The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Quarion - 26.02.2017

(24.02.2017, 20:43 UTC)TenGupl napisał(a): Nie dawało mi to spokoju, i musiałem sprawdzić a więc nie Huzarom - z góry przepraszam ( bo to węgierska lekka jazda konna) a Husarii  - zmienię to od razu żeby wstydu nie było. A mój nick to TENGUPL <-- końcówka żeby zaznaczyć iż jestem Polakiem i się tym chwale.
Dziękuję też że mam okazję z wami polatać jak i posłuchać na TS - a tam naprawdę się dzieje, oj dzieje. Myślę sobie też tak skromnie że może na dłużej tu zabawie, jak dacie taką szansę.

A ja do tej pory byłem przekonany że to powinno się czytać "Ten Gupol" Tongue
Dzięki za wyjaśnienie Biggrin

RE: Przedstaw się - DrakBehr - 21.03.2017

Dopiero ten wątek znalazłem, wcześniej widziałem tylko jeden wątek IC Smile
Witam wszystkich serdecznie, tutaj Krystian z Grudziądza (jakieś piwerko może?), rocznik '97, interesuje mnie informatyka, gry, lubię obejrzeć jakieś mainstreamowe seriale. Co tu dużo mówić, póki co podoba mi się tutejsza atmosfera i na pewno zostanę tu na dłużej.

RE: Przedstaw się - RANDARIO - 21.03.2017

Witaj Smile Smile Smile

RE: Przedstaw się - Quarion - 21.03.2017

[Obrazek: 2639_witamy_przedszkole.jpg]

A nie... to nie to...

[Obrazek: uchod%C5%BAcy-witamy.jpg]

Choroba... też nie to

[Obrazek: comment_9JlGvUM04aeUwhM9d892wrkToqncCvUV.jpg]

No prawie... no co jest...

[Obrazek: WWNSP.jpg]

No! Może być Biggrin Witamy Biggrin

RE: Przedstaw się - Tesu - 22.03.2017

Witamy na pokladzie DrakBehr!

RE: Przedstaw się - Retal - 25.03.2017

Witam,
Maciej z Warszawy. Rocznik 75 .
Inżynier budowlany. Teraz będę budował statki Smile. Szkoda że do wyboru są same prefabrykaty.

RE: Przedstaw się - dasketh - 25.03.2017

(25.03.2017, 19:24 UTC)Retal napisał(a): Witam,
Maciej z Warszawy. Rocznik 75 .
Inżynier budowlany. Teraz będę budował statki Smile. Szkoda że do wyboru są same prefabrykaty.

Witaj na pokładzie mój nauczycielu Biggrin

RE: Przedstaw się - RANDARIO - 26.03.2017

Witaj Retal Smile Smile

Przedstaw się - Administrator - 20.04.2017

Witamy na naszym forum!

Jeśli to Twoja pierwsza wizyta, przywitaj się z innymi użytkownikami i napisz kilka słów o sobie.

Nie zapomnij też przeczytać Regulaminu!

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 21.04.2017

Wypadałoby zacząć Smile

Z tej strony Przemek, mam na karku 37 zim i od 15 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pracuję w branży IT (szeroko pojęty applicataion support i system administration), a w wolnych chwilach... czytam książki, oglądam filmy, jeżdżę na rowerze, gram na djembe, czasami stworzę jakąś muzę i napiszę opowiadanie lub wiersz. Ostatnio jednak większość mojego wolnego czasu pochłania Elite i ogarnianie zgrai Husarzy - czyli polskiego klanu Elite, na którego forum macie przyjemność się znajdować Smile

Lubię placki. Ziemniaczane. Ze śmietaną!