![]() |
|
[KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! (/showthread.php?tid=3957) |
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad ... - Azorus - 08.01.2018 Ja także staram się coś skleić, ale u mnie raczej będzie to w stylu elite dangerous, ponieważ to właśnie ta gra jest moim kosmicznym hobby. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Calvarian - 11.01.2018 Kurczę, strasznie żałuję, że nie dam rady zrobić tego, co chciałem. Powodem jest data - wpierw święta i wyjazd, a teraz za mało czasu i nauka do sesji ;/ A miałem już znajomych cosplayerów ogarniętych i scenariusz napisany. Ale najbliższy termin aby wyjechać do znajomych i coś nakręcić mam 20 Może uda mi się coś zrobić na silniku jakiejś gry... Bardzo żałuję, bo konkurs super
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 11.01.2018 Wysłane! RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 11.01.2018 (11.01.2018, 20:25 UTC)Tactical_Sloth napisał(a): Wysłane! Doszło, dzięki! RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 13.01.2018 ależ to żmudne, już oczywiście żałuję, że się zgłosiłem Dobra, wydusiłem z siebie coś, na mięso armatnie styknie - nawet kupiłem muzykę, żeby zobaczyć czym to się je, oczywiście zaraz Youtube zrobił claima i teraz autor się ma ustosunkować do 30 dni, zobaczymy jak to pójdzie.
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 14.01.2018 Nasunęła mi się uwaga, myślę, że by było dobrze w tym jak i w przyszłych konkursach jakby osoby które zgłosiły film przez formularz dostawały jakieś potwierdzenie, że doszło. Przez PW albo tego maila którego użyli? RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Kris Olesky - 14.01.2018 wysłane godzine przed czasem nie wiedziałem ze to tyle roboty to moj pierwszy taki filmik. ale bawiłem się przy nim dobrze. Największy ubaw miała moja żona
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Azorus - 15.01.2018 Ja wczoraj wyslalem ok 16-17. Przez ten filmik to moja zona juz wkurzona byla. Co chwile pytala ile to jeszcze potrwa. Haha RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Kris Olesky - 15.01.2018 W takim razie skoro termin nadsyłania filmików minął , chciałem pogratulować wszystkim którzy coś zrobili odważyli się wysłac. o7 RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad ... - Mathias Shallowgrave - 15.01.2018 Dzięki wszystkim, którzy podjęli wyzwanie i nadesłali filmy na konkurs! W sumie otrzymaliśmy 5 zgłoszeń. Wyniki ogłosimy tak szybko, jak to możliwe. @Baton - dzięki za sugestię, bardzo dobry pomysł. |