The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Azorus - 12.05.2017

(12.05.2017, 05:32 UTC)dasketh napisał(a):
(11.05.2017, 20:19 UTC)Olo71 napisał(a): Witam Wszystkich.
Mam na imie Krzysiek, lat 46
Lubie motocykle, podróże, stare samochody i sci-fi
No i jest żech ze Ślonska Smile

Kolejny Hanys do kolekcji Biggrin

Witojcie Panie Biggrin
Powiem Ci lepiej on jest z BytomiaBiggrin to je mój bracikBiggrin hahaha

RE: Przedstaw się - Aquar - 13.05.2017

Dzień dobry wszystkim! Jam Ci młokos lat 24, aktualnie z nieco mokrych i zimnych mazur! Przez całe życie moja zajawka to Sci fi, fantasy, high tech, ostatnio motoryzacja i gadżety technologiczne Smile

RE: Przedstaw się - albert marstalker - 13.05.2017

Cześć Smile

RE: Przedstaw się - QUARK75 - 19.05.2017

Hej,

CMDR Quark75 - prywatnie Andrzej wiosen już 41.

Po walce z uruchomieniem joisticka w Win10 od 2 dni w Elite.
Na razie rozgryzam sterowanie (konfiguruję przyciski na drążku) i podstawowe rzeczy w trybie SOLO.

Gram głównie późno z racji obowiązków - w pracy staram się w wolnym czasie dokształcać.

Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - semprini - 27.05.2017

Paweł, rocznik 80. Warszawa. CMDR SEMPRINI.

Elite kupiłem jakoś zaraz po premierze, ale nie miałem okazji dużo pograć - kiepsko z wolnym czasem, a poza tym przez ostatnie półtora roku nie miałem prawie w ogóle dostępu do sensownego internetu.

Teraz wróciłem, polatałem trochę, zarobiłem pierwsze parę milionów i mam w planach kupno HOTASa, żeby latać jak pro.

Wciąż myślę o sobie jako o totalnym żółtodziobie. Gram raczej w SOLO.

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 27.05.2017

Witamy na forum! Smile

RE: Przedstaw się - Bolthorn - 29.05.2017

Witam.
Mam na imię Tomek. Dzisiaj kończę 39 lat. Mieszkam w Gdyni. W Elite Dangerous gram zaledwie od kilku dni, ale mam za to rozegranych wiele tysięcy godzin przez ponad 5 lat w Elite II Frontier na wspaniałej Amidze. Poza Elite uwielbiam Steel Panthers, serie Civilizaton i Total War oraz Kerbal Space Program. Z MMO to w WOT'a pod nickiem Bergelmir. Oprócz grania, dużo czytam. Interesuję się historią, a w szczególności historią wojskowości i militariami. Poza tym, interesuję się niemal wszystkim co wzbogaca wiedzę. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem człowiekiem renesansu i chociaż moja życiowa partnerka uznaje, że nią się już nie interesuje to nie jest to prawda. Interesuję się Nią i to bardzo, ale przecież się nie rozdwoje. Mam misję do wykonania.
Serdecznie pozdrawiam
Cmdr Bolthorn

RE: Przedstaw się - Biomm - 29.05.2017

Stówka Smile

RE: Przedstaw się - Kadmilos - 21.06.2017

Witam wszystkich. Mam na imie Michał pochodzę z Gdyni. Moje zainteresowania to historia II WŚ, i szeroko pojęta fantastyka od Cyberpunka do wiedźmińskich realiów.

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 21.06.2017

Witamy! Smile