The Winged Hussars - Forum
Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: O forum (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=96)
+---- Dział: Forum - propozycje i błędy (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=20)
+---- Wątek: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa (/showthread.php?tid=2011)

Strony: 1 2 3 4

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Calvarian - 21.10.2016

Też miałem problem, ale ustawiłem wyświetlanie wersji na komputer i działa. Szara Gwardia zawsze sobie radzi Wink

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - teachmeter - 21.10.2016

Proponuje napisac wątek wg schematu blędu aczkolwiek na razie to tylko testy więc nie wiem czy ktoś sie będzie tym akurat zajmował teraz.

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Haji-me - 21.10.2016

(20.10.2016, 17:41 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(20.10.2016, 17:40 UTC)Haji-me napisał(a): Dla mnie możliwość moderacji swoich shoutów to nie jest minus... jakoś na discordzie to nikomu nie przeszkadzało. Na forum też mogę w niektórych miejscach usuwać swoje posty.

Ja wiem, że z punktu widzenia użytkownika to jest super, ale z punktu widzenia moderacji i administracji już niestety nie. Na forum nie można nigdzie usuwać swoich postów, a jeśli można to prosiłbym o podanie gdzie, bo to bug Smile

To w sumie offtop ale nie będę taki i odpowiem Tongue  - np. w tym dziale mogę usuwać swoje posty. Tak samo jak w dziale Border Coalition. Zakładam, że w całym "Centrum Dowodzenia" tak to działa i to zapewne kwestia ustawienia odpowiednich uprawnień dla grup. Wydaje mi się, że już to kiedyś komuś zgłaszałem.

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Mathias Shallowgrave - 21.10.2016

Thx za info, zaraz naprawię Smile

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Haji-me - 21.10.2016

(21.10.2016, 13:40 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Thx za info, zaraz naprawię  Smile

Ja nadal nie rozumiem dlaczego dla administracji to taki problem kiedy użytkownik może usunąć własnego posta. Równie dobrze moglibyście zabrać użytkownikom możliwość edycji bo przecież w ten sposób też mogę wykasować to co napisałem.

Nie kuś Tongue Już się raz nad tym zastanawiałem, po tym jak Scott usunął cały content ze swoich postów. Na szczęście od postów mam backup bazy danych. Nie wiem czy robi backup shoutów na SB.

P.S. Już raz kiedyś targałem się po sądach przez takie coś. Drugi raz nie zamierzam.

::EDIT::

A przypomnę, że zaledwie tydzień czy dwa temu właśnie grożono mi pozwaniem do sądu u nas na forum.

Nie histeryzujmy, do TWH trafia wyjątkowo mało takich "narwanych" ludzi jak ten na W co się nam ostatnio wykluł, a jeśli się następny taki trafi to nawet w Irlandii go z bejsbolami dorwiemy i będzie mu ciężko wyzywać ludzi z połamanymi rękami Biggrin Biggrin Biggrin

Ja nie histeryzuję, Calvarian. Od 10 lat administruję lub moderuję przeróżne społeczności online, więc jakieś tam doświadczenie mam. Byłem już świadkiem wielu różnych sytaucji i podchodzę do tego śmiertelnie poważnie. Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na podróże do Polski na sprawy sądowe i narażać się na straty materialne, bo ktoś usunął shouta czy posta, który mógłby posłużyć za dowód w sprawie. To może dla Ciebie jest śmieszne, ale ja już raz miałem bardzo nieprzyjemną sprawę, która kosztowała mnie mnóstwo nerwów i zdrowia, że nie wspomnę o pieniądzach.

(21.10.2016, 14:07 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja nie histeryzuję, Calvarian. Od 10 lat administruję lub moderuję przeróżne społeczności online, więc jakieś tam doświadczenie mam. Byłem już świadkiem wielu różnych sytaucji i podchodzę do tego śmiertelnie poważnie. Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na podróże do Polski na sprawy sądowe i narażać się na straty materialne, bo ktoś usunął shouta czy posta, który mógłby posłużyć za dowód w sprawie. To może dla Ciebie jest śmieszne, ale ja już raz miałem bardzo nieprzyjemną sprawę, która kosztowała mnie mnóstwo nerwów i zdrowia, że nie wspomnę o pieniądzach.

Nie chciałem, żeby wyszło na to, że to lekceważę; rozumiem, że coś takiego może się wydarzyć i rozumiem, że trzeba podejmować przeciwdziałania, chciałem tylko zaznaczyć, że jak na społeczności online to TWH stoi na bardzo wysokim poziomie i bardzo wątpię, aby coś takiego się u nas wydarzyło. No i edycja jest bardzo potrzebna na forum.

RE: Plusy i minusy nowego ShoutBoxa - Pueblo - 21.10.2016

a mnie sie w glowie nie miesci, ze ktos moze kogos ciagac po sadach w zwiazku z forum!
Szok normalnie!
Czasami mysle, ze ludzie nie maja prawdziwych problemow i na sile sobie je wyszukuja

Zeby nie bylo, ze offtop, SB RZONDZI! Biggrin