The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - DYoda - 17.08.2016

A to obecna poprawność polityczna pozwala mieć "czarny" humor, myślałem że mówi się afroamerykańskihumorwdupekopany

RE: Przedstaw się - Vermill - 17.08.2016

(17.08.2016, 18:55 UTC)glamos76 napisał(a):
(17.08.2016, 11:06 UTC)Vermill napisał(a): @Sagaro "Mam straszne poczucie humoru, mroczniejsze niż najciemniejszy materiał znany człowiekowi" To witaj w klubie. Biggrin

Ponoć czarny humor jest jak para nóg..
Nie każdy ma.
Biggrin

A propos, to przypomniał mi się dowcip. 

Co zrobić, żeby dzieci w Afryce nie chodziły głodne... obciąć im nogi. Biggrin

(17.08.2016, 19:12 UTC)DYoda napisał(a): A to obecna poprawność polityczna pozwala mieć "czarny" humor, myślałem że mówi się afroamerykańskihumorwdupekopany

Tak, właśnie słucham afroamerykańskiego metalu Biggrin

RE: Przedstaw się - Czarny Czort - 18.08.2016

Witam

jestem Ernest rocznik 80' mieszkam w Morągu na codzień zajmuję sie własną firmą i  rodziną :Smile Moje hobby w chwilach wolnych od domowych obowiązków to głównie gry nie będe nawet wymienial w co grałem bo za dużo tego powiem tylko, że najwięcej czasu spędziłem w eveonline. Szukam ludzi z którymi można polatać pośmiać się i wypić piwo bez ciśnienia i steresu na gre Smile

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 18.08.2016

(18.08.2016, 09:19 UTC)Czarny Czort napisał(a): Szukam ludzi z którymi można polatać pośmiać się i wypić piwo bez ciśnienia i steresu na gre Smile

W takim razie tafiłeś w idealne miejsce!

RE: Przedstaw się - Samowar - 18.08.2016

Ahoj Smile

Też jestem tutaj nowy Smile. Kuba, miasto Opole/Wrocław, 22 lata, student Smile. Zapalony kamerzysta/operator, sporo też montuję. W wolnych chwilach poza studiami i stażem, realizuję różne krótkie, amatorskie formy wideo (klipy, etiudy - przykład) i oglądam mnóstwo seriali (za dużo :d). Z innych zainteresowań to średniowiecze (kilka lat w bractwie rycerskim) i gierki oczywiście Wink. Elitarnych niebezpiecznych mam od jakiegoś tygodnia, jestem nowym graczem i biedakiem (Viper mk III for life). Mam zamiar na trochę tutaj zostać, tym bardziej że jest to pierwsza moja szansa na zrobienie użytku z joysticka, którego mam od roku Smile.
Najbardziej interesuje mnie jakaś forma gry wspólnej, w grupie, w jednym miejscu. Wspólne latanie, formacje, wingi, akcje, takie sytuacje Smile.

RE: Przedstaw się - GutenbergPL - 18.08.2016

(18.08.2016, 11:42 UTC)Samowar napisał(a): Ahoj Smile

Też jestem tutaj nowy Smile. Kuba, miasto Opole/Wrocław, 22 lata, student Smile. Zapalony kamerzysta/operator, sporo też montuję. W wolnych chwilach poza studiami i stażem, realizuję różne krótkie, amatorskie formy wideo (klipy, etiudy - przykład) i oglądam mnóstwo seriali (za dużo :d). Z innych zainteresowań to średniowiecze (kilka lat w bractwie rycerskim) i gierki oczywiście Wink. Elitarnych niebezpiecznych mam od jakiegoś tygodnia, jestem nowym graczem i biedakiem (Viper mk III for life). Mam zamiar na trochę tutaj zostać, tym bardziej że jest to pierwsza moja szansa na zrobienie użytku z joysticka, którego mam od roku Smile.
Najbardziej interesuje mnie jakaś forma gry wspólnej, w grupie, w jednym miejscu. Wspólne latanie, formacje, wingi, akcje, takie sytuacje Smile.

Hej.
Najlepiej zrobisz jak wpadniesz na TSa. Tam jest zawsze dużo ludzi wieczorami, chętnych chłopaków do pomocy.
A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....

RE: Przedstaw się - Calvarian - 18.08.2016

(18.08.2016, 11:42 UTC)Samowar napisał(a): oglądam mnóstwo seriali

Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Masz może coś z podobnym poczuciem humoru do polecenia?

(18.08.2016, 12:01 UTC)GutenbergPL napisał(a): A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....

A myślałem, że ty tylko fasa i pytona uznajesz...

RE: Przedstaw się - Samowar - 18.08.2016

(18.08.2016, 12:01 UTC)GutenbergPL napisał(a): A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....
Teraz mam już vipera z wymaksowanymi podzespołami i prawie 3 miliony w banku, zostanę z tym czym jestem i pędzę do Vulture'a Wink. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie Smile

(18.08.2016, 12:04 UTC)Calvarian napisał(a): Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Ha, jeszcze tylko kilka miesięcy Wink. Z tym poczuciem humoru niestety ciężko, ale najbliżej chyba będzie futurama. ;>

RE: Przedstaw się - Brachu - 18.08.2016

(18.08.2016, 12:11 UTC)Samowar napisał(a):
Teraz mam już vipera z wymaksowanymi podzespołami i prawie 3 miliony w banku, zostanę z tym czym jestem i pędzę do Vulture'a Wink. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie Smile

(18.08.2016, 12:04 UTC)Calvarian napisał(a): Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Ha, jeszcze tylko kilka miesięcy Wink. Z tym poczuciem humoru niestety ciężko, ale najbliżej chyba będzie futurama. ;>

Wymaksowany Vulture 24 miliony, tak jak pisze Gutek, Cobre Mk III to podstawa, bo i misje kurierskie porobisz a i da się w nim postrzelać.

RE: Przedstaw się - Drakkainen - 18.08.2016

Panowie proszę prowadzić dyskusję w wątkach do tego przeznaczonych. Ten tutaj jest powitalny.