The Winged Hussars - Forum
[VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Galeria (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy (/showthread.php?tid=5563)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 07.03.2021

Nowy SZL, a w nim data release wersji testoweh Odysei i opis 2 nowych filmów, czyli Dev Diary 3 - Sfer Walki oraz pokazówki infiltracji bazy w Odysei! Zapraszam serdecznie 

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - MAGNUM354 - 07.03.2021

miałem podobne odczucia co do tego Goliatha - zresztą pisałem o tym w innym temacie

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 26.03.2021

Nowy Strzał z Lasera, a w nim WNĘTRZA STACJI!  (kto wczoraj był na streamie nie musi oglądać, ale klilnąć dla wyświetleń zawsze można Wink Biggrin )

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 17.04.2021

Zapraszam na nowy Strzał z (Beam) Lasera, a w nim na podsumowanie pierwszej i drugiej fazy alphy Odysei! 

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - grzechS-I-N - 17.04.2021

Jak zwykle świetne wideo wodzu Smile dzięki wielkie za twoją pracę. Sam nie mam dostępu do alfy bo gram na ps4, ale już się w Odysei zakochałem hehe. Co do dynamiki walk w combat zonach, to wydaje się ona realistyczna w ramach światow z niską grawitacja i brakiem atmosfery (przynajmniej wg. tego jak takie walki przedstawiane są w "realistycznych" filmach sf. Smile Raczej nie będzie to nigdy cod czy bf, nawet jeżeli zoptymalizują grę, dla mnie tylko npc mogłyby jeszcze używać plecaków odrzutowych.

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 05.09.2021

Nadszedł czas na nowy Strzał z Lasera, a w nim najświeższe info na temat rozwoju Odysei, nadchodzącego patcha nr o7 oraz giveawaya, w którym do wygrania jest Playstation 5 Smile Zapraszam! o7

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 21.12.2021

No to już oficjalnie po premierze! Najnowsze info na temat wnętrz Fleet Carrierów, czyli nowy Strzał z Lasera! Zapraszam też dziś na live o 21:00 PL na Twitchu o7

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 29.07.2022

Zapraszam na kolejny odcinek Strzału z Lasera, a w nim o planach rozwoju gry i o transferach kont z konsoli na PC!

#elitedangerous #news

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 04.12.2022

Zapraszam na nowy Strzał z Lasera #28, a w nim:

RE: [VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy - Mathias Shallowgrave - 07.05.2023

Co czeka na nas w Update 15? Jaki lorowy sekret przypadkowo zdradził FDEV partnerom? Tego dowiecie z najnowszego Strzału z Lasera LIVE - zapraszam!