The Winged Hussars - Forum
GTA Online - TWH Crew - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138)
+---- Dział: Pozostałe gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: GTA Online - TWH Crew (/showthread.php?tid=698)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: GTA Online - TWH Crew - szarik - 30.11.2016

dobra to jeszcze powiedzcie mi jak mam do Was dołączyć... do jakiejś grupy?

RE: GTA Online - TWH Crew - ShinzoSin - 01.12.2016

Dodaj po prostu ShinzoSin do znajomych na Social Club i będziesz zawsze widział czy jestem online czy nie. Na PC klawisz Home odpala nakładkę z Social Club.
Te kluby motocyklowe są dynamiczne bardzo. Musisz być z nami w sesji, żeby dało się do Ciebie wysłać zaproszenie. Także będąc w grze trzba dać Esc, a potem poprzez zakładkę znajomych trzeba dołączyć do sesji, w której grają znajomi i wtedy możesz dołączyć i lecimy siać mordor =)

Dziś udało się trochę pograć z TGrochem i 2M1Rem. Było nieźle, nawet Heista na koniec pyknęliśmy i wyszło zgrabnie. Za zdobyte fundusze TGroch kupił sobie apartament, a ja swoje udziały zainwestowałem w drukarnię fałszywych banknotów, tylko na drukarki muszę jeszcze trochę dorobić xD

RE: GTA Online - TWH Crew - szarik - 01.12.2016

(01.12.2016, 02:32 UTC)ShinzoSin napisał(a): Dodaj po prostu ShinzoSin do znajomych na Social Club i będziesz zawsze widział czy jestem online czy nie. Na PC klawisz Home odpala nakładkę z Social Club.
Te kluby motocyklowe są dynamiczne bardzo. Musisz być z nami w sesji, żeby dało się do Ciebie wysłać zaproszenie. Także będąc w grze trzba dać Esc, a potem poprzez zakładkę znajomych trzeba dołączyć do sesji, w której grają znajomi i wtedy możesz dołączyć i lecimy siać mordor =)

Dziś udało się trochę pograć z TGrochem i 2M1Rem. Było nieźle, nawet Heista na koniec pyknęliśmy i wyszło zgrabnie. Za zdobyte fundusze TGroch kupił sobie apartament, a ja swoje udziały zainwestowałem w drukarnię fałszywych banknotów, tylko na drukarki muszę jeszcze trochę dorobić xD

Wink o dzięki za wyjaśnienie, tego mi właśnie trzeba było... pytanko, czy mój zerowy poziom - jestem nowy - będzie Wam przeszkadzał?

RE: GTA Online - TWH Crew - ShinzoSin - 02.12.2016

Szarik poradzisz sobie na luzie, bez obaw. Jak mnie dodałeś do znajomych to akurat byliśmy w środku napadu więc nie miałem jak zagadać. Gram teraz, TGroch za parę minut wróci i też pewnie będzie grał więc zapraszam jeśli masz ochotę.

RE: GTA Online - TWH Crew - ShinzoSin - 15.06.2017

Pozwolę sobie odkopać temat bo kilka dni temu wyszło nowe DLC do GTA Online. Jak zwykle darmowe dla posiadających już GTA V. 
Tym razem Rockstar pozwolił nam doświadczyć jak to jest być handlarzem bronią. Dostajemy do dyspozycji kilkanaście nowych pojazdów, w tym sporo uzbrojonych. Sporo nowych ubrań, masek itp. Ale to wszystko i tak blednie w starciu z dwoma największymi zabawkami jakich dostarcza nowe DLC!

Od teraz można posiadać własny podziemny bunkier! Jest on centrum nowych operacji. Aby mieć dostęp do jego kupna trzeba posiadać albo klub motocyklowy albo biuro securo serv, ach i jakieś 5mil dolarów jeśli chcecie wszystkie upgaredy i zależy Wam na dobrej lokacji. Bunkier można ustawić na zarabianie poprzez produkcję skrzyń z bronią, na badanie nowych upgaradeów albo na miks obu.

Jak już macie bunkier możecie kupić mobilne centrum operacyjne. Taka 18-kołowa pancerna ciężarówka. W zależności jakie moduły wybierzesz możesz w niej mieszkać, modyfikować bronie, parkować albo uzbrajać szereg nowych pojazdów. Dodatkowo z tego centrum dowodzenia można odpalać naprawdę ciekawe, nowe misje. Mój kosztował prawie 2,7mil a jeszcze nie mam wszystkich ulepszeń :/

Jako wisienkę na torcie zostawiłem nowe modyfikacjie broni. W miarę postępu badań w bunkrze dostajemy dostęp do coraz ciekawszych upgaredów. Korzystając z warsztatu w mobilnym centrum operacyjnym mamy możliwość upgaredu każdej z posiadanych broni do wersji mk2. I to otwiera cały szereg możliwości. Pociski eksplodujące, przeciwpancerne, zapalające, nowe lunety, nowe gadżety, co tylko chcecie. Znajomy zrobił sobie snajperkę z pociskami eksplodującymi... Jeden strzał i po Hydrze.

Macie tu oficjalny trailer bo jeden obraz wart jest więcej niż tysiąc słów Wink

I Ty możesz zostać war lordem, panem życia i śmierci już dziś! ^^'
A nawet jeśli nie stać kogoś na własny bunkier wystarczy, że jedna osoba go ma, a reszta zwyczajnie pomaga. Warto dla samego doświadczenia nowych misji, a do tego pomagając też całkiem nieźle zarabiacie.

RE: GTA Online - TWH Crew - 2M1R - 15.06.2017

Poza,wrócić do gry...

RE: GTA Online - TWH Crew - szarik - 15.06.2017

ooo ale jajka... właśnie męczyłem się połowę dnia nad zainstalowaniem aktualizacji... to najgorszy produkt pod tym względem jaki miałem... ponownie jeszcze musiałem 2 dni ściągać instalkę na łączu 100MB ... wreszcie udało się uruchomić i wszystkie zapisy z chmury poszły się ... nie ma moich stanów gry, choć wszystko było zapisywane do chmury Sad...

ale już po wszystkim i mogę grać Biggrin, szczególnie jak wszystko jest na najwyższych detalach w 2560x1080 i jedzie non stop 60 kl./s. Biggrin

a ja dałem sobie spokój bo nie mogłem znaleźć sesji z małą liczbą graczy i spokojnie dowieść zasobów do bunkra Smile

RE: GTA Online - TWH Crew - ShinzoSin - 15.06.2017

Jak coś to ja jestem jeszcze w grze 2M1R, mogę pomóc.

Szarik w GTA jesteś Sherman prawda? Bo chyba pisałem do Cb w grze ale wyszedłeś właśnie jak poszła wiadomość :/

Wbiłem wcześniej na chwilę na TSa ale nikogo nie było na inne gry więc myślałem że nikt od nas nie gra.

(15.06.2017, 21:40 UTC)ShinzoSin napisał(a): Jak coś to ja jestem jeszcze w grze 2M1R, mogę pomóc.

Szarik w GTA jesteś Sherman prawda? Bo chyba pisałem do Cb w grze ale wyszedłeś właśnie jak poszła wiadomość :/

Wbiłem wcześniej na chwilę na TSa ale nikogo nie było na inne gry więc myślałem że nikt od nas nie gra.

Jak coś to jutro będę. A na teamspeaku nie bywam bo mam przerwę od Elitki i z chłopakami siedzę na discordzie.
Generalnie nie nastawiałem się na zespołowe granie chciałem tylko gdzieś spokojnie przycupnąć i dowieść materiały do bunkra, więc nie przejmuj się Wink

Jak coś to jestem na discordzie TWH, AveMe i tu: https://discord.gg/ADQxcKj