![]() |
|
Elite w gifach - zabawa - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Elite w gifach - zabawa (/showthread.php?tid=2277) |
RE: Elite w gifach - zabawa - Diox - 29.05.2019 Kiedy masz już dość patrzenia na szturchające się Cobry na RESIE ![]() Kiedy odkrywasz, że nowe podwójne hotspoty Painite jednak działają: ![]() Kiedy nadchodzi czas wyruszyć na górniczy event ![]() Kiedy nie za bardzo wiesz, którą pierwszą asteroide Painite wydrapać : ![]() Kiedy próbujesz dopchać 512 tonę Painite: ![]() Kiedy inara.cz oszukała i Painite na stacji jest tylko po 80k ![]() Ale w innym systemie znajdujesz handlarza co daje 780k za tonę
RE: Elite w gifach - zabawa - Yautja - 09.06.2019 Hetman ogłosił ekspedycję śladami Thargoidów ![]() Na co wszyscy zareagowali entuzjastycznie wyobrażając sobie jej przebieg ![]() Jednak początki były zupełnie inne ![]() Gdy organizator wymiksował się z imprezy ![]() Reszta ochoczo ruszyła do pierwszej bazy ![]() By na miejscu skrupulatnie przeszukać tajemniczą bazę w SRV ![]() Do kolejnej bazy Yautja dotarł pierwszy i gdy nikt nie patrzył ![]() Co mogło mieć tylko jeden finał ![]() Uszczuplona grupa dotarła do leża Thargoidów, gdzie napięcie sięgnęło zenitu. Szczególnie u Yuriego. ![]() Załoga robiła wszystko by dostać się do środka ![]() Jednak Thargoidzi okazali się być nieugięci ![]() I uczestnicy wycieczki obeszli się smakiem
RE: Elite w gifach - zabawa - TRAWA - 09.06.2019 Nie no dostaliśmy się i to z dużymi oczekiwaniami ![]() Ale jak się okazało, cosik nie pykało... ![]() Ale jeszcze tam wrócimy
RE: Elite w gifach - zabawa - USSER-PL - 09.06.2019 Zobaczycie nie zobaczone... mówili... ![]() Zdobędziecie nie zdobyte... mówili... ![]() Odkryjecie nie odkrywalne... mówili... ![]() Przygotowania dobiegały końca... ostatnie poprawki... ![]() Wszystko gotowe... możemy zaczynać... ![]() Niestety, życie jest złośliwe... Próbowałem... polatać... ![]() Awaria okazała się poważna... 6 godzin bez prądu... ![]() Moja lepsza połowa szybko wymyśliła co można zrobić w tak dramatycznej sytuacji... 8) ![]() "Wystarczyło" tylko położyć dzieci spać... ![]() Byłem nieugięty i zdecydowany... ![]() Młodzież szybko padła pozbawiona "energii"... ![]() Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() Czy żałuję, że nie udało się gonić za robalami? Może troszkę... ![]() Jednak było warto... ![]() Zdecydowanie... Oj się rozpisałem... FriendShipDrive Engage... Widzę, że nie tylko ja miałem "problemy".
RE: Elite w gifach - zabawa - MUSKETEER - 11.06.2019 Muszkieter podczas kazdego eventu i ekspedycji.. zawsze plan B... ![]()
RE: Elite w gifach - zabawa - Lightmun - 11.06.2019 Kiedy Frame Shift Drive is Operating Beyond Safety Limits...
RE: Elite w gifach - zabawa - USSER-PL - 11.06.2019 Po godzinach spędzonych w coriolis.io
RE: Elite w gifach - zabawa - Miczuryn - 12.06.2019 Po 30 dniach oczekiwana na status Kadeta ...
RE: Elite w gifach - zabawa - TRAWA - 12.06.2019 1. Skanowanie planety na której jest 40 gejzerów ![]() 2. Wizualizacja tras(y) po inżynierach ![]() 3. Posiadasz pełno modułów i broni? ![]() Storage full ![]() Głuptasku! musisz kupić nowe statki i zrobić z nich przechowalnie ![]() Przybyło 20 nowych statków ![]() No tak jeszcze odznaka "kolekcjoner"... przybyło 20 kolejnych statków ![]() W tym celu HR 8444 rozpoczęło nowy program kosmiczny rozbudowy stacji Maskelyne Vision ![]() ![]() Wchodzisz do "Shipyard" bo chcesz zmienić statek ale zarazem nie chcesz czegoś schrzanić/sprzedać ![]() Nie możesz! 500t w cargo...(pozdrawiam Steryd'a) ![]() Posiadasz 50 statków ale np. 1000t miejsca w jakimś zapyziałym hangarze nie wykupisz? ![]() Nie wytrzymałeś... Hardpoints deployed
RE: Elite w gifach - zabawa - Scarlet Yuri - 14.06.2019 @Maciej1982 wędrujący pomiędzy biurami na Maskelyne
|