![]() |
|
Elite w gifach - zabawa - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Elite w gifach - zabawa (/showthread.php?tid=2277) |
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 10.04.2018 Scarlet Yuri ostatni dzień w pracy ![]() Mamy widok z kamery wyjaśniający rezygnacje Scarlet Yuri ![]() Podobno szalę goryczy przelała informacja, że nie będzie już darmowych pączków do kawy ![]() W Yurim coś pękło ![]() ![]() Teraz będzie na nowo przechodził szkolenia BHP ![]() I ciężko pracował ten nasz Yuri ![]() Aż znowu pojawi się u niego uśmiech na twarzy, a po chwili się zorientuje, że to to samo gówno
RE: Elite w gifach - zabawa - DeJoT - 10.04.2018 Coraz mniej Elite w tych gifach a coraz więcej "personalnych" gifów które już tak nie śmieszą Azorus nie tędy droga
RE: Elite w gifach - zabawa - Scarlet Yuri - 10.04.2018 Dostał wczoraj temat ode mnie, stąd ta zmiana. Ale fakt mało elity ostatnio, chyba wszystko już zostało zgifowane
RE: Elite w gifach - zabawa - Pueblo - 10.04.2018 Kiedy pierwszy raz pobieram paliwo z gwiazdy: ![]() Jak wyglada walka Cutterem w CZ: ![]() Pierwsze kroki w ED: ![]() ![]() ![]() PS. wracamy do tematu
RE: Elite w gifach - zabawa - Diox - 10.04.2018 Kiedy Haulerem z cygarami wyrzuciło się na RES Hazardous: ![]() Kiedy odkrywasz Flight Assist off: ![]() Kiedy ktoś z winga napisze, że znalazł Painite 40%: ![]() SCAN DETECTED ![]() Silent Run off:
RE: Elite w gifach - zabawa - Yautja - 10.04.2018 Gdy Hetman napisał, że event "ustawka pod Barem" jest odwołany ![]() I gdy Draku napisał, że jednak się odbędzie ![]() I gdy chwilę później się zorientowałem, że jest w tym samym czasie, co event górniczy
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 11.04.2018 Mathias zwołał zebranie oficerskie za zamkniętymi drzwiami ![]() Mathias uważa, że taka zmiana jest konieczna ![]() Wybrano nowego hetmana ![]() Wczoraj odbyła się prezentacja nowego hetmana ![]() Nowym hetmanem został Drakkainen ![]() Po wybranii Draku był pełen entuzjazmu ![]() I od razu postanowił zabrać się za husarzy ![]() A tym ,którym decyzja się nie spodobała Draku dał pewną radę
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 11.04.2018 Kiedy zbierasz ogromne ilości painitu ![]() Słysząc "Ship Scan Detected" od razu wiesz, co cię czeka ![]() Reakcja na otrzymaną groźbę od pirata ![]() Pirat czekający na Twoją reakcję ![]() Zachowujesz spokój do póki w skanerze nie pojawi się Wanted
RE: Elite w gifach - zabawa - DeJoT - 11.04.2018 Odcinek 1274 - Kryzys Hetmana Hetman od dłuższego czasu twierdził... ![]() ![]() ![]() Husaria i koledzy stracili dla niego sens... ![]() ![]() Długo rozmyślał co tu zrobić ![]() ![]() ![]() Wkońcu znalazł rozwiązanie swoich bolączek ![]() ![]() Stwierdził że stąd spada ![]() ![]() ![]() Władzę przekazał nikomu innemu jak Drakowi ![]() Ten stwierdził że ma to w d... ![]() ... i zarządził imprezę ![]() Na wieść o odejściu Mathiasa i nowym porządku w TWH się poluzowało ![]() ![]() Nawet oficerowie wzieli wolne ![]() Yuri stwierdził że piekła nie ma, cenzury też. ![]() Wszyscy do rana w żałobie obchodzili odejście Mathiasa.. ![]() Z rana jednak Hetman stwierdził, że jeszcze wpadnie na moment żeby napisać erratę do Newslettera. To co zastał lekko go zdziwiło.. ![]() ![]() ![]() Z lekka się wku... tzn zdenerwował. ![]() ![]() I usunał wszystkich z TWH ![]() ![]() Zasiadł znów na swoim tronie ![]() I nareszcie stwierdził że ma prawdziwe wolne ![]() ![]() TWH
RE: Elite w gifach - zabawa - Fenyl de Lechia - 12.04.2018 Kiedy Draku dowiedział się, że zostanie Hetmanem: ![]() Kiedy ja o tym usłyszałem: ![]() ![]() Nie mogłem się z tym pogodzić: ![]() Mam plan! Umówiłem się z Drakiem na piwo i... : ![]() Bo w końcu: ![]() (To jest oczywiście żart, bo wiem co się w Waszych głowach potrafi zrodzić. Chociaż...)
|