The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - dadabik - 17.09.2016

Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile

RE: Przedstaw się - Stefan Batory - 17.09.2016

(17.09.2016, 13:29 UTC)dadabik napisał(a): Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile

Czołem Smile

RE: Przedstaw się - Brachu - 17.09.2016

(17.09.2016, 13:29 UTC)dadabik napisał(a): Witam, mam na imię Daniel, rocznik 78, weteran Frontiera. Trochę mi się znudziło samotne latanie i chciałbym zobaczyć jak to się robi w grupie Smile

Witamy

Najlepiej robi się laserem w wingu Biggrin

Zapraszamy do Tsche

RE: Przedstaw się - Randall_Flagg - 23.09.2016

Witam wszystkich!

Mam na imię Łukasz, głęboki rocznik 88, uzależniony od muzyki, książek i podróży, zachwycony możliwością współtworzenia rzeczywistości, w jakiej się spotykamy. Wciąż na początku swojej drogi, dławiący lasery na Viperze MKIV, przemierzający rubieże galaktyki w Type-6 i klnący na niskie zyski z BH oraz chwiejne ceny towarów. Jestem jednak cierpliwy i konsekwentny, dlatego też liczę że wkrótce zamiast zadawania pytań, udzielę kilku odpowiedzi Pilotom, którzy będą w miejscu w którym ja obecnie jestem. Pozdrawiam serdecznie ludzi, którzy pomagali mi w ten czy inny sposób i którzy sprawili, że poczułem się gotów aby współistnieć z najlepszymi.

RE: Przedstaw się - Brachu - 23.09.2016

Witamy i zapraszamy na wojenkę do Tsche

RE: Przedstaw się - Randall_Flagg - 23.09.2016

On my way!

RE: Przedstaw się - Rommie_PL - 23.09.2016

Witaj.
Miej nadzieję że gdy będzie problem to będziemy po tej samej stronie barykady.
Fly safe CMDR.

RE: Przedstaw się - Siepacz - 12.10.2016

Witam. Tutaj Łukasz rocznik 93 z okolic Wrocławia w Elite nowy gracz ciągle coraz bardziej wkręcający się w tę grę. Ogólnie gracz mmorpg i wszystkiego co dobre Biggrin Prywatnie w przyszłym roku mąż (trzeba sie pochwalić :p ) osoba lubiąca dobra książkę Fantasy filmy wszelakiej maści trochę grzebie przy komputerach kiedyś kilka lat spędziłem w ASG teraz jakos zapału i czasu nie ma. Zawodowo pracownik Korpo robiący części lotnicze.

RE: Przedstaw się - Yautja - 12.10.2016

(12.10.2016, 12:44 UTC)Siepacz napisał(a): Zawodowo (...) robiący części lotnicze.

O! Inżynier! A jakich materiałów potrzebujesz i co konkretnie ulepszasz?  Biggrin

RE: Przedstaw się - Rommie_PL - 12.10.2016

(12.10.2016, 12:44 UTC)Siepacz napisał(a): Witam. Tutaj Łukasz rocznik 93 z okolic Wrocławia w Elite nowy gracz ciągle coraz bardziej wkręcający się w tę grę. Ogólnie gracz mmorpg i wszystkiego co dobre Biggrin Prywatnie w przyszłym roku mąż (trzeba sie pochwalić :p ) osoba lubiąca dobra książkę Fantasy filmy wszelakiej maści trochę grzebie przy komputerach kiedyś kilka lat spędziłem w ASG teraz jakos zapału i czasu nie ma. Zawodowo pracownik Korpo robiący części lotnicze.

Witaj i pamiętaj, kwiaty na gro­bie wroga pachną upajająco.

Fly safe CMDR.

[Obrazek: Anime-Girls-with-Weapons-Wallpaper.jpg]