![]() |
|
ED na E3 2017 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: ED na E3 2017 (/showthread.php?tid=3205) |
RE: ED na E3 2017 - K42X - 14.06.2017 A ja się jaram. Jak najbardziej czekam niecierpliwie na poprawki i usprawnienia, ale content z obcymi bardzo siada mi na wyobraźnie. Te krótkie klipy, do kupy z fragmentami z trailera z PS4 sugerują, że będziemy badać (a może infiltrować?) planetarne bazy albo jakieś ogromne wraki obcych a same ujęcia mają fajny horrorowy klimat. Szczerze, to życzyłbym sobie wprowadzenia typów CG na wzór rozbudowanych raidów, nie tylko wynagradzających czymś graczy (choćby tylko hajsem) i popychające historie do przodu. I nastawiam się zdecydowanie pozytywnie na (enigmatyczne, ale jednak!) sugestie Hetmana i Obsidian Anta, że jest na co czekać. Z innej becczki, na E3 Thrustmaster pokazuje dedykowany HOTAS dla Xboxa: https://www.instagram.com/p/BVScX8DFN95/ [edit] Jeszcze apropo samego streamu. Podoba mi się taka forma prezentacji, choć wykonanie pozostawiło trochę do życzenia i niektórych rzeczy nie przemyśleli to jednak piona dla FDev. Mam nadzieję, że to powtórzą ale już lepiej dopięte i zorganizowane. RE: ED na E3 2017 - GutenbergPL - 14.06.2017 A mnie zastanawia, czy thargoidzi zaatakują obrzeża bańki... bo my jesteśmy na obrzeżach. Niby nie w linii prostej od Plejad, ale niedaleko. Chciałbym żeby rozwalali stacje, demolowani systemy... po prostu epicka skala dałaby dużo klimatu. A może przejęcie stacji? Wychodzisz z superrejsu, a tu bach - stacja zieloniutka, wokoło wrogie myśliwce.... Jestem dobrej myśli - jeżeli to sensownie zrobią, to zabawa będzie przednia. RE: ED na E3 2017 - Xenderr - 14.06.2017 Mogli by zrobić Galactic War Status. Im większy tym więcej systemów przejętych przez Thargoidów. Taki globalny CG. Obcy przejmują stacje, systemy itp, a gracze muszą je odbijać ;P RE: ED na E3 2017 - Robinus - 14.06.2017 (14.06.2017, 09:38 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(14.06.2017, 09:21 UTC)Robinus napisał(a): Ja nauczony doświadczeniem, po prostu nie oczekuję niczego szczególnego w "ułamkowym patchu - 2.4". Post był wprost odpowiedzią na Twoje pytanie z poprzedniego: "Nadal myślicie, że 2.4 to będą jedynie cutscenki i CZ-ty z obcymi zamiast NPC-ów?" Zwykle staram się nie wylewać żalów na forum. Zapytany jednak - odpowiadam. RE: ED na E3 2017 - Mathias Shallowgrave - 14.06.2017 (14.06.2017, 13:07 UTC)Robinus napisał(a):(14.06.2017, 09:38 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): I nie można było tak od razu - merytorycznie, zamiast tego nic niewnoszącego do dyskusji posta? Był bezsensownym narzekaniem zakamuflowanym jaki odpowiedź
RE: ED na E3 2017 - Robinus - 14.06.2017 (14.06.2017, 13:10 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(14.06.2017, 13:07 UTC)Robinus napisał(a): Post był wprost odpowiedzią na Twoje pytanie z poprzedniego: Kurde masz mnie ![]() Po prostu tak jak Ciebie denerwuje bezsensowne narzekanie, tak mnie nieco wkurzył Twój "hura-optymizm". Poczułem się sprowokowany Twoim pytaniem pod zdjęciami, które w "akcji" mogą się okazać takimi jak opisałem. Nie było jednak moim zamiarem kogokolwiek, a szczególnie szefa - denerwować. Dlatego postarałem się o ten świetny fotomontaż i podkreśliłem żartobliwy ton wypowiedzi. Dziękuję za wyrozumiałość
RE: ED na E3 2017 - DYoda - 14.06.2017 Proponuję za karę Robinusowi jak Kmicicowi bok żywym ogniem przypalać. RE: ED na E3 2017 - Mathias Shallowgrave - 14.06.2017 Rozumiem i rozumiem też, że moje nastawienie może być niezrozumiałe. To wynika z 2 rzeczy: 1) Życie nauczyło mnie cieszyć się tym, co mam i olewać rzeczy, na które nie mam wpływu. Stosuję tę zasaadę często i gęsto, i gdyby nie to, to dawno bym już zwariował albo marnie skończył, bo mimo młodego (?) wieku, życie mnie nie rozpieszczało... ani nie rozpieszcza. Sporo przeszedłem i kiedyś napiszę autobiografię ![]() 2) Ja naprawdę widziałem świetne rzeczy, które dostaniemy w 2.4. To nie jest hura-optymizm, tylko opinia bazowana na fakcie, na tym, co faktycznie widziałem na własne oczy. Naprawdę BARDZO żałuję, że nie mogę się tym z Wami podzielić, no ale nie mogę. Tutaj po prostu musicie zaufać mi na słowo - czeka nas naprawdę jazda bez trzymanki, GENIALNE nowe lokacje i nowe wydarzenia. Biorę też poprawkę na to, że widziałem zaledwie część z tego, co dostaniemy, więc będzie tego więcej. Ale to co widziałem naprawdę jest wykonane pierwsza klasa, wizualnie, dźwiękowo i funkcjonalnie. I naprawdę nie ma powodu do złośliwego sarkazmu, który tak naprawdę nic nie wnosi do dyskusji, a tylko podnosi ciśnienie i prowadzi do takiej wymiany zdań, zamiast której moglibyśmy normalnie podyskutować jak ludzie. RE: ED na E3 2017 - Kyokushin - 14.06.2017 No dobra. Hetman widział, to ja wierzę. Brooksowi nie, fdev nie, ale Matthiasowi tak. RE: ED na E3 2017 - Yata_PL - 14.06.2017 (14.06.2017, 13:29 UTC)Robinus napisał(a): Nie było jednak moim zamiarem kogokolwiek, a szczególnie szefa - denerwować. Dlatego postarałem się o ten świetny fotomontaż i podkreśliłem żartobliwy ton wypowiedzi. Stwierdzam ze marnujesz swój talent - co miesiąc powinieneś wygrywać w przedbiegach konkurs zdjęciowy
|