The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - dzikamruwka - 12.04.2018

(12.04.2018, 17:23 UTC)Pajk napisał(a): A zapisał się?

Tak zpisałem sie , kargo też jest

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 12.04.2018

Hmm, ale Ty nie chcesz dostarczać, tylko zabrać/kupić Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - dzikamruwka - 12.04.2018

(12.04.2018, 17:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Hmm, ale Ty nie chcesz dostarczać, tylko zabrać/kupić Smile

Przeinstalowałem gre i problem sie rozwiązał Biggrin . Dzięki za pomoc

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - maestros00 - 12.04.2018

Czy można przypisać klawisz klawiatury do heat sinka czy chaffa? Tzn żeby go odpalać z klawiatury a nie z fire groups.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 12.04.2018

tak, zdecydowanie polecam, szkoda fire group, mimo, że jest taka możliwość. Do tego zresztą wyprodukowano systemy Hotas z mnóstwem przełączników, ale klawiatura też daje radę.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LXir - 12.04.2018

heat sink chyba defaultowo odpala sie klawiszem V, bo kiedys przypadkiem poleciał Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 13.04.2018

mruvvek, przeinstalowałeś gre bo ci się misja nie ładowała? LOL

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Cicha - 13.04.2018

(12.04.2018, 22:25 UTC)LXir napisał(a): heat sink chyba defaultowo odpala sie klawiszem V, bo kiedys przypadkiem poleciał Biggrin

Tak domyślnie jest pod "v", ale możesz sobie ustawić podczym chcesz. Każdą funkcję da się poustawiać.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - TrickyBelt96749 (Kubon 1980) - 14.04.2018

Witam. Mam pytanko. Jeśli zrobię G3 Thruster, u Felicity to czy później gdy uzyskam odblokowanie u Palina , będę musiał wbijać 5 poziomu thrustera od nowa, czy tylko dwa brakujące poziomy. Oczywiście mówię tutaj o tym samym statku (kupiłem w środę FAS i będę go chciał wymaksowac i nauczyć się wreszcie walczyć  bo po 1,5 mies gry, jestem w tym temacie kompletnie zielony)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - wobooz - 14.04.2018

(14.04.2018, 08:53 UTC)TrickyBelt96749 (Kubon 1980) napisał(a): Witam. Mam pytanko. Jeśli zrobię G3 Thruster, u Felicity to czy później gdy uzyskam odblokowanie u Palina , będę musiał wbijać 5 poziomu thrustera od nowa, czy tylko dwa brakujące poziomy. Oczywiście mówię tutaj o tym samym statku (kupiłem w środę FAS i będę go chciał wymaksowac i nauczyć się wreszcie walczyć  bo po 1,5 mies gry, jestem w tym temacie kompletnie zielony)

tylko dwa brakujace poziomy do thrusterow
ale u Palina zdaje sie bedziesz musial podbic sam poziom inzyniera na czyms innym do 3 poziomu