![]() |
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? (/showthread.php?tid=3064) |
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Anger Ash - 06.04.2021 (06.04.2021, 18:49 UTC)Kurg79 napisał(a): dowiedziałęm się z Twitcha od Octo Han (GrooshG) i Anger_Ash Dobrze Ciebie w końcu tutaj zobaczyć
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - radas96 - 07.04.2021 To jak już wszyscy chwalą się, jak dotarli do husarskiego forum to w moim przypadku wyglądało to tak: Kiedy jeszcze nie posiadałem gry oglądałem sobie po Twitchu różne streamy polaków - a tak po prostu by se popatrzeć jak latają bez większego zagłębiania się w szczegóły. Jak wszyscy wiemy bądź niektórzy się właśnie dowiadują, kiedyś Epic rozdawał Elitkę więc jak i masa ludzi przypisałem sobie grę do konta a niech sobie wisi w bibliotece. I w tym momencie jak już gra sobie wisiała w bibliotece pojawia się cała husarska otoczka mej przygody dzięki poznaniu na Twitchu CMDR Rusałki, która przypomniała mi przecież ja mam Elitkę i tak dzięki niej dowiedziałem się o istnieniu społeczności Husarzy a Rusałka z Lenuchem praktycznie wprowadzili mnie w świat Elite oczywiście posiłkując to poradnikiem roots_rat'a. Finalnie dzięki temu, że na samym starcie kariery to Husarze zaznajomili mnie: Co; Z czym; Jak i Do czego, postanowiłem dodać swoją cegiełkę do tej społeczności a w tym samym podziękować tej społeczności za Przyjazne wprowadzenie do gry. z gorącymi pozdrowieniami dla Róży, Lenucha i całej reszty nie wymienionych husarskich przyjaciół. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Rusałka - 07.04.2021 (07.04.2021, 20:43 UTC)radas96 napisał(a): To jak już wszyscy chwalą się, jak dotarli do husarskiego forum to w moim przypadku wyglądało to tak: Miło Cię zobaczyć w husarskich progach!
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Anger Ash - 08.04.2021 (07.04.2021, 20:43 UTC)radas96 napisał(a): To jak już wszyscy chwalą się, jak dotarli do husarskiego forum to w moim przypadku wyglądało to tak: Również Czołgiem radas96
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - ErmacX - 12.04.2021 Zacząłem grać w Elite po obejrzeniu poradników naszego wodza, ale w tedy jakoś nie dotarła do mnie informacja o Husarii. Sam szwadron znalazłem sprawdzając możliwości i zasoby na Inara.cz. Przeglądając kolejne zakładki trafiłem na szwadrony i nie byłbym sobą widząc zakładkę "Language" żeby nie sprawdzić czy są tam moi rodacy ![]() Później kropki połączone i okazuje się, że poniekąd zacząłem grać dzięki TWH a teraz mogę latać z wami
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - mar2io - 13.04.2021 Gram w ED czwarty rok, początkowo zaczęło się zupełnie samodzielnego grania swoim tempem. Jak zrobiłem trzecie Elite, stwierdziłem, że zabawa się na tym nie skończy i zacząłem odblokowywać wszystkie bronie w power playu, technologie u brokerów i pierwszy raz dostałem łomot na CQC. W sensie - dotrzeć w tej grze we wszelkie możliwe miejsca. I zacząłem być pod wrażeniem, jak dobra jest interakcja z poszczególnymi graczami, choćby z poziomu Facebooka. Z czasem zacząłem szukać interakcji z ludźmi, którzy też grają, ogarnąłem rejestrację do Mobiusa, zacząłem czytać rzeczy o ED na Facebooku, na ED Community i ED Anarchy. Tam co roku dostawałem pocztówkę świąteczną od Husarzy, więc ciężko było nie zrobić jakiejś ograniczonej chociażby kwerendy o polskiej grupie ED. Ogarnąłem dzisiaj formularz rekrutacyjny na Inarze, więc to jest drugie pewne źródło sposobu trafienia tutaj. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - AVAK - 19.04.2021 Dostałem Bounty od waszej frakcji za zabicie pirata, później znów znalazłem wzmiankę o was na INARA. wtedy postanowiłem sprawdzić kim jesteście. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Septimus - 29.05.2021 Przypadkiem trafiłem na stream w którym mówiono o The Winged Hussars i kalendarzu. Hussars zabrzmiało swojsko, a po sprawdzeniu okazało się, że to Polska frakcja. Nie mogłem nie chcieć do was dołączyć. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - gwolan - 04.06.2021 Na inara.cz wyszukałem pierwszą lepszą polską grupę zrzeszoną w Elite. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mike Kastilione - 24.07.2021 Jak sfiltrowałem w EDDB frakcje z największą ilością kontrolowanych systemów to w topie wyskoczyła frakcja o bardzo intrygującej i swojsko brzmiącej nazwie - TWH. Tak Was wyczaiłem. Potem wyhaczyłem na youtubie poradniki i gameplay roots_rata i zacząłem oglądać twitch jaśnie Hetmana. I finalnie skończyłem tutaj
|