The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Van Dakeyras - 03.10.2017

Witam
CMDR Van Dakeyras - 33 lata
Gram już trochę w elita ale nie zanosi się że przestanę więc postanowiłem dołączyć. Lubie smażyć cudze statki, zwiedzać fajne systemy. Mam nadzieję dorobić się w końcu corvetty ale póki co można mnie zobaczyć za sterami cuttera i anakondy.
Gram na xboxie (moje ps4 umarło i się obraziłem, na razie nie planuję kupna drugiego).
Do zobaczenia.

RE: Przedstaw się - Cybeerr - 03.10.2017

Witam Witam,

Jestem 32 letnim mieszkańcem podWarszawia Biggrin. Do Elitki przekonał mnie pewien znany już Wam streamer Smile. Na co dzień pracuję w szeroko pojętej produkcji filmowej/reklamowej, jestem także mężem i ojcem, także czas na eksplorację kosmosu jest niestety ograniczony. Myślę, że dzięki Husarzom odkryję prawdziwe możliwości tej gry i będę się świetnie przy tym bawił.

RE: Przedstaw się - przemo80 - 04.10.2017

Cześć wszystkim Smile Mam na imię Przemek. Mam 37 lat i jestem z Radomia. Od razu wspomnę, że nie znam "chytrej baby" i nie załatwię Wam do niej żadnego kontaktu Wink
Na Elitkę trafiłem na jednym ze streamów kyca (specjalnie piszę z małej litery, bo on nie lubi swojej ksywki z dużej litery Biggrin ) i od razu złapałem na nią hype'a. Kupiłem i gram od paru dni. Wciąga jak ruchome piaski, a jakże, ale sporo skoków nadprzestrzennych jeszcze minie zanim nauczę się tej gry Smile Póki co gram solo i odkrywam sobie grę na spokojnie. Mam już sprecyzowany cel kim chcę być (odkrywcą nieodkrytego) i do tego będę dążył czytając mnóstwo poradników na Waszym forum. Mam nadzieję, że zdobędę tutaj odpowiednią wiedzę. Myślę, że zdecyduję się też wstąpić w szeregi Husarii Smile
Co porabiam w wolnym czasie poza graniem? Głównie gram w przeróżne gierki, teraz głównie Elitka na tapecie i Fifa 18. Czasem coś poczytam (chociaż gry zabierają mnóstwo czasu). Lubię fantastykę typu "Władca Pierścieni", horrory w stylu Stephena Kinga lub Grahama Mastertona itp. Czasem coś obejrzę: "Gra o tron", "The Walking Dead", "Wikingowie" i tego typu seriale. Czasem się wyskoczy gdzieś z przyjaciółmi na piwko, sesje przy planszówce (Carcassone) lub inne wakacje Tongue Takie tam standardowe życie, ale lubię je Smile
Mam nadzieję, że będę się z Wami fajnie bawił Smile

RE: Przedstaw się - figus87 - 04.10.2017

Powitać

CMDR figus87 się kłania, gram od premiery na PS4, spędzone jż jakieś 300h z grą, raczej spokojne wykonywanie misji oraz eksploracja czyli to co odpręża Smile

Piotrek na mnie wołają, wiek 30 lat, 186cm wzrostu, rozmiar buta 46 i 2/3 Smile urodziłem się i mieszkam w mieście Łask.

Trafiłem do was bo na innym forum konsolowym ktoś wrzucił info o waszym CG Smile

Od dzisiaj również szczęśliwy posiadacz dodatku Horizons, wcześniej nie brałem bo nie byłem pewny czy się nie odbiję od gry, ale zatrybiło i pojawiłem się tutaj!!! Smile

RE: Przedstaw się - H0rati0 H0rnbl0wer - 04.10.2017

Witam wszystkich,

Pierwszą styczność z "Frontierem" miałem w czasie katowania Amigi 500 i od tamtego czasu jestem wielkim fanboyem tego tytułu.
Od momentu wypchnięcia mnie z ciepłego doku matczynego brzucha, udało mi się przelecieć 37lat.  Biggrin 
Z zamieszkania Poznaniak, z urodzenia Szczecinianin.
Poza zwiedzaniem galaktyk interesuję się, judo, gamingiem (blisko związany ze sceną CSa wew kraju i nie tylko) , hamerykanskymi autami, militariami szeroko pojętymi, oraz informatyką (obecnie wykonywany zawód, a kilka ich było).
Mam nadzieję na owocną współpracę, oraz na mile spędzony czas podczas wspólnych lotów.
Na wstępniak powinno wystarczyć  Smile

RE: Przedstaw się - Johnny-O - 05.10.2017

Cześć wszytskim!

Jestem Daniel, rocznik 93, pochodzę z Małopolski. W Elite podczas studiów grałem okresami po parę tygodni, teraz mam nadzieję że będę miał więcej wolnego. Na codzień jestem pilotem wojskowym, uprawiam wspinaczkę sportową i górską, lubię pośmigać na nartach, przyciąć coś na gitarce i dużo innych, ale nie ma sensu się tak uzewnętrzniać  Smile 

Do zobaczenia w realu (jak tylko mogę to jestem chętny na piwo/imprezę) lub w Elite
o7

RE: Przedstaw się - Macias071 - 06.10.2017

Witam wszystkich serdecznie,

Nazywam się Maciej i mam 33 lata.
W galaktyce spotkacie mnie jako CMDR Macias071. 
Pochodzę z Wrocławia, ale mieszkam w Oławie. 

W Elite Dangerous gram od lutego 2016. Początkowo z wykorzystaniem klawiatury i myszki (ok 140h). Jednak w tym miesiącu stałem się posiadaczem systemu HOTAS i myślę, że zacznę przygodę w E_D na nowo z wykorzystaniem tychże dobrodziejstw (joy + przepustnica). A skoro już grać jak prawdziwy pilot to czemu nie przyłączyć się do największej polskiej społeczności Elite Dangerous ;P ?

W realu jestem zawodowym kierowcą "TIR'a". Obecnie na urlopie wychowawczym.
Lubię poczytać książki - kryminały, fantasy, biografie znanych ludzi, a także wspomnienia byłych żołnierzy wojsk specjalnych (polskich bądź zagranicznych).

Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie.

RE: Przedstaw się - Calafior - 06.10.2017

Cześć wszystkim.

Jestem Irek rocznik 79. W Elite gram od listopada 2016. Na razie tylko za pomoca klawiatury i myszki.
Pozdrawiam.

RE: Przedstaw się - BP Cat - 06.10.2017

Witam wszystkich.

Mam na imię Bartek. Rocznik 84.
Kiedyś odbiłem się od Elite. Postanowiłem jednak dać grze drugą szansę (zachęcony recenzją w którymś CD Action) i jak na razie bawię się świetnie.

Prywatnie Głowa Rodziny Wink ...na emigracji w Londynie.

Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - skorban - 08.10.2017

Witam wszystkich, jestem Paweł i 30 lat na karku.

Jestem urzędnikiem, gram na PS4 i dopiero zaczynam przygodę w Elite. Na codzień sport, kino i strzelnica Smile