The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - KrzychuuuPL - 14.11.2017

witam.
z tej strony Krzysiek i trochę późno ale lepiej niż wcale Smile mam aktualnie 20 lat Smile
lubię pływać i jeździć rowerem rekreacyjnie. jestem otwarty do ludzi i na nowe znajomosci.
pozdrawiam!
Krzysiek.

RE: Przedstaw się - argrim - 14.11.2017

Witajcie
Jestem Piotrek lat 32 (CMDR Argrim ) w elite spędziłem prawie 480 h i chyba z raz bylem z kimś w skrzydle ; D Mam nadzieje że teraz się to zmieni.

RE: Przedstaw się - Dworzanin - 15.11.2017

Witam. Nówka sztuka na forum. Interesuję się przede wszystkim astronomią, a także tańczę i śpiewam w dwóch różnych zespołach. Do tego coś tam sobie czasami porysuję, wyskrobię jakiś tekst. Pracuję jako kierowca międzynarodowy na busie dostawczym. W Elite, póki co, latam jako dostawca cargo więc to historia z cyklu przeznaczenia nie oszukasz. O forum dowiedziałem się z powtarzających się linków podczas szukania porad do gry. Bardzo pomogliście mi w początkach (i tak dalej jestem bardzo początkujący) i mam nadzieję, że i ja będę mógł być pomocny dla The Winged Hussars.

RE: Przedstaw się - Hen Gedhymeith - 16.11.2017

Witam wszystkich. Nazywam sie Maricin, mam 31 lat. Zawodowo śmigam po Europie  w transporcie wszelakim  Wink . W trasie jestem na 3-4 tygodnie a potem tydzień do dwóch w domu. Grałem jakiś czas temu w Elite ale miałem długą przerwę. Ostatnio wróciłem i teraz śmigam z frachtami moim type 7 Smile

RE: Przedstaw się - BleBleCiach - 16.11.2017

Witam serdecznie wszystkich,
na imię mam Jurek, mam 34 lata. Do Elite i do Was trafiłem poprzez streamera kycu. Bardzo mi się spodobała gra i postanowiłem zakupić (na razie bez dodatku, na winter sale go dokupię). Interesuję się literaturą, grami i filmami w tematyce Sci-Fi. Gram sobie dla zabawy. Latam sobie Diamondback Explorer'em i zwiedzam na razie tę niesamowitą grę.

RE: Przedstaw się - gizmo12151978 - 16.11.2017

Cześć wszystkim.. Nazywam się Piotrek, od paru ładnych lat mieszkam na emigracji (Anglia).. Lubię poczytać książki, obejrzeć dobre kino i oczywiście
pograć chyba że mnie mój głos rozsądku strzeli że już puzno i trzeba zawitać do sypialniWink.. Gram na ps4.. A jeszcze mam kota co się zowie "gizmo" więc nick zobowiązujeWink pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Haji-me - 16.11.2017

Witam wszystkie nowe osoby Smile. Mam nadzieję, że się tu zadomowicie.

RE: Przedstaw się - TomeG2kc - 19.11.2017

40+, Xbox, dop. od niedawna Horizons więc uczę się lądować i jeździć łazikiem no i chcę wbijać do Inżynierów i polać autobusem ?. CU.
=
CMDR. Tom Comber ONE

RE: Przedstaw się - michup86 - 21.11.2017

Czesc Koledzy,
W codziennym zyciu poznacie mnie pod imieniem Michal a w TWH jako michup86. Co do zycia prywatnego to cenie sobie prywatnosc.
W systemie HR8444 i okolicznych rubiezach latam od roku. Glownie wykonuje misje zlecone przez reprezentantow stacji TWH. Latam w Kheelback-u, Diamondback Scout i Explorer oraz Lokon Type 6.

RE: Przedstaw się - Sadhu - 24.11.2017

Witam. 
Mam 50 h nalatane w Elite Dangerous, ale czuję że dopiero się wgryzam i coś tam zaczynam łapać. Jestem weteranem gier z serii Arma. Myślę że potrafię dobrze zgrać się z innymi graczami i zaangażować w rozgrywki. Póki co planuję przekopać forum i rozwinąć się w temacie ED. Chętnie bym z kimś polatał i skorzystał z doświadczenia zaprawionych w bojach kolegów.
Info:
Platforma - PC
Wiek - 33
W grze - i_sadhu