![]() |
|
[PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! (/showthread.php?tid=3181) |
RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Mathias Shallowgrave - 05.06.2017 Parę fotek ode mnie: Unknown Probe pod ścisłym nadzorem polskich pilotów: ![]() Takie małe cuś, a potrafi statki odrzucić na ładnych parę metrów. No i pięknie śpiewa. ![]() A tutaj już prowadzimy badania. Na wyposażeniu był jeszcze Unknown Artefact. ![]() ![]() A w przestrzeni spotkaliśmy nawet naszych ![]() ![]() Dzięki wszystkim, którzy wzięli udział i sorry, że nie wróciłem już po tym, jak mi się zwiesił komp, ale po prostu padłem na ryło po całym tygodniu tyrki. Świetnie się bawiłem, mam nadzieję, że takich ekspedycji będzie więcej, w miarę jak Thargoidzi (?) będą pojawiać się w grze. Szkoda tylko, że nie zjawił się nikt spoza Husarii, no ale dałem znać zaledwie kilka godzin przed rozpoczęciem, więc może następnym razem. o7 RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - K42X - 06.06.2017 nawet się mój mroczny Asp załapał fajnie było, mi niestety też net padł jak ruszaliśmy do kolejnego systemu. a do następnego razu zmontuję działający mikrofon ;p mam nadzieję, że temat obcych będzie się mocno rozwijał w najbliższym czasie.
RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Biomm - 09.06.2017 Proszę o taki event na konsoli Chętnie się wybiorę
RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Mathias Shallowgrave - 09.06.2017 (09.06.2017, 07:36 UTC)Biomm napisał(a): Proszę o taki event na konsoli Przy dużych eventach generalnie przygotowujemy konsolową wersję, ale to był raczej spontan bez planowania
RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - [Cornholio] - 09.06.2017 Wczoraj udało mi się załapać na wizytę obcego statku, fajny klimacik, co prawda czekałem 3 wieczory w sumie około 7h, ale warto było ;> RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Baton - 09.06.2017 (09.06.2017, 08:08 UTC)[Cornholio] napisał(a): Wczoraj udało mi się załapać na wizytę obcego statku, fajny klimacik, co prawda czekałem 3 wieczory w sumie około 7h, ale warto było ;> Gratki. Daj znać jak to przebiegało, bo ja też usiłuję trafić, wpadam na 15 minut i potem wyskakuję do SC i wracam. I tak ze dwa razy dziennie, na razie bez sukcesu. RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - [Cornholio] - 09.06.2017 Koniec końców - siedziałem w łaziku, odwołałem swój statek - pełno ludu na miejscówce, chaos, niektórzy strzelają, przepychają się, itd. trza uważać ;> Czekałem grzecznie i obserwowałem monitor, aż w końcu zaczęło się dziać... (bez relogów, bez odjeżdżania na 500m itp prób) RNG ;P Powodzenia o7 RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Drakkainen - 09.06.2017 (09.06.2017, 11:36 UTC)[Cornholio] napisał(a): Koniec końców - siedziałem w łaziku, odwołałem swój statek - pełno ludu na miejscówce, chaos, niektórzy strzelają, przepychają się, itd. trza uważać ;> U mnie to samo tylko, że jak się zaczęło to byłem z 1.5km od celu. W Courierze sobie wisiałem spokojnie a na miejscu kręcił się ktoś w łaziku i Anka też latała po okolicy. RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Baton - 09.06.2017 Siedzenie na miejscu ponad 15 minut jest ciężkie, zawsze przeliczam ile gejzerów mógłbym w tym czasie odkryć ![]() Może jutro znajdę jakiś film do oglądnięcia to spróbuję... RE: [PUBLICZNY] "Skorupy Welcome To", czyli barnacles tournée! - Haji-me - 09.06.2017 Może obcy się pojawiają w jakiś stałych odstępach czasowych? Nie chcę psuć imersji ale to w końcu skrypt .
|