The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Calvarian - 03.08.2016

(03.08.2016, 08:39 UTC)Orcan napisał(a): Witajcie.
Skoro przyszedł czas na świeżaka to piszę - Szymon, Rocznik 90. W Elite nowicjusz. Mieszkaniec pomorza, fan mmorpg, fantastyki a także kosmosu (Skyrim na stacji kosmicznej to jest to). Do tego w trakcie szlifowania mojego ostrza przy skokach z systemu do systemu lubię zerknąć na jakieś anime Smile
Co do gustu muzycznego - wszystko co wpadnie w ucho jednakowoż z większym ukierunkowaniem na rock/metal muzykę klasyczną oraz filmową.
Do tego dzielny pracownik kuchni w KFC.
Pozdrawiam i licze na owocną wspołprace

Zapraszamy do baru na ts jak tylko będziesz mieć czas Smile
Chociaż ostatnio więcej ludzi do doków idzie, ciekawe dlaczego Smile

RE: Przedstaw się - Tiger Wasp - 03.08.2016

Czołem!

Z zamiłowania czołgista, w życiu poukładany manager, a Elite uczciwy broker zarabiający na międzygalaktycznych spekulacjach. Sercem federacja ale honor sprzedany za pieniądze i aktualnie na usługach Imperium.

Gram dorywczo bo praca, bo rodzina, bo obowiązki, bo doba ma tylko 24 h
Na razie zachwycony wszechświatem, ale czy Frontier kupi mnie na dłużej?

Pozdrawiam wszystkich husarzy w gwiezdnych skafandrach.

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 03.08.2016

(03.08.2016, 08:39 UTC)Orcan napisał(a): Witajcie.
Skoro przyszedł czas na świeżaka to piszę - Szymon, Rocznik 90. W Elite nowicjusz. Mieszkaniec pomorza, fan mmorpg, fantastyki a także kosmosu (Skyrim na stacji kosmicznej to jest to). Do tego w trakcie szlifowania mojego ostrza przy skokach z systemu do systemu lubię zerknąć na jakieś anime Smile
Co do gustu muzycznego - wszystko co wpadnie w ucho jednakowoż z większym ukierunkowaniem na rock/metal muzykę klasyczną oraz filmową.
Do tego dzielny pracownik kuchni w KFC.
Pozdrawiam i licze na owocną wspołprace

Witamy! Co do gustu muzycznego - na pewno wpadnie Ci w ucho rockowa pobudka z Radia Galnet!

RE: Przedstaw się - Adix - 04.08.2016

Witam,

Adrian, rocznik 77'
Warszawa
W Elite od około roku, a od miesiąca testuje "Elitow'y" VR (Vive).
Zawodowo, rynek IT/zarządzanie.

Pozdr. Wink

RE: Przedstaw się - DYoda - 04.08.2016

Witam nowych kompanów

RE: Przedstaw się - RJJuk - 04.08.2016

Czołem!
Wita Rafał, rocznik 88, baza wypadowa w okolicach 3-miasta. 
W Elite - nowicjusz. Powoli ogarniam co i jak, gram sporadycznie, głównie wieczorami i w nocy. Głównym celem gry są dla mnie rozrywka i relaks, chwilowo skupiam się na zarabianiu w trybie solo aby zacząć multi w dobrym statku.  
Prywatnie - mąż, ojciec, nerd. Z wykształcenia architekt informacji i historyk sztuki (spec. książka). Na co dzień prowadzę firmę zajmująca się usługami kreatywnymi  (strony WWW, grafika użytkowa, identyfikacja wizualna firm, organizacji, osób itd.). Czas i częstotliwość mojej gry definiują żona, córka i obowiązki w pracy, dlatego najczęściej spotkamy się wieczorami i nocą. Wolne chwile prócz EBiggrin wypełniają mi głównie książki/muzyka ale i od dobrego serialu potrafię nie oderwać się przez dłuższy czas Smile Zdiagnozowany Trekkie.

RE: Przedstaw się - Calvarian - 05.08.2016

(04.08.2016, 21:26 UTC)RJJuk napisał(a): W Elite - nowicjusz. Powoli ogarniam co i jak, gram sporadycznie, głównie wieczorami i w nocy. Głównym celem gry są dla mnie rozrywka i relaks, chwilowo skupiam się na zarabianiu w trybie solo aby zacząć multi w dobrym statku.  

Zapraszamy na ts, tam zawsze znajdziesz pomoc i towarzystwo Smile

RE: Przedstaw się - Brachu - 05.08.2016

(04.08.2016, 21:26 UTC)RJJuk napisał(a): Czołem!
Wita Rafał, rocznik 88, baza wypadowa w okolicach 3-miasta. 
W Elite - nowicjusz. Powoli ogarniam co i jak, gram sporadycznie, głównie wieczorami i w nocy. Głównym celem gry są dla mnie rozrywka i relaks, chwilowo skupiam się na zarabianiu w trybie solo aby zacząć multi w dobrym statku.  
Prywatnie - mąż, ojciec, nerd. Z wykształcenia architekt informacji i historyk sztuki (spec. książka). Na co dzień prowadzę firmę zajmująca się usługami kreatywnymi  (strony WWW, grafika użytkowa, identyfikacja wizualna firm, organizacji, osób itd.). Czas i częstotliwość mojej gry definiują żona, córka i obowiązki w pracy, dlatego najczęściej spotkamy się wieczorami i nocą. Wolne chwile prócz EBiggrin wypełniają mi głównie książki/muzyka ale i od dobrego serialu potrafię nie oderwać się przez dłuższy czas Smile Zdiagnozowany Trekkie.

Poradnik jak zacząć jest w dziale Biblioteka a i na TS`zapraszamy.

RE: Przedstaw się - RJJuk - 05.08.2016

(05.08.2016, 09:34 UTC)Brachu napisał(a): Poradnik jak zacząć jest w dziale Biblioteka a i na TS`zapraszamy.

Tak, na TS już się wczoraj przywitałem, z poradnikami powoli się zapoznaję Smile

RE: Przedstaw się - wezupl - 05.08.2016

Siema komanderzy . Jestem Marcin rocznik 80 . W ED cmdr wezupl .Jestem starym graczem , żonaty
i dzieciatym . Lubie gry i w nie grac dla zabawy i zdrowego hajpu :-), po zatym książka i film s-f. Lubie rożne aktywności - szczególnie handel. TWH śledzę od dłuższego czasu. Jednak brak narzędzi od Frontiera dla społeczności dla łatwiejszego łączenia się w grupy. Sprawił że wolałem zaczekać. I tu inwencja , TWH mnie zaskoczyła. Bo kwestia organizacyjna jest tu tak ogarnięta że przychodzę z rumieńcem wstydu na gotowe :-) Bravo i oby tak dalej. Pozdrawiam ciepło i promieniście bo kosmos jest taki zimny i ciemny :-)