The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - KejuH - 24.04.2018

(24.04.2018, 12:57 UTC)Pepemag napisał(a): pytanie odnośnie Sol Permision
Wystarczy robić misje z duza ilościa rep++++ by dostac wjazd do Sol ? czy dotyczy to jakiejś frakcji ?

Chodzi o zrobienie rangi w Federacji czyli misje +rep dla federacji.. 
O ile dobrze pamietam trzeba wbić Petty Officer na dostep do Sol

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - RANDARIO - 24.04.2018

Pytanie :
Jeśli nie zdążę w 4 tygodniu oddać Smerfetce meritów, to czy muszę zaczynać od początku, czy zaliczy mi w następnym tygodniu?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 24.04.2018

Nie do końca ogarniam pytanie Smile Jak nie oddasz w 4 tygodniu meritów, to w 5 tygodniu będziesz miał połowę stanu z 4 Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Drakkainen - 24.04.2018

(24.04.2018, 13:40 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nie do końca ogarniam pytanie Smile Jak nie oddasz w 4 tygodniu meritów, to w 5 tygodniu będziesz miał połowę stanu z 4 Biggrin

Pod warunkiem, że oddał coś w czwartym. Jeśli nie to nic się nie stanie... oddaje w piątym tyle ile trzeba i odbiera nagrodę.

EDIT: Fakt, pytanie trochę zagmatwane Wink

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - RANDARIO - 24.04.2018

Ok, chodzi mi oto czy jak dam jej te wymagane 750, ale tydzień później, to czy odblokują się pryzmatyki.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Drakkainen - 24.04.2018

(24.04.2018, 13:45 UTC)RANDARIO napisał(a): Ok, chodzi mi oto czy jak dam jej te wymagane 750, ale tydzień później, to czy odblokują się pryzmatyki.

Jak najbardziej. Cztery tygodnie to okres minimalny jaki trzeba być... maksymalnego pewnie nie ma Tongue

Dzięki Drakku, bałem się że nie zdążę z Beagla i mi przepadnie  Biggrin

Masz Rep-a  Tongue

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 24.04.2018

Dlatego ja dwa dni przed terminem lece do Cubeo ( w tym przypadku) i zamiast się męczyć, zwalczać piratów to po prostu pakuje 10 sztuk- płace 100 K i pakuje kolejne itd. zawoże i czekam na dzień 0 Smile

(24.04.2018, 16:06 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Dlatego ja dwa dni przed terminem lece do Cubeo ( w tym przypadku)  i zamiast się męczyć, zwalczać piratów to po prostu pakuje 10 sztuk- płace 100 K i pakuje kolejne  itd. zawoże i czekam na dzień 0 Smile

Tak, tylko że ja mam do Niej 65000 ls

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 24.04.2018

Jak kocha to poczeka Smile