![]() |
|
Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 (/showthread.php?tid=4040) |
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018 (18.01.2018, 22:23 UTC)polaczek0907 napisał(a): Jeśli będzie można odwiedzić nasz bar byłoby ekstra. Tym bardziej, że TWH bardzo mocna ingeruje w ED. Nasz bar już można odwiedzić - lokacja 11 Parsecs w systemie HIP 110028. Tyle że nie za wiele można tam zrobić. To w sumie świetne miejsce do skanowania high wake'ów
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - szkodi - 19.01.2018 Kolejny strim i powiem mniej więcej tyle - jaram się bardziej niż za pierwszym razem. Kupka wstydu będzie rosnąć jak to wyjdzie... RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - jezzman - 19.01.2018 Te dźwięki Chieftaina to miazga. Takie... takie trochę przerażające Jakby Chieftain miał dźwiękami odstraszać thargoidy
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Nizm0 - 19.01.2018 (18.01.2018, 22:22 UTC)Pajk napisał(a): Ha! - znalazłem coś, czego nie opisali - nowy kontroler limpetów REKON LIMPET (zamontowany w Chieftainie) i nowy materiał - pokazany przy tym magiku od ciekawych modułów - Rhenium. Jak nie powiększą ładowni na dane i materiały, to ich zamorduję. Genialny pomysł, nie słyszałem jeszcze takiej propozycji rozwiązania systemy modułów. Było coś w tym stylu zaproponowane na forum frontiera? Jak tak będę wdzięczny za linka. Ja się jeszcze specjalnie nie nakręcam aby się nie zawieść jak wyjdzie. Ale w końcu dodają wiele rzeczy które powinny być już od dawna w grze. Zastanawiam się nawet czy tym razem sobie nie odpuścić bety aby sobie spoilerów nie robić
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Xenderr - 19.01.2018 Interakcja z Megashipami to ciekawy pomysł, ale pewnie wykonanie będzie iście Frontierowskie. Czyli zarobkowo sensu nie będzie miało to żadnego, wyzwanie pewnie wielkie też nie będzie. Po prostu trzeba będzie sobie wmówić powody do dokonywania tych interakcji. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Gerciowski - 19.01.2018 Fajne byłe te wizualne efekty przy skanowaniu megashipa, mam cichą nadzieję że takie smaczki dodadzą np przy skanowaniu/wyszukiwaniu na powierzchni planet. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - QCIAK - 19.01.2018 Mi się najbardziej podoba to, że chyba Thargoidy i Guardiansi dostaną swoje systemy ![]()
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Mathias Shallowgrave - 19.01.2018 Pamiętajmy też, że to wszystko z hotbuilda, czyli wersji alpha. W czwartek dopiero rozpocznie się beta i niektóre rzeczy pewnie ulegną jeszcze zmianie. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - QCIAK - 19.01.2018 (19.01.2018, 09:45 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Pamiętajmy też, że to wszystko z hotbuilda, czyli wersji alpha. W czwartek dopiero rozpocznie się beta i niektóre rzeczy pewnie ulegną jeszcze zmianie. A to, że czegoś nie będzie w Becie, to dla mnie rybka. I tak nie będę w nią grał. Cieszy mnie za to, że coś się zaczęło dziać i może znów chętnie będę się logował do ED
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Mathias Shallowgrave - 19.01.2018 Wyłuskałem trochę dodatkowego info z forum: Nowy statek: Chieftain Posiadacze Elite Dangerous: Horizons będą mogli przetestować ten nowy statek Sojuszu. Został on zaprojektowany nie tylko do tego, aby siać zniszczenie, ale też aby go uniknąć. Producentem jest Lakon Spaceways. Chieftain jest bardziej zwrotny niż inne jednostki tych gabarytów i jest nastawiony na walkę.
Poprawione dane handlowe Piloci będą teraz mieli dostęp do danych handlowych z systemów, które wcześniej odwiedzili, co ułatwi podejmowanie decyzji związanych z handlem towarami.
Interakcje z Mega-Shipami Kolejną rzeczą, którą dostaniemy w sezonie Beyond będzie nowy rodzaj interakcji z mega shipami. Oprócz nowych data linków i scenariuszy z NPC-ami, możemy teraz skanować mega shipy (oraz inne duże obiekty w późniejszej części Sezonu Beyond).
|