The Winged Hussars - Forum
ARK: Survival Evolved - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138)
+---- Dział: Pozostałe gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: ARK: Survival Evolved (/showthread.php?tid=2076)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: ARK: Survival Evolved - Robinus - 24.04.2017

O - dokładniejszy adres serwera (tam z FB już ciężko znaleźć):

https://www.battlemetrics.com/servers/ark/529941

RE: ARK: Survival Evolved - Robinus - 25.04.2017

Panowie, dziękuję za wszystkie życia poświęcone na WIELKIEJ WYPRAWIE PO DOEDICURUSA

Pamiętajcie, że:

Zdecydowaliśmy się na (dokonywanie takich rzeczy) nie dlatego, że są łatwe, ale właśnie dlatego, że są trudne, a przez to zmuszą nas do lepszej organizacji i wykorzystania wszystkich naszych umiejętności (…).
*John Fitzgerald Kennedy

Biggrin

Sam przeżyłem "na oparach", życie zawdzięczając jedynie świetnie wyszkolonemu, wiernemu Pteranodonowi Arkadowi. Po tym jak poległ - do bazy doprowadził mnie Pterodaktyl Quasza.

Było ciężko ale MISJA ZOSTAŁA WYKONANA i ten oto, osiodłany już zwierzak, pomoże nam w rozbudowie wioski.
Przede wszystkim jest jednak żywym dowodem na to, że dla naszego plemienia nie ma rzeczy niemożliwych!

[Obrazek: K0IEyvN.jpg]

TGroch nakreślił dobry plan bieżący, by nagromadzić stracone na misji (i podczas misji) zwierzęta, sprzęt i zasoby. Chociaż słyszałem, że ŻABA świetnie zbiera insekty i przerabia zdobytą w ten sposób chitynę na cement... Wink

[Obrazek: 387px-Beelzebufo_Dossier.png?version=f36...b118a8a1b4]

-----------------

Z OSTATNIEJ CHWILI:
Do wioski przez niskie ogrodzenie wlazł nam wczoraj w nocy Brontozaur i nie chce wyjść. Na razie prosimy obchodzić się z nim delikatnie, nie prowokować, nie karmić. Mam nadzieję, że ustalimy coś na wieczornym wioskowym zgromadzeniu Smile

-----------------

Szarik, GutenbergPL i kto-tam jeszcze kto nas odwiedził ! 
Przez wczorajszą eskapadę nie mieliśmy czasu ani zasobów by zająć się nowymi członkami naszej wioski.
Jeśli będziecie chcieli - chętnie dzisiaj wyskoczę z wami do lasu na mały kurs przetrwania, oswajania i ginięcia z godnością...

RE: ARK: Survival Evolved - szarik - 25.04.2017

Wpadłam i słyszę tylko krzyki... krzyki... podobno gdzieś kilka kilometrów dalej wybijali wioskowych bohaterów... nikt biednej i nagiej Szarikowej nie pomagał... biedna Szarikowa szukała swojej wioski, zobaczyła w oddali biegnącego Assarina, więc zrzuciła trochę ciuszka, by ten racząc się wdziękami pomógł niewieście... ale nie, on biegł dalej, nawet nie spojrzał...

...Pani Szarikowa dotarła do wioski ginąć wielokrotnie... a w wiosce okazało się, że ktoś zmienił kod PIN Sad do drewnianych drzwi... 7 stuknięć, dwa muśnięcia za klamkę i podważenie przy lewym zawiasie niestety nie przynosiło skutku, ktoś ewidentnie sabotował wioskę...

...ostatecznie położyłam się w budynku będącym pułapką na Dinusie, w którym jeden się złapał - przytulona do tego wielkiego futrzaka zasnęłam...

RE: ARK: Survival Evolved - Mathias Shallowgrave - 25.04.2017

Ale kusicie Biggrin Mam tę grę na oku od jakiegoś czasu, ale zbyt dużo pojawia się komentarzy takich jak ten Szarika.

No i na szczęście 1) Staram się nie kupować preorderów, 2) W tym miesiącu przyjeżdża do mnie teściowa ze szwagierką i planuję jakieś wycieczki, więc oszczędzam kasę Tongue

RE: ARK: Survival Evolved - dasketh - 25.04.2017

Grę posiadam, chociaż nie wiem jak od tego czasu co grałem się rozwinęła... może zainstaluję za jakiś czas rzucić okiem jak to wygląda Smile

Cieszę się że w ekipie jest sporo osób chętnych do coopa, bo samemu to ciężko czasami coś takiego ogarniać... tylko doba ma stanowczo za mało godzin... Tongue

RE: ARK: Survival Evolved - Dako - 25.04.2017

Również posiadam od roku ale po wydaniu DLC do nieukończonej podstawki jakoś nie miałem ochoty jej instalować Wink
Choć przyznam, że "łamię się" powoli ...

RE: ARK: Survival Evolved - GutenbergPL - 25.04.2017

(25.04.2017, 08:42 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): 1) Staram się nie kupować preorderów,
2) W tym miesiącu przyjeżdża do mnie teściowa ze szwagierką i planuję jakieś wycieczki, więc oszczędzam kasę Tongue

1) Całkiem dopracowany ten preorder, jedyne co, to polecieli w kulki z płatnym DLC.
2) Teraz chwycisz za max 10euro - niedużo.

(25.04.2017, 09:03 UTC)Dako napisał(a): Również posiadam od roku ale po wydaniu DLC do nieukończonej podstawki jakoś nie miałem ochoty jej instalować Wink
Choć przyznam, że "łamię się" powoli ...

Mam identycznie, tylko z czasem krucho.

Całkiem ładna by była z nas gromadka.... trzeba by ruszyć zadki. Rolleyes

RE: ARK: Survival Evolved - dasketh - 25.04.2017

Jakby co mam podstawkę bez DLC - ale na razie by wystarczyła... ale czas, czas, czas... Już nie wyrabiam za bardzo, a co dopiero jeszcze kolejny temat ogarniać Biggrin

A może tak urlop od ED... NIE Tongue

RE: ARK: Survival Evolved - Varlus - 25.04.2017

Oj kusicie, kusicie.... też mam podstawkę bez DLCka od roku (chyba na Monthly Humble Bundle dostałem)

RE: ARK: Survival Evolved - Qasz - 25.04.2017

Oznajmiaj, ze dzisiaj nie plyne z nikim na tratwie na bagna, nie wazne jak bedziemy dobrze uzbrojeni....