![]() |
|
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Biblioteka (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY (/showthread.php?tid=503) |
RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Pajk - 27.03.2018 Z mojej bazy: Col 285 Sector ZQ-K b22-2 - A9 Icy Pristine Col 285 Sector VK-M b21-3 - 12 i 13 Icy Pristine z zamieszkałych Volcay RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Diox - 27.03.2018 BHARE (priscine Ice) - 92 LY od HRki RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - DYoda - 30.03.2018 Lecę właśnie do HR 8671 wypić w spokoju parę butelek Świńskiego Ryja. A jak przy okazji wykopię coś opłacalnego to fajnie. Czy teraz gdzieś się ustawia co maja zbierać limpety ? RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Baton - 30.03.2018 Zbierasz jak zawsze, ale teraz jak coś leci to wchodzisz w kontakty, możesz to zaznaczyć i zrobić "ignore" i nie będzie się pokazywało na skanerze ani nie będzie zbierane, mega ułatwia pracę. Ja właśnie dziś kopałem sobie na pierścieniach materiały jak żelazo i fosfor, natrzaskałem tyle, że mi starczy na długo ![]() Przy okazji nie wiem kiedy, ale naprawili fps-y na pierścieniach lodowych, miałem normalnie w okolicach max 30 fps a często mniej, a teraz trzyma równo 60 jak wszędzie - miło., RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - MAGNUM354 - 31.03.2018 Dokładnie patent z ignorowaniem niepotrzebnych materiałów to jedna z lepszych rzeczy jakie zrobili
RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Reinrk van Dall - 31.03.2018 Ktoś tam kiedyś pytał. Jeśli jakiegoś materiału mamy maksimum , nie wchodzi on automatycznie na listę ignorowanych materiałów, nie znika z radaru. Nie trzeba się martwić czy się "odignoruje" z listy po tym jak już go nie będziemy mieli na maksimum. Jest po prostu ignorowany przez limpety, tyle i tylko tyle. RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Reinrk van Dall - 20.07.2018 Co kopać? Po co? To co na misje potrzebne? Wingowe misje kapać samemu? Czy bez misji i po prostu sprzedajecie? Jeśli tak to co? Kilku z Was nadal kopie to podzielcie się co kopiecie i w sumie dlaczego?
RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Yautja - 20.07.2018 Ja kopanie traktuję bardziej jako terapię i po prostu zasysam jak leci ![]() Czasami biorę misję na konkretne minerały. Ale jeżeli chodzi o czysty profit to tylko kopanie w zespole nastawione na painite. Samemu to tylko dla tych co po prostu to lubią, bo wydajność liczona w zysku/czas nie jest imponująca. RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Diox - 20.07.2018 Kopię głównie 3xP, Painite, Platynę, Palladium. Dodatkowo Osmium, bo bywają na to misje (teraz troche urozmaicone są, ale przed poprzednim patchem jedynie osmium z mettalic ring był do wydobywania w misji). Jako, że lubię syntezować bronie kinetyczne zamiast latać co chwilę do stacji, to kopanie uważam za znakomity szybki sposób na uzbieranie materiałów na syntezę np mulicanonów. Iron nickel sulphur co chwilę przylatują z limpetami a i rzadsze materiały jak arsenic też się trafiają. Lodowe omijam, bo mają wkur..jące rozproszenie materiałów, nawet na moją 10 slotową rafinerię klasy 4. Za dużo surowców po kilka/kilkanaście %. Dodatkowo lodowe są brzydkie i kanciaste . Na metallic można i 50% Painite trafić na soczystej asteroidzie. Poza tym lubię brozowy kolor asteroidek metallic. Jak jeszcze dodatkowo ładna planeta albo mgławica na widoku... RE: Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY - Reinrk van Dall - 20.07.2018 Super, dzięki! Tak właśnie myślałem. Jeszcze swoje ulubione miejscówki byście polecili. ![]() Np. jaki RES pristine itp. jeśli combat mining, lub jaki inny na 3xP? ![]() Pewnie jednak poskładam tego t-10 wieczorem i potestuję. |