![]() |
|
1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: 1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja (/showthread.php?tid=2583) |
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - koroner82 - 30.01.2017 Ja się zastanawiam jakie otwarcie zrobią nowego sezonu bo to musi być coś extra żeby zachęcić do zakupu a jednocześnie coś co nie każdy musi mieć. Wg. mnie takim czymś WOW pewnie było chodzenie po statku, skoro awatara wrzucają w 2.3 to taka możliwość wydaje się być sensowna. RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - RANDARIO - 30.01.2017 Oj przydałby się Ship, mam ze dwóch takich kolegów co to za mną krok w krok, ja w ruinach oni są i ognia, ja w Mai i są Fortunę stracę na ubezpieczenia.Zemsta będzie słodka
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Baton - 30.01.2017 Nawet jak dodadzą głowę to już będzie lepiej niż to co mam w kokpicie teraz ![]() Nie, że mi jakoś przeszkadza bardzo, ale bym się nie obraził jakby ta postać wstawała i chodziła ze mną, natomiast rozumiem, że to sporo pracy, na której by skorzystali w zasadzie tylko VR-owcy, więc się nie stanie na razie.
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - szarik - 30.01.2017 Jak już tak sobie wszyscy życzeniują... to ja bym chciał zarządzać cała stacją - całym ekonomicznym i strategicznym jej potencjałem ;P - rozdawał bym złote karty do doków typu VIP, gdzie owce 2MIRa podwały by świńskiego ryja w dowolnych ilościach...
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Xenderr - 30.01.2017 Ja po cichu liczę że będzie możliwość chodzenia po mostku w 2.3. Bo jak multicrew będzie się opierać na "teleportowaniu" na fotel załogi, jakieś fiu bździu neural linki i inne mambo jambo to ekhm bardzo słabo... ;/ RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Nizm0 - 30.01.2017 Space legs możesz sobie na razie wybić z głowy było mówione że to będzie wyglądało tak że wybierasz sobie miejsce i tam trafiasz. Mam tylko nadzieję że to będzie jakoś mądrze przemyślane i np jak się w 2+ osób wybierze na exporacje jednym statkiem to będzie mógł każdy nim kierować w dowolnym momencie (także bez obecności właściciela) a nie tylko właściciel, ale właściciel może w dowolnym momencie przejąć pałeczkę.
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Kyokushin - 30.01.2017 (30.01.2017, 10:21 UTC)Xeonary napisał(a): Ja po cichu liczę że będzie możliwość chodzenia po mostku w 2.3. Bo jak multicrew będzie się opierać na "teleportowaniu" na fotel załogi, jakieś fiu bździu neural linki i inne mambo jambo to ekhm bardzo słabo... ;/ Stawiam na to że będzie jakiś neruallink z holograficznie generowaną głową. RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Crazied - 30.01.2017 Ech... Ukróciło by to możliwość wyrzucenia współpasażera w próżnię. Idę o zakład że była by to jedna z pierwszych rzeczy której by próbowano
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Fenyl de Lechia - 30.01.2017 (30.01.2017, 10:21 UTC)Xeonary napisał(a): Ja po cichu liczę że będzie możliwość chodzenia po mostku w 2.3. Bo jak multicrew będzie się opierać na "teleportowaniu" na fotel załogi, jakieś fiu bździu neural linki i inne mambo jambo to ekhm bardzo słabo... ;/Nie będzie, od początku mówili, że na razie tylko siedzenie na mostku
RE: 2.3 The Commanders - BETA - 26.02 - Xenderr - 30.01.2017 Naprawdę jestem ciekaw czy uda im się sensownie rozwiązać kwestie wyboru ról. Jedyna sensowna opcja jaką widzę to: - Tylko posiadacz statku może być pilotem bo on siedzi na fotelu pilota. - Pozostałe miejsca w statku (np. Anaconda) są równorzędne i w zależności od wybranej roli ładuje się inny interfejs. Bo jak będę jakieś neural linki, że raz siedzę w fotelu pilota, a potem ktoś siedzi w fotelu pilota w moim ciele a ja siedzę w obok to będzie to głupie , tak jakby się przyznali: "Nie mamy jeszcze Space Legs, to zrobimy taki mały hack!". Eh eh nie mogę się doczekać jak coś więcej powiedza ;D
|