![]() |
|
o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... (/showthread.php?tid=3268) |
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Drakkainen - 28.06.2017 (28.06.2017, 08:31 UTC)Xeonary napisał(a): Lekturę książek ze świata ED warto zacząć od Reclamation, czy jest jeszcze coś lepszego na początek? Zbiór krótkich opowiadań, "Tales from the frontier" - miło wspominam, polecam. RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Baton - 09.07.2017 Całkiem fajnie się czytało, dla mnie lepsza niż Reclamation. Rzuca światło na to co było i ma kilka ciekawych spoilerów na to co będzie, więc warto przeczytać
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - DYoda - 09.07.2017 Pare rozdziałów Premonition za mną ... nadal czekam aż Baton wyskoczy z szafy
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Xenderr - 11.07.2017 Dzięki za porady, kupiłem sobie "Tales from the Frontier" w sumie chyba najdroższa książka? Tak czy siak fajnie że to community project. Mogliby dorzucać jakieś decale do książek, zawsze byłby smaczek że jest coś do poczytanie i przy okazji do pogrania
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Fenyl de Lechia - 21.07.2017 Właśnie skończyłem, kawał dobrej książki. Gdybym wiedział wcześniej to co wiem teraz, to nie wiem, czy wspierałbym w evencie Salome
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Mathias Shallowgrave - 08.08.2017 Na urlopie udało mi się nareszcie znaleźć czas, żeby przeczytać książkę. Ogólnie podobała mi się mniej niż pierwsza część, było kilka niedociągnięć w fabule, czasami wstawki z opisaniem czynności graczy były jakby trochę na siłę i te fragmenty uważam za najsłabsze z całej książki. Natomiast wyjaśniło się chyba 99% wydarzeń, które miały miejsce w grze przez ostatnich kilka miesięcy, jeśli nie cały rok. Wszystko nabrało nowego wymiaru i jestem pod wielkim wrażeniem pomysłu na całość, tego, jak FDEV wplótł wydarzenia wymyślone przez Drew w fabułę, którą przygotowali devsi i jak to wszystko trzyma się kupy. Jeśli ktoś śledzi wielowątkową linię fabularną Elite, to jest to lektura obowiązkowa! To chyba pierwszy raz, kiedy coś takiego zostało zrobione w grze komputerowej, co jest kolejnym przykładem na to, jak elastyczną grą jest ED, jeśli chodzi o swobodę rozgrywki i kreowanie contentu przez społeczność. Czapki z głów dla autora i developerów. Bardzo się cieszę, że dane nam było wziąć udział w tym projekcie i że jesteśmy uwiecznieni na kartach książki jako frakcja! RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Mathias Shallowgrave - 03.09.2017 drew;5883923 napisał(a):Here's the video of Amelia Tyler and Jay Britton (voice actors from the Zurara logs) acting out Chapter 10 of Elite Dangerous Premonition. Salomé meets Patreus. Całkiem nieźle. Chyba łyknę audiobooka, jak wyjdzie
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Baton - 03.09.2017 ninjad' Miałem nadzieję, że strącą dronę mieczem
RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Pajk - 03.09.2017 Masakra, 4 liga gry aktorskiej. Może piąta. Nie, czwarta to był ten debilny program sylwestrowy w Łódzkiej Filharmonii udający West End, piąta to jest superdebilny spektakl z udziałem utytego Lubaszenki w Teatrze Nowym, to będzie szósta liga. RE: o ile nie jest coś ze mną nie tak to Elite Premonition jest w sklepie... - Baton - 03.09.2017 (03.09.2017, 19:34 UTC)Pajk napisał(a): Masakra, 4 liga gry aktorskiej. Może piąta. Nie, czwarta to był ten debilny program sylwestrowy w Łódzkiej Filharmonii udający West End, piąta to jest superdebilny spektakl z udziałem utytego Lubaszenki w Teatrze Nowym, to będzie szósta liga. Ja się zrobiłem dużo mniej krytyczny jak zacząłem nagrywać różne rzeczy do Galnetu i coś co się wydawało dość banalne się okazało bardzo trudne. W porównaniu ze mną to oni są mistrzowie świata
|