![]() |
|
[TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Biblioteka (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji (/showthread.php?tid=468) |
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Quarion - 25.03.2016 (25.03.2016, 19:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(25.03.2016, 18:59 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):(25.03.2016, 18:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mów mi jeszcze Ja pierdziu... Ty to kozak jednak jesteś jak chcesz sobie cykać fotkę podczas lądowania na planecie mając 4% hulla
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Mathias Shallowgrave - 26.03.2016 Nie pierdzielę się, to fakt
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Acus Jemeson - 26.03.2016 Dodałem uwagi Haji o appce i Domi o exploracji na wczesnym etapie gry, co by widoczne od razu były
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Haji-me - 19.05.2016 To ja jeszcze coś dorzucę . Jeżeli nie wiecie gdzie się wybrać na eksplorację lub chcielibyście sprawdzić ciekawe obiekty, które nie są widoczne na mapie galaktyki to polecam zajrzeć do Galactic Mapping Project . Znajdziecie tam bardzo dużo przydatnych informacji o obiektach i rejonach w całej galaktyce Elite. Do tego niedawno została uruchomiona świetna mapa, którą możecie zobaczyć pod tym linkiem. Można dowolnie przybliżać, oddalać, sprawdzać opis każdego obiektu. RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - rebel9191 - 11.06.2016 pytanie z innej beki-mozna zbierac materialy do naprawiajki-tyle ze nie mam ladowni w statku-co oznacza kurs co 2 zebrane materialy do statku? Jak sprawic zeby statek ladowal w okolicy mojego lazika a nie hen hen za gorami? I wreszcie ostatnie pytanko-ok 250 lat od banki znalazlem system z niezeskanowana polowa systemu-gdzie takie dane najlepiej sprzedawac w bazie,w najblizszej stacji czy u inzynierow? Ostatnio podlecialem do systemu,ktory wskazywal mi inzyniera -ani widu ani slychu goscia.......cos zle robie? RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Reinrk van Dall - 11.06.2016 Statek ląduje tam gdzie da radę wylądować, tak jak my lądując nie możemy wszędzie tylko na w miarę płaskim terenie. Nie oczekujmy, że wpadniemy łazikiem do jakiejś dziury a statek nas uratuje lądując zaraz obok.
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - zieluk - 11.06.2016 (11.06.2016, 15:43 UTC)rebel9191 napisał(a): pytanie z innej beki-mozna zbierac materialy do naprawiajki-tyle ze nie mam ladowni w statku-co oznacza kurs co 2 zebrane materialy do statku? Jak sprawic zeby statek ladowal w okolicy mojego lazika a nie hen hen za gorami? I wreszcie ostatnie pytanko-ok 250 lat od banki znalazlem system z niezeskanowana polowa systemu-gdzie takie dane najlepiej sprzedawac w bazie,w najblizszej stacji czy u inzynierow? Ostatnio podlecialem do systemu,ktory wskazywal mi inzyniera -ani widu ani slychu goscia.......cos zle robie? W sumie możesz mieć 300 różnych pierwiastków w statku/łaziku. Jak masz coś zbędnego, ew. kończy Ci się miejsce to zawsze możesz coś wyrzucić. Ja jestem na wyprawie i zbieram tylko pierwiastki do naprawy łazika, modułów w statku, paliwa do łazika i do wydłużenia skoku. Po przywołaniu, statek ląduje mi zawsze max. 1 km od mojej aktualnej pozycji. Może jesteś w terenie, na którym statek po prostu nie może wylądować? Pozdrawiam, RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - rebel9191 - 11.06.2016 LOL ja sie nie pluje,ze statek nie laduje w dziurach,ale gnalem po materialy lazikiem jakies 5 km-jak znalazlem i zebralem to statek wyladowal w tym samym miejscu skad rozpoczalem jazde dzieki temu stracilem z oczu reszte urobku a co z inzynierami? jak ich odkryc a raczej spotkac sie z nimi bo namiary na kilku mi przyslali ale w systemie w stacji gdzie ich mapa pokazuje nie ma nikogo kto by wygladal na inzyniera......cos zle robie?
RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - Haji-me - 11.06.2016 Jak dostajesz zaproszenie do inżyniera to masz tam podane wymagania jakie musisz spełnić aby ich odblokować. Kolejnych odblokowujesz wbijając odpowiednie rangi u tych już dostępnych. RE: [TIPS] - Kilka tweaków do exploracji - rebel9191 - 11.06.2016 Niestety skasowalem wiadomosci......pozostaly tylko ikonki na mapie
|