![]() |
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? (/showthread.php?tid=3064) |
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - pepcio - 03.03.2023 Trafiłem do was przeglądając Squadronsy na INARA i jak zobaczyłem polskie forum to od razu się zapiałem. O7 RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Baqsthc - 21.03.2023 Grzebałem na stronce inara i jakoś tam przypadkiem na was trafiłem
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Peek79 - 12.04.2023 Nadszedł czas, w którym wytworzyłem w sobie coś, co mnie pchnęło do tego. Działałem w amoku, jak zwykle podczas tworzenia. Nie pamiętam
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - morawa - 01.05.2023 ogladalem poradniki shallowgrave na YT i jego let's playe...stwierdzilem ze jak ktos ma mi pomoc to tylko bracia rodacy
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Maaxim Vimes - 07.05.2023 "Inne - prosimy o wpis w wątku*" Inne, czyli w tym wypadku INARA
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Abrams80PL - 06.09.2023 Inne w moim przypadku to INARA RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 07.09.2023 O, kolejny raz z Inary A możecie powiedzieć coś więcej? @Abrams80PL @Maaxim Vimes ? Przeglądaliście po prostu stronkę, czytaliście jakiś artykuł? Po nazwie frakcji? Tak z ciekawości jakie źródło na inarze doprowadziło Was do nas
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Abrams80PL - 07.09.2023 Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 07.09.2023 (07.09.2023, 14:34 UTC)Abrams80PL napisał(a): Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody Thx za info ![]() Rekrutacja chwilowo zamknięta co prawda z powodów urlopowych, ale jak tylko Yuri wróci z rozjazdów, to otworzymy z powrotem
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Getriggr - 13.01.2024 Przez grupę, ale odezwał się do mnie @Detson |