![]() |
|
Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 (/showthread.php?tid=4040) |
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018 No muszę powiedzieć, że mocny stream był. Prawie już jestem nahajpowany znowu Podsumowanie jak zawsze będzie, tylko muszę przysiąść.No, to jeszcze jeden we wtorek i w czwartek Betaaaaa!
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Yata_PL - 18.01.2018 dodam ze Chieftain bardzo przyjemny statek , wydaje mi sie ze Ci którzy lubia latac i walczyc FAS-em , Imp Clipperem , Pythonem beda mogli nareszcie przesiąść sie w cos lepszego , zwrotniejszego i bardzo szybkiego ! RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Baton - 18.01.2018 (18.01.2018, 20:49 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No muszę powiedzieć, że mocny stream był. Prawie już jestem nahajpowany znowu No, taki husarski napad na mega statek, część rabuje, część rozprawia się z wieżyczkami, inni walczą z policją, może być fajnie
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Pajk - 18.01.2018 Dla mnie bomba z tym ładowaniem do pierdla! Nareszcie doprowadzanie systemu do stanu lockdown będzie miało konkretne konsekwencje, również latanie przy CG i strącanie kogo popadnie - generalnie super sprawa, jeśli koszty rzeczywiście będą spore i dostęp do usług na stacji ograniczony. No i rzeczywiście - te mini CG, jak ktoś lubi wozić, bierze sobie i lata w tę i z powrotem. Chieftain raczej będzie miał skok bliżej FDLa, niż Aspa, ale to jeszcze zobaczymy - może to będzie taki następca pytona trochę? RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Baton - 18.01.2018 (18.01.2018, 21:30 UTC)Pajk napisał(a): . Chieftain raczej będzie miał skok bliżej FDLa, niż Aspa, ale to jeszcze zobaczymy - może to będzie taki następca pytona trochę?Skok 20 ze stokowym 5A ale mówili że jeszcze to rozważają chyba. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018 PODSUMOWANIE STREAMU
18.01
Wizualne poprawki dla planet Galaktyka stanie się piękniejsza, dzięki poprawionemu systemowi shaderów i tekstur planet. W późniejszym okresie (4. kwartał 2018) w grze pojawią się kolejne poprawki, tym razem związane z generowaniem bardzien interesującej i zróżnicowanej powierzchni planet (geografia)
Nowy statek: Chieftain Posiadacze Elite Dangerous: Horizons będą mogli przetestować ten nowy statek Sojuszu. Został on zaprojektowany nie tylko do tego, aby siać zniszczenie, ale też aby go uniknąć. Producentem jest Lakon Spaceways. Chieftain jest bardziej zwrotny niż inne jednostki tych gabarytów i jest nastawiony na walkę.
Tech Broker Ci handlarze zajmują się nowymi i rzadkimi technologiami i przedmiotami. Można ich znaleźć w różnych miejscach w całej zamieszkałej przestrzeni, głównie w wysoko zaludnionych systemach o wysokim poziomie bezpieczeństwa. Można odblokować rzeczy, które mają w ofercie przez dostarczenie odpowiednich materiałów lub towarów, których potrzebują. Jest to pierwszy krok w stronę tzw. "osobistej fabuły", która będzie nadal rozwijana w grze. Tech Broker w akcji: KLIK Poprawione dane handlowe Piloci będą teraz mieli dostęp do danych handlowych z systemów, które wcześniej odwiedzili, co ułatwi podejmowanie decyzji związanych z handlem towarami.
Został też ulepszony system tras handlowych na mapie. Teraz możemy np. odfiltrować handlowe trendy i zobaczyć gdzie i czym handlują inni piloci w pobliżu naszej lokacji. Nowy system w akcji pokazany jest TUTAJ. Interakcje z Mega-Shipami Kolejną rzeczą, którą dostaniemy w sezonie Beyond będzie nowy rodzaj interakcji z mega shipami. Oprócz nowych data linków i scenariuszy z NPC-ami, możemy teraz skanować mega shipy (oraz inne duże obiekty w późniejszej części Sezonu Beyond).
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Pajk - 18.01.2018 Ha! - znalazłem coś, czego nie opisali - nowy kontroler limpetów REKON LIMPET (zamontowany w Chieftainie) i nowy materiał - pokazany przy tym magiku od ciekawych modułów - Rhenium. Jak nie powiększą ładowni na dane i materiały, to ich zamorduję. Generalnie to cały czas jestem za tym, żeby była możliwość ustawiania wielkości modułów przez graczy - statek ma dostępne 128 modułów, największy moduł to 5, nie ma marnowania slotu 3 na skaner, bo się powinny zmieścić tam 3 skanery. Jak wstawiam tarczę 3 w moduł 5, to mam jeszcze 2 sloty do wykorzystania i tyle. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - polaczek0907 - 18.01.2018 Jeśli będzie można odwiedzić nasz bar byłoby ekstra. Tym bardziej, że TWH bardzo mocna ingeruje w ED. RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Kuba Wolf - 18.01.2018 Mysle ze sobie sprawie Chieftein'a i sproboje sil w wojaczce. Ubezpieczenie nie wygladalo jakos strasznie wysoko to bede mogl sie pare razy rozprysnac Tylko co powiecie na temat rys na przedniej czesci kokpitu? Jak lecieli w kierunku gwiazdy to byly mega duze. Ja wiem ze AspE tez ma podobne ale to troche do czego innego statek.
RE: Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01 - Kethrax - 18.01.2018 cudownie!
|