The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - GROCHU - 21.04.2017

Hej,
Rafał z tej strony,  latam głównie pytonem i zbieram, zbieram, zbieram na ankę. Jestem w Husarii od ... jakiegoś bliżej nieokreślonej czasu-kto chce niech sobie sprawdzi Wink Ostatnio jestem rzadko w grze - pochłania go moja 1,5 letnia "różowa" pociecha Red_heart Miłych lotówi nie dajcie się zabić - chyba,  że ktoś lubi  Biggrin

RE: Przedstaw się - Calvarian - 22.04.2017

Lol, znowu ten awatar Biggrin

RE: Przedstaw się - Crazied - 22.04.2017

Quarion rozentuzjazmowany widzę Tongue drabble prawdę mówiły! Smile

RE: Przedstaw się - Haji-me - 22.04.2017

Witaj z powrotem Albert Smile. Patrząc na avatar przeczuwam wakacje Biggrin

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 22.04.2017

Albert! Ty sam wiesz co...

Biggrin

RE: Przedstaw się - Zetarus - 23.04.2017

(21.04.2017, 19:51 UTC)albert marstalker napisał(a): Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansySmile

Pozdrawiam wszystkich.

Cześć i witamy z powrotem. Smile
Nie wiedziałem, że do husarii można sobie od tak wrócić. A mnie straszono, zastraszano, że pilnuj się, obserwujemy cię, patrzymy ci na ręce, jak coś to wywałka bez powrotu, bo tutaj tak po prostu się nie wraca, tu po prostu trzeba być. A tu masz, wydało się. Wink

Pozdrawiam serdecznie.

RE: Przedstaw się - albert marstalker - 24.04.2017

(23.04.2017, 15:33 UTC)Zetarus napisał(a):
(21.04.2017, 19:51 UTC)albert marstalker napisał(a): Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansySmile

Pozdrawiam wszystkich.

Cześć i witamy z powrotem. Smile
Nie wiedziałem, że do husarii można sobie od tak wrócić. A mnie straszono, zastraszano, że pilnuj się, obserwujemy cię, patrzymy ci na ręce, jak coś to wywałka bez powrotu, bo tutaj tak po prostu się nie wraca, tu po prostu trzeba być. A tu masz, wydało się. Wink

Pozdrawiam serdecznie.

Otóż nie można od tak sobie wrócić. Najpierw należy dokładnie wypucować Hetmanowi obuwie.... żart oczywiście Biggrin
Jeśli chodzi o powrót to ja postanowiłem wrócić, natomiast Dowództwo podjęło decyzję o moim ponownym przyjęciu i jak widzisz kolego zaczynam od najniższej rangi, a w "poprzednim życiu" troszkę porobiłem dla Husarii co chyba zostało zapamiętane Smile

Van Daalu pamiętam i powiem ci szczerze, że zawsze mnie dręczyło, iż mam niezałatwioną tą bardzo ważną sprawę, a teraz jest doskonała okazja aby się wywiązać z danego słowa Smile

RE: Przedstaw się - alf1975 - 01.05.2017

Hej jestem Darek , 42 latka . Elitka kupiłem dawno temu (starość nie radość więc nie pamiętam kiedy) chyba jakoś po premierze . Troszkę pograłem (mało) i wyjechałem . Później nie wracałem do gry . Teraz po latach ..... Wracam

RE: Przedstaw się - Azorus - 02.05.2017

Witam mam na imię Leszek i pochodzę z Bytomia (Śląsk).
Rocznik 85. 
Lubię:
praktycznie wszystko co jest  Sci-fi
praktycznie każdy rodzaj muzyki, 
Pić (nie chodzi o wodę),
Jeść (wszystko co pyszne),
Elite dangerous - wręcz uwielbiamBiggrin
Jeździć na rowerze

Nie lubię:
Kaca
Rachunków
Kredytów (tych do spłacenia)
Polityków
Wstawać wcześnie rano

Pracuję w IT (ale byłem też księgowym, magazynierem, doradcą klienta i logistykiem), mam żonę i 1,5 rocznego synka. 
Jestem założycielem rywalizacji "Śmierdzącego Lenia" na platformie endomondo.

Mam nadzieję, że bycie w waszych szeregach pozwoli mi na lepszą zabawę w świecie Elite. Chciałbym wspólnie eksplorować galaktykę, uczestniczyć w Eventach itp.

RE: Przedstaw się - Biomm - 02.05.2017

Cześć Łukasz z tej strony Smile 37 lat Nowy tutaj.
W Elite gram od 5 miesięcy, wersja XO. Wersją z Horizons Kiedyś grałem w Elite na Amidze i PC Smile
Głównie bounty hunting, handel i chce w przyszłości zająć się eksploracja Piractwu mówię Nie Tongue
Powoli buduję własny park maszyn
Vulture, FAS, Python, Diamondback Explorer, Anaconda
Gram głównie na Priv Szykuje się na granie w Open
Pozdrawiam Wszystkich Smile