The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Perduto78Pl - 27.12.2017

Dziwi mnie tak rzadko odświeżany temat tego postu, choć rozumiem że gra ma już kilka lat... to jednak jest tak ciekawa że powinna przyciągać co chwilę nowego admirała...
A że nie jest prosta w obsłudze, to tutaj co chwilę ktoś powinien się witać.

Tak czy siak teraz ja nieco podbiję statystyki.

Adrian, lat 39, choć niedługo rocznikowo walnie czterdziecha Wink
O elite dowiedziałem się przypadkowo, gdyż całkiem niedawno wyszły na konsole... gram na PS4, ale Elitkę zakupiłem na PC by nie nadwyrężać nerwów żony i nie zajmować tv kolejnych godzin.
Gram od jakiś 2-3 tygodni, dokładnie nie pamiętam ;D

Stawiam pierwsze kroki i uczę się ogarniać tą grę, choć z moim angielskim przychodzi mi to żmudnie.

W życiu prywatnym, żonaty, dzieciaty, w czasie wolnym lubię się odstresować na konsoli, teraz także na PC. Na PC swego czasu gracz Ogame czy Plemion.
Tyle Wink

RE: Przedstaw się - Soren Shan-Marr - 28.12.2017

A więc jak już się zarejestrowałem mówiąc "a" to nie będę jak "ten cham z chamów" i się nie przedstawię

Jestem Piotrek urodzony w Krakowie ale uciekł na wieś jakieś 8 km od granic ukochanego miasta. Mam 18 level i prawie 12 lat doświadczenia. Żonaty tak, dzieciaty jeszcze nie (wyczekuję świąt) Przygodę z Elite rozpocząłem po przecenach świątecznych (tak jestem Krakowskim centusiem xD), więc nie mam nic poza trochę kredytów których szkoda mi wydawać dopóki nie opanuję walki w przestrzeni latam pod taką samą nazwą avatara jak mój nick.

cóż więcej mogę powiedzieć do zobaczenia w przestrzeni "see you space cowboy".

RE: Przedstaw się - Mayczi - 28.12.2017

Cześć, jestem Michał 21 lat, pochodzę z pięknego i malowniczego Podkarpacia Smile W Elite zacząłem grać kilka dni temu lecz przymierzałem się do jej kupienia dobre 2 miesiące, oprócz statków grywam również w cs oraz pubga.

Zapraszam do wspólnej gry, nick w grze: Miyoczi

RE: Przedstaw się - MarcinW - 28.12.2017

Cześć,
mam na imię Marcin, mam 39 lat. Bardzo dawno temu grałem sporo w Frontier: Elite II na amidze. O Elite: Dangerous słyszałem od bardzo dawna ale kupiłem ją dopiero kilka dni temu. Na razie gram na steam controllerze ale mam nadzieję że już jutro dotrze x52 pro.
Mój nick w grze to MarcinW

RE: Przedstaw się - GROCHU - 28.12.2017

Witamy, witamy i do gry zapraszamy (oczywiście tryb OPEN) - czujcie się jak u mnie w domu  Biggrin  Martini_glass Beer

RE: Przedstaw się - KurierPL - 29.12.2017

Hejo. Mówią na mnie Alan, lat za jakiś czas 22. Powoli nabieram doświadczenia w tej dość ciekawej grze, a przeszedłem z jej przeglądowego odpowiednika któremu trochę daleko do niej.

RE: Przedstaw się - Vukios - 30.12.2017

Witam, mam na imię Sebastian i liczę 28 wiosen. W grze jestem CMDR Vukios. Obecnie latam tylko w OPEN, jednakże gram dopiero od kilku dni więc śmiało można stwierdzić, że jestem noobkiem Biggrin
Liczę na miłą atmosferę i podbijanie przestworzy razem z TWH.

RE: Przedstaw się - Indygo - 30.12.2017

Witamy witamy nowych Kolegów ... miłej zabawy ...

RE: Przedstaw się - Shemhamforash - 30.12.2017

Witam Smile

Mam na imię Robert i mam prawie 48 lat.  Z zawodu jestem inżynierem. Aktualnie mam trochę więcej czasu na grę i dlatego chciałbym poznać więcej "lataczy".
Mieszkam w Kielcach a z Elite znam się od 1986r. na Commodorze 64 potem Amiga.  
Aktualnie gram na PC i latam niedawno zdobytą Anacondą (nareszcie można jakąś kasę robić Wink ). Chętnie polatam z innymi.
Pozdrawiam.

RE: Przedstaw się - Fensu - 01.01.2018

Dzień Dobry !
Z tej strony Darek (CMDR Fensu). Dopiero poznaję grę jednak lubię sobie mknąć przez kosmos Cobrą z cargo wypełnionym po brzegi różnymi towarami.
Liczę na owocną współpracę Wink