The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Księga gości - Dragonfly - 10.12.2015

(09.12.2015, 19:16 UTC)Worgen325 napisał(a): Cześć, mam na imię Filip, strzelam, że jestem tu jednym z najmłodszych, bo urodziłem się w 1999r. czyli mam 16 lat.
Kurcze, mój syn ma 14 lat.  Wink Ale mówi, że ta gra nudna i dla dziadków...  Wink Jak widać nie ma racji... Smile
(10.12.2015, 11:10 UTC)KrzysztofW napisał(a): WItam wszystkich Smile
Z tej strony Krzysztof, 83' Kraków. Po wielu latach w eve znowu wpadłem w sidła mmo i wylądowałem w elite, zobaczymy co z tego wyjdzie Wink
Elite to chyba nie MMO... w stylu np: WoW... więc sidła są tylko teoretyczne... ;-) Ja akurat cenię tę elastyczność ED.

RE: Księga gości - KrzysztofW - 10.12.2015

(10.12.2015, 11:29 UTC)Dragonfly napisał(a):
(09.12.2015, 19:16 UTC)Worgen325 napisał(a): Cześć, mam na imię Filip, strzelam, że jestem tu jednym z najmłodszych, bo urodziłem się w 1999r. czyli mam 16 lat.
Kurcze, mój syn ma 14 lat.  Wink Ale mówi, że ta gra nudna i dla dziadków...  Wink Jak widać nie ma racji... Smile
(10.12.2015, 11:10 UTC)KrzysztofW napisał(a): WItam wszystkich Smile
Z tej strony Krzysztof, 83' Kraków. Po wielu latach w eve znowu wpadłem w sidła mmo i wylądowałem w elite, zobaczymy co z tego wyjdzie Wink
Elite to chyba nie MMO... w stylu np: WoW... więc sidła są tylko teoretyczne... ;-) Ja akurat cenię tę elastyczność ED.

Racja pooziom integracji miedzy graczami jest duzo mneijszy i mozna go sobie dawkowac Wink  ale czasem  niektorymch elementow z eve brakuje przez to Wink

RE: Księga gości - CALINECZKA_EU - 12.12.2015

Cześć,
Tutaj Michał - rocznik 79. W starego frontiera się grało na amidze - więc jakbym mógł odpuścić temat Smile
pozdro dla wszystkich!

RE: Księga gości - AlbertMarstalker - 13.12.2015

Witam Witam. Wojciech z tej strony. w roku 87 wypełzłem na świat.
Z przymusu Monter i konserwator domofonów, videodomofonów, monitoringu oraz alarmów (w mniejszym stopniu) a także napędów automatycznych do bram przesuwnych jak i skrzydłowych (nie wiem jaki jest skrót od nazwy tego zawodu ale chyba w skrócie - robol Biggrin)

Moje zainteresowania... hmmmmm... w zasadzie to nie mam szczególnych zainteresowań którym poświęciłbym większość wolnego czasu, z reguły gram, gram, gram, pracuję, gram, gotuję (lubię gotować), jem, gram spędzam czas z żoną oraz moimi włochatymi dziećmi (mam dwójkę kociąt) gram, gram, gram, śpię Smile

RE: Księga gości - Dakatsu - 14.12.2015

Hej

Robert z tej strony, rocznik 80, Toruń.
Pasjonat motoryzacji pod każdą postacią, niepogardzę też dobrą książką czy grą wideo Smile
Jak tylko rodzinka pozwala mam zamiar pojawiać się w ED... ach ten sentyment od czasów Frontiera na Ami.

Zawodowo - prowadzę sklep motoryzacyjny z częściami i akcesoriamio do aut i motocykli.

Mam nadzieję, że szybko znajdziemy wspólny język i przygarniecie świerzaka w skrzydło.

Kupą, mości Panowie!

RE: Księga gości - Rommie_PL - 14.12.2015

Witam wszystkich nowych CMDR !!!

RE: Księga gości - Marq - 14.12.2015

Witam z tej strony Poznańska pyra imieniem Marek - rocznik 83. Przygodę z Elite rozpoczęła się dla mnie w latach 90 na pierwszym moim "komputrze" zwanym C-64.
Z zawodu mechanik samochodowy (technikum) oraz turystyczny obieżyświat (studia turystyczne).
Zawodowo zajmuję się handlem akcesoriami motoryzacyjnymi oraz szeroko rozumianą chemią samochodową.
Hobbystycznie lubię pograć w gry lub obejrzeć jakieś dobre filmidło na odstresowanie (choć w dzisiejszych czasach coraz gorzej o coś dobrego). Dodatkowo swego czasu bawiłem się też Dj-ejką. Na tą chwilę to by było na tyle.

Pozdrawiam Husarską ekipę.

RE: Księga gości - Mike Resnick - 15.12.2015

Dzień dobry! Krzysztof ze Szczecina. Rocznik '77. Uwielbiam dobre kino, dobrą książkę i dobrą muzykę (uczę się grać na gitarze elektrycznej...) ... no i oczywiście dobre gry Smile

Pracuję jako grafik komputerowy, a ostatnio zajmuję się projektowaniem koszulek i nie tylko.

Pozdrawiam wszystkich Husarzy!

RE: Księga gości - Gal Black - 15.12.2015

(15.12.2015, 09:21 UTC)Cmdr Mike Resnick napisał(a): Dzień dobry! Krzysztof ze Szczecina.

Szef wszystkich szefów Wink Witamy Smile

RE: Księga gości - Dakatsu - 15.12.2015

hej Smile