The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Quarion - 05.08.2016

(05.08.2016, 15:50 UTC)wezupl napisał(a): (...) Bo kwestia organizacyjna jest tu tak ogarnięta że przychodzę z rumieńcem wstydu na gotowe :-) (...)

E tam ogarnięta, Hetman dopiero się rozkręca i jeszcze porządnego rozpędu nie wziął Biggrin

Tak w ogóle to witam serdecznie wszystkich kadetów Smile

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 05.08.2016

Witam introwertyków.

A... zapomniałem, że my nie wiemy, że nimi jesteśmy.

Napiszcie coś, nikt Was nie zje.

Jesteś Apaczem jak ja.

Przyszedłeś tu, czytasz..., "A pacze sobie tylko..."

Takich co sobie tylko apaczą jest 90% całej społeczności. (pokryte badaniami naukowymi, Quarion potwierdzi, wybuch jego karty graficznej doprowadził do zapłonu wiecie czego, co zniszczyło dokumentację).

Dobrze trafiłeś. Dużo tu Apaczy i Apacze śmiało mogą przestać tu Apaczyć. Smile

Daj znać, chętnie poApaczę z Tobą.

RE: Przedstaw się - Christian - 09.08.2016

Witam,

Mam na imię Krystian, mam 26 lat, mieszkam i pracuje w UK. Mam kobitę, dzieci a do pracy jeżdżę motorem.

W Elite gram jak mi czas na to pozwoli, pracuje na nocki, wiec często jest mi ciężko cokolwiek zrobić.
Cały czas ulepszam swój statek viper mkIV, co nie bardzo mi wychodzi. Jestem bounty hunterem i czasem wlecę w conflict zony.

Ostatnio na youtube widziałem filmik jak piloci rozmawiają przez czat głosowy w grze, bardzo mi się to spodobało, wiec postanowiłem poszukać sobie kompanów do takich rozmów tez.

Pozdrawiam,

Krystian

RE: Przedstaw się - DYoda - 09.08.2016

Witam nowych.

RE: Przedstaw się - SULECZKO - 10.08.2016

Cześć! Ja jestem Patryk, mam 16 lat, mieszkam w Polsce w Bydgoszczy. W Elite gram na Xbox One, latam różnymi statkami, lecz najczęściej Pythonem. Do zobaczenia w grze.

Pozdrawiam,
Patryk

RE: Przedstaw się - Shinigami - 11.08.2016

Siema.
Jestem Maćko, w Elite CMDR Shinigami (w innych grach to głównie Anoobis, rpr13, Reaper i Maiken).
Zainteresowanie Elite zaczęło się de facto od Star Citizena. Mimo to w EBiggrin zainwestowałem trochę więcej, Beta+LifetimePass.
Jak na razie mam ASP Explorer, w sumie to już od dawna, moim małym celem było zdobycie Pythona, ale jakoś tak ciężko. :-P

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 11.08.2016

(11.08.2016, 19:29 UTC)Shinigami napisał(a): Siema.
Jestem Maćko, w Elite CMDR Shinigami (w innych grach to głównie Anoobis, rpr13, Reaper i Maiken).
Zainteresowanie Elite zaczęło się de facto od Star Citizena. Mimo to w EBiggrin zainwestowałem trochę więcej, Beta+LifetimePass.
Jak na razie mam ASP Explorer, w sumie to już od dawna, moim małym celem było zdobycie Pythona, ale jakoś tak ciężko. :-P

Gwarantuję, że jest sporo osób które oderwą się od zarabiania "ciężkiej kasy" po to by przesiąść się do sidewindera, polecieć do Ciebie i razem postrzelać w NavBeaconie.
Jak będę jutro i Ty będziesz, wejdź na TS, spotkamy się i będziemy się dobrze bawić.

Edycja:
Aha, też jestrem... eee..
MACIEJ!

RE: Przedstaw się - Assarin - 11.08.2016

Macieje są wszędzie... Witam, również jestem Maciej Smile

RE: Przedstaw się - Tom Pold77 - 11.08.2016

(11.08.2016, 21:13 UTC)Assarin napisał(a): Macieje są wszędzie... Witam, również jestem Maciej Smile

Macieje są wszędzie do tego stopnia, że mój starszy ma na imię Jan, ale od dziecka do niego mówią Maciek....i wszyscy go znają jako Maćka, tylko listonosz jak przychodzi to wie o co biega...cała reszta jak słyszy nazwisko i imię mojego ojca to są zdezorientowani Smile, " Jaki Jan?, przecież to Maciek jest, żadnego Jana nie znam" Biggrin

RE: Przedstaw się - Calvarian - 12.08.2016

Czy ktoś powiedział Maciej?