The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - GutenbergPL - 18.08.2016

(18.08.2016, 12:27 UTC)Drakkainen napisał(a): Panowie proszę prowadzić dyskusję w wątkach do tego przeznaczonych. Ten tutaj jest powitalny.

Draku udaje groźnego, a to swój chłop, ino chyba dziś w Totka nie wygrał trójki, to rozdrażniony.... Tongue

Tak czy inaczej, Kadeci, wchodźcie "na salony" i TSa.... a do reszty będziecie mieli dostęp później, jako Husarz.

RE: Przedstaw się - Xawery - 18.08.2016

Witajcie Huzarzy,

Bedąc na samotnej wycieczce w głegokie Dzikie Pola doszy mnie wici zapuszczone przez hetmana, thakoz bez zbędnej zwoki ukończyłm tom com naczołi ruszyłem co FDS przeskoczy do HR 8444. Takoż tu doleciałem, jestem i melduję się na rozkaz. Jako żem nowy w tej okolicy to się rozejrzę po kontach i ucha przyłoże co w fotonach piszczy, a żem gro czasu samotnie dryfował po galaktyce to nie obyty z kompaniją jestem, tak gdy moja interakcyja, swą finezyją będzie przypominac 180 zwrot  wykonany przez załadowaną taczankę, to o wyrozumiałość i dobre słowo porady proszę.

O mie - jam inżynier na dalekiej Północy trzeciej planety w Sol Systemie, tubylcy zwą mnie Słava Miru.

Z husarskim Hurra kreślę sie z poważniem
CMDR Xawery

RE: Przedstaw się - idrael - 22.08.2016

Witam wszystkich, tu Maciej lat 41 zamieszkały w Andrychowie (Beskid Mały) zakochany od 20stu lat w mojej Kasi a od 16 w moim synku Jędrzeju.Jak większość praca i walka o bytWink uwielbiam gotować (szczególnie polska kuchnia), oczywiście granie? ciupanie? na kompie w wszelakie gry, gdy zobaczyłem elitkę to zakochałem się od pierwszego wejrzenia i tak mi trwa cały czas. A największa miłość jeśli chodzi o rozrywkę(sport?) to brydz, uwielbiam karty a brydz jest królem kartSmileJeśli chodzi o elitkę to eksploracja to jest to co mnie zafascynowało i mam zamiar zwiedzać naszą mleczną jak najdłużej Smile

Niech moc będzie z nami!

RE: Przedstaw się - BAAPA - 23.08.2016

Cześć. Bartek, 44 lata, opolskie. Elite znam jeszcze z Amigi aczkolwiek byłem wtedy za wąski na ogarnięcie tego w pełni, grałem w Epica Wink
Dziś dostałem się do SOL co mnie cieszy niezmiernie (gram luźno od miesiąca), czytam husarskie wątki i myślę że niedługo zacznę pomagać grupie w budowie potęgi Smile Mam nadzieję że znajdę tu miejsce dla siebie. Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Verishek - 26.08.2016

Mam na imię Piotr. Jestem z rocznika 84 i pochodzę z Włocławka. Gram od kilku dni jak namówili mnie kumple z innej mmo. Lubię handel i craft Smile

RE: Przedstaw się - KasVe - 26.08.2016

Witam wszystkich, nazywam się Kuba (choć przyznam, że całym sercem wolę Jakub Smile ). Lat 15, więc czuję się osaczony przez te wszystkie roczniki '80. Lubię grać na swojej gitarze i PC. Zacząłem latać jako CMDR ze względu na moje zamiłowanie do "space sim'ów". Mieszkam w okolicy Pruszkowa i wypocenie tych kilku linijek było dla mnie nie lada wyzwaniem.

RE: Przedstaw się - GutenbergPL - 26.08.2016

(26.08.2016, 18:51 UTC)KasVe napisał(a): Witam wszystkich, nazywam się Kuba (choć przyznam, że całym sercem wolę Jakub Smile ). Lat 15, więc czuję się osaczony przez te wszystkie roczniki '80. Lubię grać na swojej gitarze i PC. Zacząłem latać jako CMDR ze względu na moje zamiłowanie do "space sim'ów". Mieszkam w okolicy Pruszkowa i wypocenie tych kilku linijek było dla mnie nie lada wyzwaniem.

Cześć Jakub. 
Tomek z tej strony, rocznik '80. Biggrin

U nas liczy się dobra zabawa, a nie wiek - także nie czuj się osaczony przez stare pryki(piszę oczywiście o tych po 40dziestce ;Wink )
Nie krępuj się - bo nie ma czego, wpadaj na TSa.

Do zobaczenia w przestrzeni....

RE: Przedstaw się - zigusek - 27.08.2016

Witajcie husarze.

Mam na imię Kacper mieszkam w Krakowie. Rocznik '02 (to chyba kwalifikuje mnie na najmłodszego husarza). Lubie grać w gry głównie ed i cs go oraz słuchać muzyki, a najbardziej rocka, czasami brzdąkam sobie na elektryku, innym razem sobie programuję ( java, cpp ) .I to w zasadzie tyle.
Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Kelenon - 27.08.2016

Ahoj kosmiczni żeglarze!

Melduje się Adam rocznik '95. Pochodzę z Gliwic, a na co dzień studiuję leśnictwo w Krakowie. Często chwytam się również "dorywczo" prac wszelakich. Z zainteresowań jestem zapalonym alpinistą i górołazem. Poza tym interesuję się muzyką (sam gram na gitarze), ratownictwem, naukami ścisłymi, przyrodniczymi, pedagogiką, amatorsko informatyką no i oczywiście science fiction, a już zwłaszcza komputerowymi symulatorami lotów kosmicznych - Elite mnie wciągnęło jak bagno, więc mam nadzieję, że zostanę z wami na dłużej Tongue

RE: Przedstaw się - Zuback - 28.08.2016

Cześć Wszystkim serdecznie. Ciesze się niezmiernie, że do Was dołączyłem. Mam lat 42, jestem na emeryturce. Służyłem w jednostce antyterrorystycznej. Obecny cel jakim się zajmuję to doktorat. Chcę być wykładowcą na uczelni wyższej. Ponadto jestem trenerem personalnym i instruktorem paintballu ( tak obecnie zarabiam Smile ) . Mamy swój Team speedballowy, z którym chcemy zawojować cała Polskę Wink  Bardzo dużo trenuję- 20 godzin tygodniowo ( ostre treningi to moja pasja). 33 lata trenowałem sztuki walki i 13 lat akrobatykę sportową. No i... Chyba chcę zatrzymać czas i udowodnić sobie, że ciągle mogę haha. Żeby Was nie zanudzać swoją osobą na koniec dodam tylko że :    
Jako, że jestem z tych ludzi ambitnych ( ostro będę się szkolił ) mam nadzieję w szybkim czasie stać się ostrym zębem Husarii.  Postaram się aby Husaria miała ze mnie jak najwięcej radości Smile
Ku chwale Husarii Smile

Pozdrawiam serdecznie