![]() |
|
Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Galeria (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. (/showthread.php?tid=203) |
RE: Moje fotografie z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 04.10.2016 (04.10.2016, 15:05 UTC)Haji-me napisał(a): Serio, bardzo lubię oglądać Twoje filmy Dzięki ![]() Kwestia ustawień, jakbyś chciał te ustawienia to mogę podesłać
RE: Moje fotografie z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 11.10.2016 Takie małe chwalenie się ![]() No Time 2 Przebiło dzisiaj 10 tysięcy wyświetleń (na chwilę obecną ponad 370 łapek w górę)! To najczęściej wyświetlany film na moim kanale! Dziękuję wszystkim za wsparcie, bardzo wiele wyświetleń pochodziło od Was! Film pojawił się na dwóch stronach branżowych o grach gamerevolution.com oraz francuskim factornews.com Na kanał wpadło kilku znanych youtuberów takich jak np. GhostGiraffe czy Ohmwrecker, także był udostępniany np. na twitterze przez między innymi ObsidianAnt No i dzisiaj imo największy sukces jaki osiągnął film (i też odczytuję to za swój największy sukces w tworzeniu filmów)! Pojawił się on na oficjalnej facebookowej stronie Elite: Dangerous oraz twitterze! ![]() Frontier wpadł też na mój kanał i zamieścił komentarz: ![]() Dziękuję wszystkim za wsparcie! Jesteście mega
RE: Moje fotografie z Galaktyki E:D. - Haji-me - 12.10.2016 Właśnie widziałem na Facebooku, że zamieścili tam info o Twoim filmie. Z ciekawości wszedłem sprawdzić liczbę wyświetleń, a tam już ponad 12 000 I bez takiej oglądalności wiedziałem, że film jest świetny. Mimo to nie jest łatwo przebić się do większej publiczności. Moje gratulacje .
RE: Moje fotografie z Galaktyki E:D. - Mr.Wormy - 12.10.2016
RE: Moje fotografie z Galaktyki E:D. - GutenbergPL - 12.10.2016 Tadeusz piękny film, naprawdę zostawiłem szczękę na podłodze. Te całe zaszczyty, z YT, to pies - pięknie to zrobiłeś. Tomek RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 10.11.2016 Dawno nie było posta czysto fotkowego także ten tego :1. Ringed Earthlike i Imperial Fighter ![]() 2. Gazowy Gigant blisko gwiazdy ![]() 3. Jedna z fajnych lokacji turystycznych, 3k ly od Sol ![]() 4. Skałki w systemie z trzema gwiazdami ![]() 5. To samo miejsce tylko z Condą ![]() 6. Lodowy księżyc na ciasnej orbicie wokół gazowego giganta ![]() 7. Vetta w bazie ![]() 8. Poharatany Sidey ![]() 9. Randomowa fotka z białym karłem
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Anukus - 10.11.2016 Wszystkie git, ale nr 3 WYPAS !!! RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Mathias Shallowgrave - 10.11.2016 Wow, rep leci! Mistrzowskie zdjęcia. RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Baton - 11.11.2016 Moje ulubione - 4
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 19.11.2016 Taka małe info z placu budowy Będzie trailer z voice actingiem, kiedy nie wiem aktualnie, ale możliwe, że będę potrzebował aktorów do filmu Nie pokazywać nikomu spoza TWH, to tajne To tylko próbka, którą wrzuciłem do testów i koleżance pokazać jak to mniej wiecej wygląda ![]() (albo jak brzmi) |