The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - TrickyBelt96749 (Kubon 1980) - 27.03.2018

Dzięki Panowie za odpowiedź. Scout w eksploracji czyli pewnie gdzieś daleko polecieć. Kupiłem właśnie ASP Explorera więc nie będzie problemów.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 27.03.2018

liczy się kasa za zeskanowane dane, nie odległość - najlepiej dwa skanery - advanced discovery i detailed suface scanner, nie trzeba daleko latać. Misje salvage też działają,

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 27.03.2018

(27.03.2018, 18:23 UTC)TrickyBelt96749 (Kubon 1980) napisał(a): Dzięki Panowie za odpowiedź. Scout w eksploracji czyli pewnie gdzieś daleko polecieć. Kupiłem właśnie ASP Explorera więc nie będzie problemów.

Albo jesli nie kreci cie dalekie latanie to zrob Road to Riches sporo kasy a mozna praktycznie po bance i okolicach polatac. Tylko tak jak pisze Pajk z Advenced Discovery Scaner i DSS bo wyplaty sa znacznie lepsze.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - TrickyBelt96749 (Kubon 1980) - 27.03.2018

Nie wiem czy mnie nie kręci, czy kręci gram dopiero od 3 tygodni:-) Zarobie sobie teraz trochę kasy na przewozie pasażerów, a później chyba polecę gdzieś daleko i przy okazji odblokuję ta kobite:-) Dzięki wszystkim

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 27.03.2018

BTW a to pasazerowie do lask wrocili??? Znaczy znowu po 100 MCr na kurs da sie zrobic??

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LXir - 27.03.2018

Polecam zrobić BatonoweEXpo Biggrin jest link na forum gdzieś

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - PanTwardowski76 - 28.03.2018

Pokupowqlem juz prismatic shield dla wszystkich statkow w hangarze, zastanawiam sie nad nastepnym powersem, sa jakoes opisy sprzetu ktory mozna zdobyc, bo wiki jest dosuc uboga, ewentualnie co byscie polecili? Imperial hammer? Rakietki od chinczyka?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Calvarian - 28.03.2018

Hammery, rakietki od chińczyka, rakietki od ruska, plazmy od dantona, fragi.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - GROCHU - 28.03.2018

(28.03.2018, 10:18 UTC)Calvarian napisał(a): Hammery, rakietki od chińczyka, rakietki od ruska, plazmy od dantona, fragi.

Czym się różnią rakietki chińczyka od ruska?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - ORP Valla - 28.03.2018

(27.03.2018, 20:09 UTC)Kuba Wolf napisał(a): BTW a to pasazerowie do lask wrocili??? Znaczy znowu po 100 MCr na kurs da sie zrobic??

Jakiś czas temu opisałem na forum trasę za około 100 baniek. Ale godzina z okładem zlatuje.