The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 31.12.2017

(31.12.2017, 08:36 UTC)MAGNUM354 napisał(a): to jak sie nauczysz to się podziel Smile
...
System Parutis zabieramy pasazerow do Madb. Wszystkie bazy sa tam ponad 1,6 MLs od gwiazdy to pelna Beluga ociera sie o 100 banieczek Biggrin
(31.12.2017, 11:27 UTC)Pajk napisał(a): My tego nie robimy, bo takie zachowanie jest nieetyczne  Wink ...
Hmmm brzmi jak dobry powod do zglebienia tematu i zakrojonych na szersza skale badan porownawczych... Czemu nie sprobowac jak wroce do Rhea, bo tu gdzie jestem teraz to material bym zbieral miesiacami... Ku chwale TWH oczywiscie Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 31.12.2017

Twoje badania mogą się zakończyć odcięciem funduszy przez Górę - warn albo ban od Hetmana Smile
Coś było na ten temat z regulaminie chyba Smile
Ja też mam system wokół którego zbiera się misje pasażerskie ( tylko te które prowadza w jedno miejsce ) i za chwile się z nimi leci. Plus jest taki że misje zdarzaja się nawet na godzinę albo godzinę i kilka minut, dlatego czasu starcza jedynie na oblecenie kilku systemów zebranie tego co jest i ruszamy w drogę. Nie ma czasu na relogi więc się nie obawiam bana Smile
100 milonów powiadasz.. przy relogach? słabo - ja tam z tego co zbiorę dookoła i od razu lecę zwykle mniej niż 70 milionów nie mam Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 31.12.2017

No przeciez pisalem ze mam chyba dwie lewe rece do tego biznesu Biggrin Hmm co do badan... To przedmiot jest be czy pozostaje w sferze decyzji wlasnej pilota? Serio tego szukalem i jakiegos jednoznacznego zapisu nie znalazlem. Chyba ze Frontier tego zabrania, ale to troche bez sensu bo zablokowac taka mozliwosc z ich strony w kilka chwil mozna. W kazdym razie jesli jednoznacznie be to sie dostosuje Smile Bez wychodzenia misje i tak sie co 15 minut respia Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 01.01.2018

Ostatnio nie testowałem, ale ogólnie znana była 1 minuta kiedyś (tak się AoF bawiło w relogi).

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Mathias Shallowgrave - 01.01.2018

(31.12.2017, 18:52 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Twoje badania mogą się zakończyć odcięciem funduszy przez Górę - warn albo ban od  Hetmana Smile
Coś było na ten temat z regulaminie chyba Smile

Będę wdzięczny za niesugerowanie więcej takich głupot.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 01.01.2018

hmm. to czemu ja tyle czasu biedę klepałem ? Smile
Ale nie szkodzi toco znalazłem jest w sam raz na podreperowanie budzetu i tak w tej chwili tam nie latam.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Maroks - 04.01.2018

Eee. Mathias. Mogę o coś zapytać? To dotyczy przeprawy przez Plejady.

I to będzie chyba już jedno z ostatnich pytań.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - tomol - 04.01.2018

Pytaj chłopie pytaj, nie trzymaj już dłużej w napięciu bo ktoś nie wytrzyma ciśnienia w końcu...

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Maroks - 04.01.2018

Chciałbym, tylko boję się, że Mathias pomyśli, że to troll.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Mathias Shallowgrave - 04.01.2018

Pytaj pytaj Tongue