The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Vermill - 17.07.2016

Witam wszystkich!

Przejąłem właśnie konto Elite po bracie i będę się tu udzielał pod jego nickiem, tak więc co złego to nie ja Smile

Mam na imię Paweł i mam 33 lata. Interesuję się grami, grafiką, muzyką rockową i elektroniczną oraz tematyką sci-fi.
W wolnych chwilach poza spędzaniem czasu z rodzinką, jazdą na rowerze i graniem w kosza, bawię się programami do grafiki rastrowej i wektorowej.

Pozdrawiam!

RE: Przedstaw się - TeddyPanda - 17.07.2016

Również Witam wszystkich kadetów oraz nowego Vermilla Smile

RE: Przedstaw się - Calvarian - 17.07.2016

(17.07.2016, 13:24 UTC)Vermill napisał(a): Witam wszystkich!

Przejąłem właśnie konto Elite po bracie i będę się tu udzielał pod jego nickiem, tak więc co złego to nie ja Smile

Mam na imię Paweł i mam 33 lata. Interesuję się grami, grafiką,  muzyką rockową i elektroniczną oraz tematyką sci-fi.
W wolnych chwilach poza spędzaniem czasu z rodzinką, jazdą na rowerze i graniem w kosza, bawię się programami do grafiki rastrowej i wektorowej.

Pozdrawiam!

A co go wystraszyło?

RE: Przedstaw się - Alex Krycek - 17.07.2016

Dobrze coraz nas więcej.

RE: Przedstaw się - Vermill - 17.07.2016

(17.07.2016, 14:04 UTC)Calvarian napisał(a): A co go wystraszyło?

Nic. Nie gra już w Elite, grał pół roku i mu się znudziło.

RE: Przedstaw się - Freux - 26.07.2016

Witam wszystkich,

Ze sporym opóźnieniem zorientowałem się, że moje konto na forum jest już aktywne. Mea culpa.
Mam na imię Oskar, rocznik '88. Pochodzę ze Szczecina i tutaj też mieszkam, studiowałem na Akademii Morskiej i przez jakiś czas tułałem się po statkach, ale ostatecznie osiadłem na lądzie i mam w końcu czas na takiego pożeracza życia jak Elite.
Interesuję się żeglarstwem, grami (tak komputerowymi jak i planszowymi) i wszelkimi formami radosnego marnowania czasu.
W grę wsiąkłem głównie przez zamiłowanie do wszelkiej maści simów, zwłaszcza tych space (Kerbal pozdrawia). Do grupy postanowiłem dołączyć w momencie kiedy odkryłem, o ile więcej radości sprawia współpraca z innymi graczami.
W grze zdecydowaną większość czasu spędzam na eksploracji, ale bounty huntingiem też nie wzgardzę.

Pozdrawiam wszystkich.

RE: Przedstaw się - 2M1R - 26.07.2016

Stargard pozdrawia Szczecin Smile

p.s. rocznik 88 najlepszy...

RE: Przedstaw się - Patrykuzz - 27.07.2016

Witam. Z tej strony Patryk , rocznik 84. Mieszkam w Międzychodzie-Wielkopolska.
Uwielbiam dobre filmy, muzykę, jazdę rowerem i eksploracje w elicie Smile
Zawodowo "spełniam się" jako sportowiec, głównie sporty super ekstremalne typu naginanie fizyczne na sali produkcyjnej [Obrazek: biggrin.png] .
No i to by było na tyle.

RE: Przedstaw się - Orcan - 03.08.2016

Witajcie.
Skoro przyszedł czas na świeżaka to piszę - Szymon, Rocznik 90. W Elite nowicjusz. Mieszkaniec pomorza, fan mmorpg, fantastyki a także kosmosu (Skyrim na stacji kosmicznej to jest to). Do tego w trakcie szlifowania mojego ostrza przy skokach z systemu do systemu lubię zerknąć na jakieś anime Smile
Co do gustu muzycznego - wszystko co wpadnie w ucho jednakowoż z większym ukierunkowaniem na rock/metal muzykę klasyczną oraz filmową.
Do tego dzielny pracownik kuchni w KFC.
Pozdrawiam i licze na owocną wspołprace

RE: Przedstaw się - Goliat - 03.08.2016

(03.08.2016, 08:39 UTC)Orcan napisał(a): Witajcie.
Skoro przyszedł czas na świeżaka to piszę - Szymon, Rocznik 90. W Elite nowicjusz. Mieszkaniec pomorza, fan mmorpg, fantastyki a także kosmosu (Skyrim na stacji kosmicznej to jest to). Do tego w trakcie szlifowania mojego ostrza przy skokach z systemu do systemu lubię zerknąć na jakieś anime Smile
Co do gustu muzycznego - wszystko co wpadnie w ucho jednakowoż z większym ukierunkowaniem na rock/metal muzykę klasyczną oraz filmową.
Do tego dzielny pracownik kuchni w KFC.
Pozdrawiam i licze na owocną wspołprace

Rówieśnik-metalhead z rocznika '90 pozdrawia Wink Fly safe CMDR!