The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Gal Black - 17.11.2016

Witam wszystkich nowych kadetówSmile Fajnie że są ludzie którzy dopiero zaczynają przygodę z Elite, dobrze to wróży na przyszłość Smile Do zobaczenia w przestrzeni! Smile

RE: Przedstaw się - Switchey - 17.11.2016

Dobry dzień. Nowo zwerbowany pilot z tej strony. Widzę strasznie dużo "dinozaurów" u was (bez obrazy Tongue). Jestem studentem z rocznika '95 i mam nadzieję, że jakoś się wpasuje w wasze szeregi. W Elitarną: Niebezpieczną latam całkiem sporo ale aktualnie przeżywam kryzys jeśli chodzi o mój cel w grze, staram się go jednak przezwyciężyć w czym mam nadzieje mi pomożecie ^^. Dzięki za uwagę, O7.

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 17.11.2016

(17.11.2016, 18:53 UTC)Siara Siarzewski napisał(a): Hej - Michal z tej strony rowniez rocznik 80. Od 13 lat w Uk i mysle ze juz tak zostanie. Pracuje w firmie transportowej zawsze od polnocy wiec moje najczestsze godziny w elite to 16 - 20, i oczywiscie sobota niedziela w miare mozliwosci. GL & HF

Miłośnik Gerarda...

RE: Przedstaw się - Kir Nalto - 17.11.2016

Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!

RE: Przedstaw się - Quarion - 17.11.2016

Witamy na pokładzie Smile

Kir, tutaj możesz zajmować się czym chcesz Smile. Możesz uczestniczyć w rozwoju frakcji poprzez uczestniczenie w BGS, możesz też przy okazji uczestniczyć w eventach które organizujemy i możesz sobie latać jak Ci się żywnie podoba Smile. Wszystko zależy od Ciebie i Twoich chęci oraz dyspozycji Smile.

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 18.11.2016

(17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!

Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy  i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.

Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi Wink

Pozdrawiam!

Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. Biggrin

RE: Przedstaw się - Ulpian - 18.11.2016

Witam wszystkich!

Miło mi dołączyć do polskiej grupy niemal rok po moim debiucie w świecie Elite. Liczę na to, że gra w grupie doda kolorytu moim przygodom w galaktyce.

Naprawdę na imię mam Adrian, rocznik 88, całe życie mieszkam na Warmii w Olsztynie. Interesuję się sportem, filmami których nie grają w multipleksach, książkami które mnie zaciekawią (Biggrin). Ponadto od kilku miesięcy w wolnym czasie tworzę swoją grę w UE4, co jest dla mnie niesamowicie satysfakcjonujące i stanowi niezłą rozrywkę intelektualną, gdyż nie mam wykształcenia informatycznego i przed rozpoczęciem nie miałem zielonego pojęcia o programowaniu. Fajna zabawa, polecam.

RE: Przedstaw się - Clint Farloon - 19.11.2016

Witajcie.  Dziękuję za przyjęcie do grupy. Mam nadzieję świetnie się bawić w Waszym gronie i poznać Elitke od strony multi.
Mam na imię Arek. Rocznik 74, rocznik doskonałych win swoją drogą, (ach,  ten późny październikowy spad spod Grójca). Mieszkam we Włocławku. Zawodowo zajmuje się patentowaniem. W wolnych chwilach spędzam czas przy komputerze lub dbam o obroty miejscowych lokali gastronomicznych.

RE: Przedstaw się - TeddyPanda - 19.11.2016

Witam wszystkich kadetów Smile

RE: Przedstaw się - Tesu - 19.11.2016

Witam najnowszych kandydatow na husarzy. Powodzenia!