The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Mihoo - 15.01.2018

Witam. Mam na imię Michał, tułam się po galaktyce już 36 lat. Od tygodnia w Elitarnych Niebezpiecznych. Zawsze wciagał mnie kosmos. 
Po zakupie PS4 wpadłem na ED i nie wiem, jak mogła mi ta gra umknąć jak pogrywałem od czasu do czasu na PC.

4,3,2,1.... engage < to jest to co tygryski lubią najbardziej!

Pracując na pełnym etacie, prowadząc dodatkowo działalność gospodarczą i wychowując dwójkę synów (6 i 4 lata) staram się pograć "każdego" wieczora. 
Od niespełna 4 tygodni nasza galaktyka stała mi się strasznie "bliska" i nie mogę przestać jej przemierzać.

Na dzień dzisiejszy posiadam obie wersje Horizon (na PS4 i PC) z tym, że gram na PS4.
Dorobiłem się AspX i jestem na etapie wbijania 3 rangi dla Feredacji (chcę odblokować dostęp do Sol). W walce nie jestem "rewelacyjny" ale ślepy też nie jestem. 
Przyznam szczerze, że w wersji na "klawiaturę i myszkę" walka mi idzie dużo lepiej (natuarlniej) niż na padzie, dlatego zastanawiam się nad zakupem Hotas-a na PS4.

CMDR Njihao o7

RE: Przedstaw się - xXWOLFXx - 16.01.2018

Cześć wszystkim jestem Rafał lat 37 w ED gram jakieś 20 dnii jestem online codziennie Biggrin
Dzięki za przyjęcie.

RE: Przedstaw się - Raztar - 17.01.2018

Cześć wszystkim, jestem Marcin, lat 21, gram w Elite od ponad roku, interesuje się Informatyką i Historią.

RE: Przedstaw się - BADDOG1978 - 18.01.2018

Witamy serdecznie wszystkich. o7 Smile

RE: Przedstaw się - DevoloPL - 18.01.2018

(15.01.2018, 13:37 UTC)njihao napisał(a): Witam. Mam na imię Michał, tułam się po galaktyce już 36 lat. Od tygodnia w Elitarnych Niebezpiecznych. Zawsze wciagał mnie kosmos. 
Po zakupie PS4 wpadłem na ED i nie wiem, jak mogła mi ta gra umknąć jak pogrywałem od czasu do czasu na PC.

4,3,2,1.... engage < to jest to co tygryski lubią najbardziej!

Pracując na pełnym etacie, prowadząc dodatkowo działalność gospodarczą i wychowując dwójkę synów (6 i 4 lata) staram się pograć "każdego" wieczora. 
Od niespełna 4 tygodni nasza galaktyka stała mi się strasznie "bliska" i nie mogę przestać jej przemierzać.

Na dzień dzisiejszy posiadam obie wersje Horizon (na PS4 i PC) z tym, że gram na PS4.
Dorobiłem się AspX i jestem na etapie wbijania 3 rangi dla Feredacji (chcę odblokować dostęp do Sol). W walce nie jestem "rewelacyjny" ale ślepy też nie jestem. 
Przyznam szczerze, że w wersji na "klawiaturę i myszkę" walka mi idzie dużo lepiej (natuarlniej) niż na padzie, dlatego zastanawiam się nad zakupem Hotas-a na PS4.

CMDR Njihao o7

Zdecydowanie kupuj Hotasa, gra na padzie to nie to Wink

RE: Przedstaw się - hadol - 18.01.2018

Witam

W ED gram od około dwóch tygodni i już wiem, że zostanę tutaj na długooo Wink. Gra jest wybitna. Jeśli chodzi o mnie, to mam na imię Jacek i 38 wiosen na karku. Sporo czasu grałem kiedyś w Eve. Obecnie śmigam w ED na PC. Jakie ED zrobiło na mnie wrażenie? Cóż może napiszę, że po tygodniu grania kupiłem specjalnie pod ED Oculusa i jest miazga. Obecnie siedzę w Quincy i próbuję coś zarobić. Gram raczej codziennie wieczorami, czasem uda się pograć też rano jak mam wolne. Dopiero poznaję ED i uczę się wszystkiego. Kilka dni chcę poświęcić na zarobienie troszkę kasy a potem hhh, sam jeszcze nie wiem. Myślałem o eksploracji, ale zobaczymy co będzie. Pozdrawiam o7

RE: Przedstaw się - Yudash - 18.01.2018

Witam Wszystkich....Przemek 34 lata  : Smile gram od około 2 tyg.....ale w stare Frontiery tez kiedyś pogrywałem  Biggrin w sumie to jeden z głównych powodów zakupu ED...

RE: Przedstaw się - Paul Grom - 18.01.2018

Hej mam na imię Paweł (32 lat) a w grze możecie mnie znaleść jako Paul Grom ( GROM nawę wziąłem od Wojska Polskiego Smile ).
W gre gram od dwóch lat, ale nie było to  systematyczne, natomiast od pół roku gram w ED każdego tygodnia po kilkanaście godzin.
Ostatnio zdecydowałem się na zakup hotasa Saitek X-52 pro ( polecam ! ).
Jestem miłośnikiem kosmosu  oraz gier o różnej tematyce Smile aktualnie pracuję w CDprojketRED przy Cyberpunk 2077.

Chcę się dzielić z wami moimi doświadczeniami w świecie ED oraz poznać wasze historie Smile

Pozdrawiam i miło jest dołączyć do Was !!!

[Obrazek: PG2018jpg_qxqsnrr.jpg]

RE: Przedstaw się - Hamsiu - 20.01.2018

Witam wszystkich!

Nazywam się Tomek, lat 23. W Elite pogrywam od czasów patcha 1.3, jednakże dopiero od roku na poważniej zainteresowałem się grą i odkrywaniem jej tajemnic. Długo rozważałem dołączenie do Skrzydlatej Husarii, a dzisiaj w końcu się zdecydowałem i jestem przekonany, że nie będę tej decyzji żałował! Chętnie wysłucham porad bardziej doświadczonych graczy. Cieszę się, że mogę być częścią tej społeczności.

Z pozdrowieniami,

CMDR Hamsiu

RE: Przedstaw się - Calvarian - 21.01.2018

Welcome! Smile
A @hadol i @Paul_Grom, złóżcie ode mnie kondolencje waszym rodzinom i bliskim Wink
Pamiętam co się działo jak ja się tak wciągnąłem Biggrin