The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Galactic Trader - 05.01.2017

Dzień dobry.

Nazywam się Gajus rocznik 2770.
Mieszkam w Wiśle, prowadzę działalność gospodarczą w branży IT na terenie całego kraju i gdzie tam jeszcze trzeba, od dziś również w HR 8444 Smile
(oczywiście gdy tylko tam dolecę)
Zainteresowania to modelarstwo - przede wszystkim makiety kolejowe i Warhammer , niegdyś również modele kartonowe i z plastiku.
Elektronika w pracy i po pracy również jako zainteresowanie.
Najlepsze gry komputerowe w jakie grałem to Transport Tycon i Patrizier (wszystkie części) Baldury i Wiedzmin3, a następną mam nadzieję będzie Elite Smile

RE: Przedstaw się - Calvarian - 06.01.2017

(05.01.2017, 17:13 UTC)ShiMan napisał(a): Dobry wszystkim,

Jestem Jakub, rocznik '92, mam Zespół Aspergera.

Z urodzenia Łodziak, obecnie zamieszkały w na "północnych" peryferiach polskiej galaktyki Wink

Kod:
MIEJSCE: Miasto Lębork
SEKTOR: Pomorze

MISJA: Zaprzyjaźnić się z The Winged Hussars :P

Zainteresowania: Kolejnictwo, Lotnictwo, Astronomia, ASG, Komputery, Bitewniaki (BattleTech, Infinity, X-Wing, Full Thrust), książki o tematyce Sci-Fi (a nie cierpię Fantasy - zbyt odrealnione jak na mój gust).

Inne gry w jakie gram: MechWarrior Online, EVE Online, Perpetuum Online, Star Citizen.
Kiedyś grywałem w World Of Tanks (do tej pory mam tag [ZBJ] o7) i War Thunder.

Czy słucham GalNet Radio?
Tak, na komach z Andkiem i WinPhone'm i kompie z Linuxem (via Clementine).

A reszta się z czasem wyklaruje... Wink

[code=ASG] {detected}
<TARGET=locked> 
---
//ENGAGING;
---

Długo się strzelasz? W dużej czy małej ekipie? Jakie repliki posiadasz? Jeździsz na jakieś milsimy?

RE: Przedstaw się - Gnollu - 09.01.2017

Czesc
Imie Michal, miasto Wroclaw.
Typowy nerd, czytaj praca w IT korpo, koszula w krate, gry wszelkiego rodzaju w tym planszowki karcianki etc. jednak szczegolne miejsce w moim sercu zajmuje Wh40k

Obecnie gram jeszcze w HoI IV oraz Dota2

Z zainteresowan to gry, sci-fi, militaria 2WS, kryptografia i matematyka rekreacyjna

RE: Przedstaw się - flor3k - 09.01.2017

(05.01.2017, 19:06 UTC)Galactic Trader napisał(a): Dzień dobry.

Nazywam się Gajus rocznik 2770.
Mieszkam w Wiśle, prowadzę działalność gospodarczą w branży IT na terenie całego kraju i gdzie tam jeszcze trzeba, od dziś również w HR 8444 Smile
(oczywiście gdy tylko tam dolecę)
Zainteresowania to modelarstwo - przede wszystkim makiety kolejowe i Warhammer , niegdyś również modele kartonowe i z plastiku.
Elektronika w pracy i po pracy również jako zainteresowanie.
Najlepsze gry komputerowe w jakie grałem to Transport Tycon i Patrizier (wszystkie części) Baldury i Wiedzmin3, a  następną mam nadzieję będzie Elite Smile

Cześć! Rzuć okiem na transport fever - może Cię zainteresować.

RE: Przedstaw się - Nizm0 - 09.01.2017

(09.01.2017, 08:58 UTC)Gnollu napisał(a): Czesc
Imie Michal, miasto Wroclaw.
Witam imiennika i sąsiada Biggrin

RE: Przedstaw się - Demusek - 10.01.2017

Witam Wink
Nazywam się Dawid, rocznik 94r mieszkam w Płocku
Interesuje się w sumie wszystkim po trochu, lotnictwem, bronią, motoryzacją, elektroniką (hardware) inną masą innych rzeczy jak i oczywiście Elitką, już trochę czasu w nią gram lecz bardziej 'niedzielnie' Wink
Tak że tego... Do Zobaczenia w Kosmosie! Biggrin

RE: Przedstaw się - Oud Phase - 10.01.2017

Hejo!
Jestem Kacper, 96 prosto ze stacji Szczecinek, ale aktualnie w Poznaniu!
Studiuje grafikę komputerową i w tym kierunku staram się iść już od małego. Lubię gry, fantastykę, sci-fi i technologię. Kiedyś próbowałem wziać sie za EvE. Chociaż było blisko czas nie pozwolił mi się uzależnić, Elite natomiast wciągnęło mnie i mimo nie zbyt dużej ilości czasu udaje się grać w tygodniu i w weekendy (jak jestem w Pzn) Na ogół rozgadany i otwarty z pozytywnym humorem!
Pozdrawiam, o7!

RE: Przedstaw się - Tesu - 10.01.2017

Mlodymi kadetami wysypalo, jak tak dalej pojdzie, to srednia wieku nam spadnie ponizej 30 lat... No ale nic, witam kandydatow na Husarzy i mam nadzieje, ze dobrze sie tu bedziecie czuc.

RE: Przedstaw się - SeaAngel - 11.01.2017

Dobry wieczór,
Marek'82, Poznań
jestem nałogowym pożeraczem słodkości i zapalonym graczem (prawie wszystkie gatunki gier na PC + planszówki ze znajomymi). Kiedyś parałem się organizowaniem różnych rzeczy związanych z grami (imprezy dla cybersport.pl, reprezentacja polski w Starcrafta itd.), ale obecnie wolę cieszyć się spokojem domowego zacisza.
Zawodowo przedstawiciel handlowy w branży narzędziowej.

I NIENAWIDZĘ PLĘDZY!!! (jeśliś nie z Pyrlandii, to czytaj placków ziemniaczanych)

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 11.01.2017

Mmm, placki...

Ghhhhhh...

[Obrazek: Mmm.jpg]