdy je odzyskałem czytałem je jak scenariusz do kolejnej części obcego. Ciesz się, że nie zaproponowali Ci cobyś to woził ze sobą, aż statek Ci się rozleci ![]() P.S. Jeszcze nie miałem okazji trafić na wrak statku. Może kiedyś się uda. RE: Crashsite - Mathias Shallowgrave - 13.08.2016 (13.08.2016, 09:19 UTC)Assarin napisał(a): Miałem jeden, z misją odzyskania danych z rdzenia. gdy je odzyskałem czytałem je jak scenariusz do kolejnej części obcego. Dlatego ja często jak robię misje to nie siedzę na TS
RE: Crashsite - rebel9191 - 16.08.2016 ja swoj pierwszy wrak znalazlem w "dziewiczym systemie" jakies 8 tys ly od banki......zachodzilem w glowe skad sie tam wziol -skoro gwiazda i planety byly unknow-na wraku byly 4 kontenery z duperelami-i tak nie mialem ladowni wiec je zostawilem -ale klimacik fajny.......inni gracze zglaszaja wraki statkow nieznanego typu.......nie pasuja do zadnego znanego modelu..... RE: Crashsite - [Cornholio] - 16.08.2016 Czy taki wrak można znaleźć przy okazji brykając srv po planecie w poszukiwaniu materiałów dla inż.? Czy tylko misje? RE: Crashsite - Baton - 16.08.2016 O ile się nie zmieniło, wrak można znaleźć po prostu jeżdżąc SRV, mnie się trafiił, ale wtedy nie odkodujesz wiadomości, która tam jest, bo klucz do odszyfrowania dostajesz z misji. RE: Crashsite - Pueblo - 16.08.2016 (16.08.2016, 07:21 UTC)rebel9191 napisał(a): ja swoj pierwszy wrak znalazlem w "dziewiczym systemie" jakies 8 tys ly od banki......zachodzilem w glowe skad sie tam wziol -skoro gwiazda i planety byly unknow-na wraku byly 4 kontenery z duperelami-i tak nie mialem ladowni wiec je zostawilem -ale klimacik fajny.......inni gracze zglaszaja wraki statkow nieznanego typu.......nie pasuja do zadnego znanego modelu..... Wytlumaczenie jest proste: Gwiazda i planety byly unknown, bo skoro statek rozwalil sie na jednej z nich to nie dolecial do stacji w 'bance' i nie sprzedal tych danych na stacji, to w sumie logiczne
RE: Crashsite - Inus Antari - 24.08.2016 Miałem kilka misji z kluczem do odszyfrowania wiadomości, podsyłam dwie najciekawsze: ![]() ![]() Gdy wrócę do domu, podrzucę jeszcze kilka swoich znalezisk. Bardziej niż cargo, interesują mnie zapisy z komputerów, ale do tego potrzebna jest misja. Czy jest jakaś zasada/prawidłowość odnośnie pojawiania się misji "Tip off"? Nie widziałem nic podobnego na mission board, a pare razy znalazłem wrak statku w przestrzeni z zaszyfrowanym komputerem. Szkoda, żeby się taka okazja zmarnowała (Trochę to zimne z mojej strony - co tam cargo, co tam możliwi rozbitkowie potrzebujący pomocy - dawać no mi wasze DANE!!!)
RE: Crashsite - Tom Pold77 - 24.08.2016 (24.08.2016, 08:11 UTC)Inus Antari napisał(a): Bardziej niż cargo, interesują mnie zapisy z komputerów, ale do tego potrzebna jest misja. Czy jest jakaś zasada/prawidłowość odnośnie pojawiania się misji "Tip off"? Nie widziałem nic podobnego na mission board, a pare razy znalazłem wrak statku w przestrzeni z zaszyfrowanym komputerem. Szkoda, żeby się taka okazja zmarnowała Tip off pojawia się jako wiadomość na lewym górnym panelu, tego nie znajdziesz w misjach. |