The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - smartfox - 30.09.2017

smartfox w większości miejsc w sieci, w grze Thomas van Rijn. 41 lat (avatar w Elite może siwieć, dobrze dla mnie Smile). W grze od sierpnia, choć do tego sima przymierzałem się od dawna. Cholera, raz, ze uwielbiam hard SF, dwa - szczególnie mocno wszelkich kupców gwiezdnych etc. (zresztą nazwisko dowódcy na to wskazuje).

Powoli wgryzam się w grę, świat, możliwości. Coś w sam raz dla takiego dłubacza kosmicznego jak ja. Długie przeloty między planetami są dla mnie błogosławieństwem (można książki poczytać i w ogóle Smile).

RE: Przedstaw się - D4nson - 30.09.2017

Cześć.
CMDR D4nson z tej strony. Dołączyłem do was bo szukam ludzi z którymi można pograć, polatać i dowiedzieć się co i jak działa w Elitce. Dowiedziałem się od was od CMDR'a o nicku Furiosus. W Elite chce trenować latanie jak i walkę, bo to ona najbardziej mnie interesuje i brd. mi się podoba. Na imię mam Daniel i lat już 24.

RE: Przedstaw się - wilq8312 - 30.09.2017

Witam szanowną kompaniję

Mam 34 lata (więc chyba wpisuję się w średnią wieku pilotów Smile ), w E: D gram na PS4 od jakiegoś miesiąca. Wcześniej oczywiście Frontier na Amidze. W "garażu" ASPX, Conda, Viper MK3 i oczywiście Sidewinder. Prywatnie przedsiębiorca, trekkie, linuksiarz.
Obecnie wożę wódkę wiadomo gdzie. Swoją drogą top 10% z 352 tonami w jedno popołudnie... trochę wolno to idzie.

RE: Przedstaw się - owoc - 01.10.2017

Witajcie 
Melduje się Łukasz 35lat jako owoc
Elitke mam od poczatku caly czas sie wgryzam i uczę. 
Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Dyspozytor - 01.10.2017

siemka @owoc mogę cię prosić żebyś nie blokował pada na grupie Kyca Wink

RE: Przedstaw się - LittleJakub - 01.10.2017

Cześć wszystkim!

Mam na imię Kuba, rocznik ’89, czyli w chwili pisania postu lat 28 Biggrin

Jestem rodzonym Opolaninem, a importowanym (już od dekady) Wrocławianinem. Chętnie skumam się z tutejszymi pilotami na jakimś browarze w „realuSmile W Elite: Dangerous gram od czasu pojawienia się Horizons. Grywam w kratkę (a raczej okresowo) – jak akurat jest ten etap, w którym gram, to dzieje się to bez przerwy, wręcz maniakalnie...

Z wykształcenia mikrobiolog, już prawie pan „doktor” (ten z gatunku nie-lekarz), pracuję jako nauczyciel biologii Wink Hobbystycznie zajmuję się komponowaniem i produkcją muzyki, więc może razem z którymiś z Was stworzy się jakiś sztandarowy motyw muzyczny naszej frakcji?

Mam nadzieję, że zobaczymy się w grze! Cool

o7
CMDR LittleJakub

RE: Przedstaw się - Kirakamido - 01.10.2017

Siemaneczko tu przez komunikator odzywa się Comandor MichałSmile
26 latek przelatałem Biggrin

w czasie lotu lubię obejrzeć sobie jakiś dobry filmik posłuchać różnorakiej muzyki Smile
oraz pograć cobie w coś interesującego Biggrin

niestety latam tylko w systemach Ps4 taka wiecie mniejsza obudowa Biggrin

Obyśmy się spotkali na jakiejś stacji w dobrym barze na mocnego nuklearnego drinka prosto z bazy obcych Smile

RE: Przedstaw się - szkodi - 01.10.2017

Witamy na pokładzie Panowie. Miło też widzieć coraz więcej graczy na ps4Wink

RE: Przedstaw się - BRTMN - 02.10.2017

CześćSmile
Z tej strony CMDR BRTMN, w SOL moje imię to Bartek. Urodziłem się w 3279 roku i jestem z Wrocławia. Z zamiłowanie jestem paserem i przemytnikiem. Unikam walki jak mogę, ale jak trzeba umiem usmażyć tyłekSmile Jestem neutralny frakcyjnie ale z poglądami blisko mi do Federacji, mimo to wzdycham do panienki Aisling Duval :3

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 02.10.2017

Witam wszystkich nowych pilotów! Sporo się Was nazbierało od ostatniego razu, kiedy sprawdzałem ten wątek - miło to widzieć Smile