The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Conrdd - 11.04.2018

Tak sobie latam, jeżdżę i zbieram materiały obcych. I w związku z tym mam pytanie: na ile warte są swojej ceny poniższe ustrojstwa:

1. Guardian FSD Booster
2. Guardian Hybrid Power Distributor
3. Guardian Power Plant
4. Meta Alloy Hull Reinforcement

I pytanie dodatkowe: jak działa Guardian FSD Booster? Ma ilość dopałek do skoku? Na stałe zwiększa skok o jakiś procent?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 11.04.2018

@Pepemag - złota zasada 6 sekund - jak masz zaznaczony obiekt, nie możesz zejść z licznikiem poniżej 6s, jak dochodzi do tej wielkości, to zdejmujesz gaz i zawsze wyhamujesz.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Diox - 11.04.2018

@Conrdd

Z tego co mówił mrówka Guardian FSD Booster daje średnio +10 LY do skoku. Niestety na chwilę obecną jest wyłączony z gry (był bug i nie działał prawidłowo, a w zasadzie wcale). Devsi wiedzą już o problemie i będą ponownie go implementować w kolejnych poprawkach. Więcej info na kanale mrówki

Więcej info w filmiku mrówki:

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Conrdd - 11.04.2018

A to jest świetna sprawa w takim razie. Chwilowy brak w grze mnie nie martwi bo jeszcze nie mam tylu materiałów obcych nazbieranych. Tylko jeszcze taki drobiazg: gdzie jest booster montowany? Jak Shield Booster w Utilities? I można było zamontować np. 2?

PS
Filmik mam chwilowo zablokowany.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pepemag - 11.04.2018

dzięki za podpowiedzi , będą stosowane ;-)

o7

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - dzikamruwka - 12.04.2018

Witam jak zdobyć Aisling sealed contracts ?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 12.04.2018

W zakładce contacts w kontrolowanych przez nią systemach (90% pewności Biggrin ).

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - dzikamruwka - 12.04.2018

Faktycznie jest tam taka opcja tylko że u mnie jest na czerwono z napiem że nie moge dostarczyć. Czym to może być spowodowane?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 12.04.2018

A zapisał się?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 12.04.2018

A masz cargo? Smile